10 Kasım 2025 Pazartesi

15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON  
 
     
   

Büyükşehir Kariyer Merkezi’nin ‘Online Kariyer Günleri’ne Rekor Katılım


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Online Kariyer Günleri projesi ile Türkiye’nin en geniş katılımlı kariyer etkinliklerinden birine imza attı. 6-7 Mayıs’taçevrimiçi olarak düzenlenen 6 oturumlu Online Kariyer Günleri’nde 2 binden fazla katılımcı yer aldı.

 

Tarih : 11 Mayıs 2021 Salı 03:49   Okunma : 1266

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi,6-7 Mayıs’tagerçekleştirdiğiOnline Kariyer Günleri projesi ile en geniş katılımlı kariyer etkinliklerinden birine imza attı. Online Kariyer Günleri etkinliğinde 6 oturum ve 17 davetli konuşmacı yer alırken, programa 2 binin üzerinde katılım sağlandı.

Türkiye’nin en büyük kariyer etkinliklerinden birine imza atıldı

Online Kariyer Günleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçı Birlikleri, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK), MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı işbirliğinde gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere özellikle pandemi sürecinin beraberinde getirdiği belirsizlik karşısında profesyonel destek sunarak vizyon oluşturmak istediklerini belirtti. Pandeminin etkisi ile Kariyer Merkezi olarak işgücü piyasasını izleyen değil yönlendiren bir anlayış ile kurumlar arası işbirliğinin odak noktası haline geldiklerini ifade eden Özada, kurumlar arası işbirliğine dayalı projelere imza attıklarını belirtti.

İş hayatının pratik bilgilerini alanında uzman kişiler anlattı

Türkiye’nin en büyük Online Kariyer Günleri’nden birine imza attıklarını, 6 oturumda 2 binden fazla kişinin katılım sağladığını kaydeden Özada, “Endüstri 4.0, Yeni Nesil İş Arama Kanalları, Dijital Özgeçmiş, Online Mülakat Teknikleri, Özel Sektör Beklentileri, Değişen Yetkinlikler, İş Dünyasının Beklentileri” gibi akademik, teorik ve iş hayatının pratik bilgileriniöğrencilere alanında uzman konuşmacılarla aktardıklarının altını çizdi.

Önemli temsilciler öğrencilerle buluştu

Kurumsal Yönetim Danışmanı, Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Pepsico Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Alper Girgin, Philips Üst düzey yöneticisi Selin Türkmenoğlu, ARFESAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayşe Arkan, Migros Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Koray Özdemir, Çimsa İnsan Kaynakları Saha Şefi Neslihan Ünal, Carreforusa Kıdemli İnsan Kaynakları Saha Uzmanı Pınar Özer, ÇİMSATAŞ İnsan Kaynakları Şefi Özdeş Akkaya, Austriacard Turkey Kart Operasyonları Operasyon Departman Müdürü Selçuk Bingül gibi ulusal ve uluslararası markaların önemli temsilcileri etkinlikte öğrencilerle buluştu. Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin Türkiye çapında önemli etkinliklere imza attığını ifade eden firma temsilcileri, Kariyer Günleri vesilesi ile de online olarak Mersin’e konuk oldukları içinMersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini sundu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, KARIYER MERKEZİ, ONLİNE, KARIYER, GÜNLERİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA