26 Ağustos 2025 Salı

16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:06   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR   13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:35   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:55   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI   18:37   TALAT DINÇER’DEN SERT ÇıKıŞ: “KONTEYNERDE EĞITIM OLMAZ, VAATLE GELECEK KURULMAZ”   18:29   12 MILYON TONLUK ÇÖP SESSIZLIĞI: BAKANLıK VERILERI GIZLEDI, TÜRKIYE AVRUPA’NıN ATıK DEPOSU OLDU   17:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ GÜCÜNE GÜÇLÜ KATKı: MERCEK’TE MOBILYA KURSLARıYLA GELECEK İNŞA EDILIYOR   12:27   YENIŞEHIR’IN MINIK OKÇULARı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   20:10   MERSIN KARIYER MERKEZI’NDEN GELECEĞE YÖN VEREN PROJELER: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN GELIYOR   10:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA GÜÇLÜ DESTEK: “YALNıZ DEĞILSIN” MESAJı GRUP ÇALıŞMALARıYLA HAYATA GEÇIYOR   10:30   TOROSLAR BELEDIYESI 8 YıLLıK İŞGALE SON VERDI: KAÇAK BINA YıKıLDı   10:08   MESKİ’DEN MERSIN’E 27 BIN METREDEN FAZLA YENI ALTYAPı HATTı   09:20   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ FAZILET DURMUŞ SILIFKE KARGıCAK ORTAOKULUNDA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   18:10   YUMURTALıK’TA YENI ÇEKIM MERKEZI: GÜNEY YıLDıZı KORDON TURISTLERIN GÖZDESI OLDU  
 
     
   

Başkan Yılmaz, İkinci Baharını Yaşayan Çiftin Nikahını Kıydı


Mersin’in Toroslar ilçesinde yaşayan Barışkaner ve Bayraktar çifti, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın kıydığı nikahla ikinci baharlarına evet dedi.

 

Tarih : 20 Şubat 2021 Cumartesi 17:08   Okunma : 1011

Evlenmek için belediyeye başvuran 73 yaşındaki Cumali Barışkaner ve 60 yaşındaki Arzu Bayraktar çiftine sürpriz hazırlayan Toroslar Belediyesi, çifti nikah salonunda ikinci bahar şarkısıyla karşıladı, salona 'İkinci baharınızda mutluluğunuz daim olsun' pankartı asıldı, beyaz güllerden oluşan gelin çiçeği hazırlandı. Çiftin nikahını kıyan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Ruhu, gönlü genç çiftimize mutluluklar dilerim" dedi.

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşayan Barışkaner ve Bayraktar çifti, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın kıydığı nikahla ikinci baharlarına evet dedi.

2020 yılında 2 bin 157 çiftin nikah akitlerini gerçekleştiren Toroslar Belediyesi, yeni yılda yeni bir hayata merhaba diyen Barışkaner ve Bayraktar çiftinin mutluluklarına ve heyecanlarına da ortak oldu.

Toroslar Belediyesi Nikah Salonu'na ikinci bahar şarkısıyla giren çift, Başkan Yılmaz'ın kendileri için hazırlattığı gelin buketi ve pankartı görünce mutluluğunu gizleyemedi. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan nikah törenine çiftin ailesi ve yakınları katıldı.

Nikah sırasında Başkan Yılmaz, damat Cumali Barışkaner'e "Evlenme isteğinizi sorayım mı?" diyerek, esprili bir şekilde hitap ederken, damat Barışkaner'in heyecanı ise gözlerden kaçmadı. Barışkaner, evet cevabını; "Dünyaya bir daha gelsem bir daha evlenirim Arzu hanımla" diyerek yanıtladı.

"Aile Demek, Toroslar Demek"

Nikahın ardından evlilik cüzdanlarını çifte takdim eden Başkan Yılmaz, ikinci baharlarını yaşayan çifte mutluluklar dileyerek; "Gönlü ve ruhu genç çiftimizin nikahlarını kıyarak mutluluklarını paylaştık. Bizlere bu anı ve güzelliği yaşattıkları için teşekkür ederiz. Kendilerine, sağlıklı, mutlu ve sevdikleriyle beraber uzun bir ömür diliyorum" dedi.

"Bu Mutlu Günümüz, Başkanımızın Sürpriziyle Taçlandı"

Mutluluğa evet diyen çift ise Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "Toroslar Belediyemizin nikah salonunda çok güzel bir kutlamayla karşılaştık. İkinci baharımızı yaşıyoruz ve çok mutluyuz.  Başkanımıza ve değerli ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAŞKAN, YILMAZ, İKİNCİ, BAHARINI, YAŞAYAN, ÇİFTİN, NİKAHINI, KIYDI, İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM, ŞARKISIYLA, EVET, DEDİLER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA