8 Temmuz 2025 Salı

10:39   MESKİ, AYDıNCıK İLÇESININ İÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILIYOR   10:34   EKREM İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: “HAYALINIZDEKI TÜRKIYE’YI HEP BIRLIKTE INŞA EDECEĞIZ”   09:33    AKDENIZ’IN GURURU HATIP EMLEK, KICK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPIYONASı’NA GIDIYOR   09:31   CHP’DEN ERKEN SEÇIM STRATEJISI: “ARA SEÇIM MASADA   09:30   BÜYÜKŞEHIR’IN PARK VE BAHÇELER EKIPLERI KENTI YAZA HAZıRLADı    16:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "KARTALKAYA DAVASı" AÇıKLAMASı   16:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "12 EVLADıMıZ NIYE ŞEHIT OLDU, IHMAL VAR Mı AÇıKLANMALı"   16:01   RTÜK’ÜN HALK TV’YE VERDIĞI 10 GÜNLÜK EKRAN KARARTMA CEZASıNı MAHKEME DURDURDU   15:59   MEZITLI’DE KAÇAK YAPıLAŞMAYLA MÜCADELE TAM GAZ SÜRÜYOR   15:58   ZEYDAN KARALARı’ıN GÖZALTı KARARıNA, AVUKATLARıNDAN ITIRAZ...    15:56   TARSUSLULAR, SAĞLıKLı YAŞAM DANıŞMA MERKEZI ILE DAHA MUTLU   11:39   KARADENIZ’DEKI 36 STK’DAN ZEYTINLIKLERIN MADENCILIĞE AÇıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "GERI DÖNÜLEMEZ TAHRIBATLARA NEDEN OLACAK MADENCILIK FAALIYETLERININ ÖNÜ AÇıLACAK"   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR TATILCILERIN GÖZDESI TISAN’A ULAŞıMı KOLAYLAŞTıRDı   09:33   ÇORLU TREN FACIASı’NıN ÜZERINDEN 7 YıL GEÇTI… OĞLUNU KAYBEDEN MıSRA ÖZ: "TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BÜROKRATLAR VE SIYASILER DE HESAP VERECEK"   09:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMAYA "SEZAI KARAKOÇ"UN SÖZLERIYLE TEPKI   09:09   MSB: METAN GAZıNDAN ETKILENEN 3 PERSONELIMIZ DAHA ŞEHIT OLMUŞ, ŞEHIT OLAN PERSONEL SAYıSı 8’E YÜKSELMIŞTIR   09:07   AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHIR HALKKENT SOSYAL GIRIŞIMCILIK MERKEZI’NE ZIYARET   18:04   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı AV. ULAŞ YıLMAZ: “HALKıN OYLARıYLA GELENLER, HUKUK DıŞı YÖNTEMLERLE HEDEF ALıNıYOR”   13:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU  
 
     
   

SOL Parti, AKP’yi SOL’la Kurtul Kampanyasına Pandemi Var, AKP’nin Lebalep Kongresinde Pandemi Yok


SOL Parti, koronavirüs pandemisine rağmen AKP’nin lebalep kongre yaptığını, kendilerinin başlattığı “AKP’yi Sol’la kurtul” kampanyasına için ise Keçiören’in çeşitli noktalarında stant açmasına izin verilmediğini duyurdu. SOL Parti Keçiören İlçe Başkanı Murat Güzel, “Her defasında siyaset yapma hakkımıza doğrudan müdahale ile karşı karşıya kalıyoruz" dedi.

 

Tarih : 7 Mart 2021 Pazar 19:50   Okunma : 2304

SOL Parti, koronavirüs pandemisine rağmen AKP'nin lebalep kongre yaptığını, kendilerinin başlattığı “AKP’yi Sol’la kurtul” kampanyasına için ise Keçiören’in çeşitli noktalarında stant açmasına izin verilmediğini duyurdu. SOL Parti Keçiören İlçe Başkanı Murat Güzel, “Her defasında siyaset yapma hakkımıza doğrudan müdahale ile karşı karşıya kalıyoruz" dedi.

SOL Parti, “AKP’yi Sol’la kurtul” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında çeşitli yerlerde stant açmak istedi. SOL Parti Keçiören İlçe Örgütü de Keçiören Kaymakamlığı’na stant açmak için başvurdu. Kaymakamlık, SOL Parti’nin pandemiyi gerekçe göstererek ilçenin çeşitli noktalarında stant açmasına izin vermedi. Kaymakamlık partiye yaptığı tebliğde “Vatandaşlarımızın toplu olarak katılacağı bu tür etkinliklerin toplum sağlığı açısından risk oluşturabileceği, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu kararlar da göz önünde bulundurularak söz konusu etkinliğin dilekçede belirtilen adreslerde yapılmasının uygun olmayacağı, etkinliği SOL Parti Keçiören İlçe binası önünde makul saatler içerisinde yaya trafiğini engellemeyecek şekilde ve pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyularak, yapılması uygun görülmüştür” denildi.

'MUHALEFETE ÇEŞİTLİ ZORLUKLAR ÇIKARILIYOR'

SOL Parti Ankara İl Temsilcisi Mert Ünal, ANKA’ya yaptığı değerlendirmede, AKP’nin pandemiye rağmen yaptığı kongrelerden övündüğünü hatırlatarak, “Aylardır Ankara’da siyasi faaliyetleri sürdürmek adına başvurularımıza pandemi gerekçesi gösterilerek izin verilmiyor. Astığımız pankartlara, açtığımız stantlara para cezası kesiliyor. AKP iktidarı aslında pandemi koşullarını bile muhalefeti bastırmak üzerine kullanmaktan başka bir şey yapmıyor. Kapalı salonlarda tıklım tıklım görüldükleri kongrelere rağmen ona muhalefet yapmak isteyen insanları çeşitlik zorluklarla bastırmak istiyor” diye konuştu. 

SOL Parti Keçiören İlçe Başkanı Murat Güzel ise siyaset yapma haklarına doğrudan müdahale edildiğini vurgulayarak, “Yasal yollar denediğimizde iktidar partisine gösterilen müsamaha bize maalesef gösterilmiyor. Yaptığımız yasal başvurular reddediliyor. Her defasında siyaset yapma hakkımıza doğrudan müdahale ile karşı karşıya kalıyoruz. Toplumsal muhalefeti engellemeye çalışan iktidar yanılıyor, bunu görmeleri için çok beklemeyecek” dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ‘BİZİM COŞKUMUZU ÖNLEMEK İSTİYORLAR’ DEMİŞTİ

AKP, 17 Şubat 2021 tarihinde Ankara İl Kongresi’ni yapmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı kongrede, “AK Parti kongrelerine çamur atmasını doğrusu tebessümle karşılıyorum. FETÖ taktikleriyle, önünü arkasını kırkıp kuşa çevirdikleri görüntüler üzerinden bizim şu coşkumuzu örselemek isteyenler boşuna uğraşıyor. Her seferinde iftiranın dozunu biraz daha artırsalar da milletimizin şahsımıza ve partimize yönelik teveccühünün önüne geçemiyorlar" diye konuşmuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKP’Yİ, SOL’LA, KURTUL , KAMPANYASINA, PANDEMİ, VAR, LEBALEP, KONGRESİNDE, PANDEMİ, YOK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA