4 Haziran 2024 Salý

15:48   TOROSLAR BELEDIYE BAÞKANý YýLDýZ’DAN ÜRETICIYE BIR MÜJDE DAHA   15:44   CHP TARSUS KADýN KOLLARý ÝLÇE BAÞKANý FIGEN ACýYIYEN’DEN TEÞEKKÜR MESAJý   15:40   AKÝB, YÜZDE 35 ARTýÞLA 1,65 MILYAR DOLAR ÝHRACAT GERÇEKLEÞTIRDI   15:21   AKDENIZ’DEN KAYYUM ÝÇIN HAKKARI ÝLE DAYANýÞMA ÇAÐRýSý: HALKýN IRADESINI GERI VERIN!   15:04   YKS`YE GERI SAYýM BAÞLADý...    15:01   CHP HEYETI, HAKKARI`YE GELDI   14:43   MERSIN YENIÞEHIR BELEDIYE BAÞKANý ÖZYIÐIT: “‘UYUTMA` ADý ALTýNDA HAYVANLARýN ÖLDÜRÜLMESINI KABUL ETMIYORUZ"   14:32   CHP GRUP TOPLANTýSý... ÖZGÜR ÖZEL KAYYUM ATAMASýNA BIR KEZ DAHA TEPKI GÖSTERDI   13:29   TUNCER BAKýRHAN`DAN BAKAN YERLIKAYA`YA: "YA SOYLU GIBI `SUÇIÞLERI BAKANý` OLARAK ALGýLANACAKSýNýZ YA DA IÞINIZI HUKUKA GÖRE YAPACAKSýNýZ"   12:03   MERSIN BÜYÜKÞEHIR BELEDIYESI`NIN KURS MERKEZLERI`NDE YKS ÖNCESI SON DENEME SýNAVý YAPýLDý   11:57   SILIFKE BELEDIYESI, YOL YAPýM VE ONARýM ÇALýÞMALARýNý SÜRDÜRÜYOR   11:39   CHP`NIN `EMEK MITINGI`NIN TARIHI BELLI OLDU   11:11   BAHÇELI, HAKKARI BELEDIYE BAÞKANý`NýN GÖREVDEN ALýNMASý VE KAYYUM ATANMASýNA DESTEK VERDI   09:53   MERSIN BÜYÜKÞEHIR BELEDIYESI, HAÞERE ILE MÜCADELEDE TýBBI VE AROMATIK BITKILERI DE KULLANýYOR   09:35   GEZI`DE GÖZÜNÜ KAYBEDEN SARýKAYA`Yý VURAN POLIS HALA BULUNAMADý   09:30   BAKAN YERLIKAYA: "GÖÇMEN KAÇAKÇýLýÐý OPERASYONLARýNDA 63 ORGANIZATÖR YAKALANDý, 38`I TUTUKLANDý"   07:33   CHP GENEL BAÞKAN YARDýMCýSý ZEYBEK, TBB SEÇIMLERI ÖNCESI PARTILERLE GÖRÜÞTÜ   22:34   VAN`DAKI KAYYUM PROTESTOSUNA POLIS MÜDAHALESI: 5 GÖZALTý   22:05   28 BARODAN ORTAK AÇýKLAMA: "KAYYUM UYGULANMASýNA SON VERILMELI"   21:26   DOÐU VE GÜNEYDOÐU`NUN BIRÇOK KENTINDE EYLEM VE ETKINLIKLER YASAKLANDý  
 
     
   

Gelecek Partisi’nden Cemevi’ne Ziyaret


Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve beraberindeki heyet Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’ni ziyaret etti.

 

Tarih : 15 Ocak 2021 Cuma 20:50   Okunma : 1017

Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve il yönetim kurulu üyeleri ile partililer Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’ne ziyaret gerçekleþtirdi.

Cemevi yöneticileri tarafýndan karþýlanan Gelecek Partili heyet, partilerinin vizyonunu, planýný ve programýný anlatma fýrsatý bulurken, Alevi vatandaþlarýn sorunlarýna ve sorunlarýn çözümüne yönelik fikir alýþveriþlerinde bulunuldu.

“TOPLUMUN HER RENGÝNÝ KUCAKLIYORUZ”

Ziyarete iliþkin konuþan Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ, “Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’n ziyaret ettik. Çok hoþ bir þekilde karþýlandýk, çok hoþ sohbet ettik. Gelecek Partisi ‘Yaratýlaný sev, yaratandan ötürü’ þiarýyla, toplumun her rengini her kesimini hiçbir ayrým gözetmeksizin kucaklayan, sarýp sarmalayan bir yapýdadýr. O renklerden birine ziyarette bulunduk. Bizleri kabul ettikleri, aðýrladýklarý için çok teþekkür ederiz” dedi.

Paylaþ :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, ÝZMÝR, KORONAVÝRÜS, PANDEMÝ, MERSÝN, GELECEK, PARTÝSÝ’NDEN, CEMEVÝ’NE, ZÝYARET

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


 
  FLAÞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA