2 Haziran 2024 Pazar

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"  
 
     
   

2016 da Bin 310 çift nikah masasına oturdu..


14 Şubat Sevgililer Günü’nü daha da özel bir gün haline getirmek isteyen çiftler, Mezitli Belediyesi Evlendirme Memurluğu tercih etti. Viranşehir Mahallesi Aratos Spor Tesisleri’nin yanında hizmete açılan yeni Nikah Salonu’nda dünya evine giren 10 çifte, nikah kağıdına imza attıkla

 

Tarih : 15 Şubat 2017 Çarşamba 22:40   Okunma : 1678

Mezitli Belediyesi'nin 2016 yılında Viranşehir Mahallesi'ndeki Aratos Spor Tesisleri'nin yanında hizmete açılan yeni Nikah Salonu, evlenmek isteyen çiftlere ev sahipliği yapıyor. Nikah Salonu, güleryüzlü personellerin ve nikah memuru Canan Gökalp'in yönetiminde hizmet akışını sürdürüyor. 2016 yılı içerisinde evlenmek isteyen bin 310 çift, Mezitli Belediyesi Nikah Memurluğu'na başvuruda bulundu. Evlilik yolunda adım atan çiftlere,  nikah esnasında aile cüzdanına imza attıkları kalem hediye ediliyor. Tüm nikahlarda, içerisinde erguvan tohumunun bulunduğu kalem ve evlilik cüzdanı gelin tarafına teslim ediliyor. Nikah Salonu, her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de birçok çifte ev sahipliği yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Nikah Salonu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, Dilek Baydan ve Akın Korkmaz çiftinin nikahını kıydı. Tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

SEVGİLİLER GÜNÜNDE BAŞKAN SÜRPRİZİ

Yeni nikah salonu, 14 Şubat'ta da hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin tercihi oldu. Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını ve unutulmamasını isteyen 10 çift, Mezitli Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nu tercih etti. Başkan Tarhan da bu nikahların birine katılarak, Sevgililer Günü'nü tercih edenler arasında bulunan Dilek Baydan ve Akın Korkmaz çiftinin nikahını kıydı. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Tarhan, "14 Şubat Sevgililer Günü'nü daha özel bir gün haline getirmek isteyen çiftlerimizin nikahını kıydık. Dilek ve Akın çifti bu özel günde evlenmek için müracaat etti. Gençlerin tüm hayallerinin barış içerisinde terörün, işsizliğin olmadığı, herkesin yüzünün güldüğü, mutlu olduğu bir ülkede yaşamalarını diliyorum. " dedi.

Paylaş :
Etiketler :  14 şubat sevgililer günü, mezitli belediyesi, neşet tarhan, nikah.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA