10 Kasım 2025 Pazartesi

15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON  
 
     
   

Fındıkpınarı klasik müzik sesleri..


Mezitli Belediyesi, Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile Fındıkpınarı sakinlerini bir araya getirdi. Klasik batı müziğinin önemli eserlerinin yanı sıra, sevilen halk türkülerinin de seslendirildiği Yaz Konseri’nde, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da sahneye çıkarak tango yaptı. Kon

 

Tarih : 13 Ağustos 2017 Pazar 21:30   Okunma : 3053

Mezitli Belediyesi, Fındıkpınarı sakinleri ile Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) Sanatçılarını bir araya getirdi. Mezitli Belediyesi, MDOB ile ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında, Şef Anıl Aydın yönetiminde gerçekleştirilen Yaz Konseri’nde kültürler buluşması yaşandı.

Kırsal alanda yaşayan vatandaşların farklı kültürlerle buluşması amacıyla Fındıkpınarı Mahallesi’nde vatandaşlar ve MDOB sanatçılarının seslendirdiği birbirinden güzel eserlere eşlik ederken bazı vatandaşlar danslara da katıldı. Bir çocuğunda Şef Anıl Aydın’dan orkestra çubuğunu alarak orkestrayı yönettiği etkinlikte gecenin sürprizi ise Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan geldi. MDOB’un tecrübeli dans sanatçısı ile sahneye çıkan Başkan Tarhan ‘Tango’ yaptı. Büyük alkış alan dans sonrası devam eden konserde, konuklar müziğin farklı türleri ile tanışma şansı yakaladı. Yüzlerce sanatseverin katıldığı etkinliğin sonunda İzmir Marşı’nı ve 10. Yıl Marşı’nı seslendiren sanatçıları tüm seyirciler ayakta alkışlayarak eşlik etti.

KÜLTÜR, SANAT VE SPORA ÖNEM VERİYORUZ

MDOB il koordinatörü Özcan Güven, CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, Gençlik Kolları Başkanı Buğra Baran,Kadın Kolları Başkanı Derya Yıldırım, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve ilçe örgütlerinin de katıldığı etkinlikte konuşan Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, "Kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızı sanat ve sanatçıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak kültür, sanat ve spor faaliyetlerine son derece önem veriyoruz. Mersin Devlet Opera Balesi ile sadece bu yıl üçüncü kez bir araya geldik. Mersin'in çok gözde bir opera ve balesi var. Sanatı halkın ayağına götürmek adına her türlü etkinliği düzenliyorlar. Her zaman bize destek veriyorlar. Bugünde çok önemli bir etkinlikte yanımızda oldular. Özellikle kırsal bölgelerimizde daha önce sanatsal etkinliklerle tanışmamış vatandaşlarımız ve çocuklarımıza yönelik sanatsal faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. İleriki günlerde belediyemizin desteğiyle kırsal alanlarda yaşayan tüm herkesi Mersin Devlet Opera ve Bale sanatçılarımızla buluşturacağız” dedi.


 

Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan.mezitli belediyesi, mersin devlet opera ve balesi, fındıkpınarı.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA