1 Haziran 2025 Pazar

14:45   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN’DE HERKES SPOR YAPıYOR   20:20   YENIŞEHIR BELEDIYESI HALK KARTıN MAYıS AYı TUTARLARıNı YATıRDı   19:20   BAŞKAN YıLDıZ: “HIÇBIR BELEDIYE BAŞKANı DIZ ÇÖKMEYECEK, HIZMETLERIMIZE DURMADAN DEVAM EDECEĞIZ’’   17:21   DOĞAN DALDA: ‘MIP’YI ATATÜRK PARKı’Nı DÜZENLEMEYE ÇAĞıRıYORUZ!’   15:11   TARSUS’TA MINIKLERDEN MEZUNIYET COŞKUSU   13:57   KURBAN BAYRAMı E-TICARET SEKTÖRÜNÜ HAREKETLENDIRDI   10:45   MESKİ, SILIFKE’DE İÇME SUYU İYILEŞTIRME ÇALıŞMALARıNı TAMAMLADı   21:37   “İLIÇ’TE SIYANÜR SıZıYOR, MARMARA’DA MÜSILAJ HORTLUYOR AMA ‘ÇED OLUMLU’ DIYORLAR”   19:17   BÜYÜKŞEHIR, HALK KART ÖDEMELERI HESAPLARA YATıRıLDı   16:56   SARAÇHANE EYLEMLERINDE TUTUKLANAN 14 ÖĞRENCIYE TAHLIYE   14:02   MERSIN SANAYIDE VITES YÜKSELTTI; 23 FIRMA BIRINCI İSO 500’DE   13:05   “TÜRKIYE’NIN MADEN YATAKLARı VE RUHSATLARı HARAÇ MERAÇ SATıŞA ÇıKıYOR”   10:30   BÜYÜKŞEHIR’IN MERCAN BILIM MERKEZI’NDE ÇOCUKLARA SıFıR ATıK BILINCI AŞıLANıYOR   10:13   MERSINLI ÜRETICILER BÜYÜKŞEHIR’LE BILINÇLENIYOR   14:30   KAĞıT, KARTON VE AMBALAJ SEKTÖRÜ, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’DA GÜÇLENIYOR   14:10   TARSUS TURIZMDE YENI BIR DÖNEME GIRIYOR   13:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN FAKıLı MAHALLESI’NE SULAMA BORUSU DESTEĞI    13:30   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ ÜRETICININ SESI OLUYOR   13:05   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI MECLIS TOPLANTıSı ANKARA’DA GERÇEKLEŞTIRILIYOR   10:46   DENIZ ARAÇLARıNıN BAKıM VE ONARıMı BÜYÜKŞEHIR’IN USTALARıNDAN…  
 
     
   

Büyükşehir Kariyer Merkezi’nin ‘Online Kariyer Günleri’ne Rekor Katılım


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Online Kariyer Günleri projesi ile Türkiye’nin en geniş katılımlı kariyer etkinliklerinden birine imza attı. 6-7 Mayıs’taçevrimiçi olarak düzenlenen 6 oturumlu Online Kariyer Günleri’nde 2 binden fazla katılımcı yer aldı.

 

Tarih : 11 Mayıs 2021 Salı 03:49   Okunma : 1193

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi,6-7 Mayıs’tagerçekleştirdiğiOnline Kariyer Günleri projesi ile en geniş katılımlı kariyer etkinliklerinden birine imza attı. Online Kariyer Günleri etkinliğinde 6 oturum ve 17 davetli konuşmacı yer alırken, programa 2 binin üzerinde katılım sağlandı.

Türkiye’nin en büyük kariyer etkinliklerinden birine imza atıldı

Online Kariyer Günleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçı Birlikleri, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK), MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı işbirliğinde gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere özellikle pandemi sürecinin beraberinde getirdiği belirsizlik karşısında profesyonel destek sunarak vizyon oluşturmak istediklerini belirtti. Pandeminin etkisi ile Kariyer Merkezi olarak işgücü piyasasını izleyen değil yönlendiren bir anlayış ile kurumlar arası işbirliğinin odak noktası haline geldiklerini ifade eden Özada, kurumlar arası işbirliğine dayalı projelere imza attıklarını belirtti.

İş hayatının pratik bilgilerini alanında uzman kişiler anlattı

Türkiye’nin en büyük Online Kariyer Günleri’nden birine imza attıklarını, 6 oturumda 2 binden fazla kişinin katılım sağladığını kaydeden Özada, “Endüstri 4.0, Yeni Nesil İş Arama Kanalları, Dijital Özgeçmiş, Online Mülakat Teknikleri, Özel Sektör Beklentileri, Değişen Yetkinlikler, İş Dünyasının Beklentileri” gibi akademik, teorik ve iş hayatının pratik bilgileriniöğrencilere alanında uzman konuşmacılarla aktardıklarının altını çizdi.

Önemli temsilciler öğrencilerle buluştu

Kurumsal Yönetim Danışmanı, Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Pepsico Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Alper Girgin, Philips Üst düzey yöneticisi Selin Türkmenoğlu, ARFESAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayşe Arkan, Migros Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Koray Özdemir, Çimsa İnsan Kaynakları Saha Şefi Neslihan Ünal, Carreforusa Kıdemli İnsan Kaynakları Saha Uzmanı Pınar Özer, ÇİMSATAŞ İnsan Kaynakları Şefi Özdeş Akkaya, Austriacard Turkey Kart Operasyonları Operasyon Departman Müdürü Selçuk Bingül gibi ulusal ve uluslararası markaların önemli temsilcileri etkinlikte öğrencilerle buluştu. Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin Türkiye çapında önemli etkinliklere imza attığını ifade eden firma temsilcileri, Kariyer Günleri vesilesi ile de online olarak Mersin’e konuk oldukları içinMersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini sundu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, KARIYER MERKEZİ, ONLİNE, KARIYER, GÜNLERİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA