23 Haziran 2025 Pazartesi

11:17   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER: "RTÜK’ÜN YAPTıRıM KARARLARıNıN YÜZDE 51’I DANıŞTAY’DAN VIZE ALAMıYOR"   09:10   CHP TEKIRDAĞ’DA MEYDAN OKUDU: “ADAYıMı BıRAK, SANDıĞı GETIR”   09:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 19 BIN TON TıBBI ATıĞı BERTARAF ETTI   12:30   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:25   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:15   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:05   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI   10:23   YKS’NIN IKINCI OTURUMU AYT BAŞLADı   09:25   BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCI VE VELILERIN YKS HEYECANıNA ORTAK OLDU   08:32   ABD SALDıRıLARı SONRASı İRAN, İSRAIL’E MISILLEME SALDıRıLAR DÜZENLEDI   21:10   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’Nı İNCELEDI   15:55   TARSUS CHP’DEN KıRSAL MAHALLE ZIYARETLERI   12:06   “PROTESTO HAKKıNı KULLANAN ÖĞRENCILERI YURTTAN UZAKLAŞTıRMAK ZALIMLIKTIR”   11:52   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER YAZ BOYU YÜZMENIN KEYFINI BÜYÜKŞEHIR’LE YAŞıYOR   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKLI YÜREKLERINDEN ANADOLU’YA SES VEREN TÜRKÜLER   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   01:56   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE EĞITIM ALAN ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:54   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:50    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:10   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU  
 
     
   

Hüseyin Demir, İstanbul 3.Bölgenin En Güçlü Liderlerindendir


Gazeteci Nezir Çelik,’90’lı yılların kaos ortamında İstanbul’da 5 binin üzerinde insanı iş-güç sahibi olmalarını sağlayan, bugün İstanbul 3.Bölgenin En Güçlü Liderlerinden Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir’in örnek davranışı unutulmaz.’ dedi.

 

Tarih : 4 Haziran 2021 Cuma 16:54   Okunma : 603

Gazeteci Nezir Çelik,’Son zamanlarda 1990’lı yıllarla ilgili olayların Türkiye'nin gündemini meşgul etmesi, 90’lı yıllar denilince OHAL’den dolayı binlerce insanın evinden, köyünden, topraklarından göç etmek zorunda kaldığı, terörün tırmandığı, faili meçhullerin zirve yaptığı, Mafyanın büyükşehirlerde cirit attığı, Can ve mal güvenliğinin olmadığı, herkesin acaba bugün evimize sağ salim gidebilecek miyiz? Sorusunu sorduğu ve siyasal, sosyal, ekonomik, güvenlik konularında kaos yaşanan kaotik yılları hatırlattı ve bunları unutmak mümkün değildir.’ dedi.

Gazeteci Çelik,’1990’ların kaotik ortamında OHAL’den dolayı İstanbul'a göç etmek zorunda kalan 5 binin üzerinde akrabası, hemşerisi, aşiret mensuplarına sahip çıkan, iş güç sahibi olmalarını sağlayan hemşerimiz Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir'i de unutmak mümkün değildir.’ dedi.

Hüseyin Demir, İstanbul 3.Bölgenin En Güçlü Liderlerindendir.

Gazeteci Nezir Çelik,’ Bu kaotik yıllarda OHAL’den dolayı İstanbul'a göç etmek zorunda kalan 5 binin üzerinde akrabası, hemşerisi, aşiret mensuplarına sahip çıkarak terör olaylarından, mafyadan koruyarak iş, güç sahibi olmalarını cesareti,  korkusuzluğu,  çalışkanlığı ve dayanışma ile sağlayan hemşerimiz Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir, bugün özellikle Bakırköy, Fatih, Laleli, Eminönü, Avcılar, Esenyurt, Bağcılar, Bahçelievler, Silivri, Güngören, Arnavutköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve diğer ilçeler olmak üzere sayısız insan için 90’lı yılların ve daha sonrasının idolü bugün, İstanbul 3.bölge olarak tabir edilen, Avrupa yakasının en güçlü liderlerindendir.’ dedi.

Hüseyin Demir, Sayısız Hâkim, Savcı, Kaymakam, üst düzey bürokrat ve iş insanının yetişmesini sağlayan kalender bir şahsiyettir.

Gazeteci Nezir Çelik,’ Hemşerimiz Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir eğitime ve ticarete çok büyük önem veren biri zira kendisi Yüksek Mimar, Hukuk Müşaviri, Uluslararası Finans ve Akaryakıt istasyonları yatırım uzmanı ve 5-6 dil bilen,  dünyanın birçok ülkesi ile ticaret yapan, büyük şirketleri yöneten biri olması vede Rahmetli Turgut Özal'ın Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde çok özel ve kritik görevler üstlenen tam bir devlet adamı ve devlet nezaketini bilen kişiliğe sahip olması 90’lı yıllarda sahip çıktığı 5 binin üzerindeki insan , bugün 10 binlerce insana ulaşmış bu insanlardan sayısız doktor, avukat, mimar, hâkim, savcı, kaymakam, üst düzey bürokrat, üst düzey iş insanı, şirket sahibi olduğu gibi şu anda iş yeri sahibi sayısız esnaf olması Hemşerimiz Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir’in eğitim ve ticaretin önemini aşılaması, önermesi, yol göstermesi,   yardımcı olmasının meyvesi olmuştur.’ dedi.

Hüseyin Demir: Korkusuz, Çalışkan, Zeki, Azimli ve Dayanışmaya çok büyük önem veren bir liderdir.

Gazeteci Nezir Çelik,’ Hemşerimiz Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir’in güzel bir sözü var; ‘Korkaklar her gün, korkusuzlar şerefle yürüdüğü yolda sadece bir gün ölür. Girdiği her savaşta, savaşın yönünü kayıptan zafere taşıyan Hz. Ali’ye Allah’ın aslanı diyorlar çünkü Hz. Ali efendimiz inandığı yolda gözünün gördüğü hiçbir şeyden korkmayarak mücadele ederdi. Bende ömrüm boyunca gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmayarak şerefle yürümeyi kendime kılavuz yaptım demişti.’ Bugün baktığımızda 1990’ların kaos ortamında kapının önüne çıkmanın güvenli olmadığı, terörün hat safhaya çıktığı, mafyanın, çakalların cirit attığı o günlerde 5 binin üzerinde insanı koruyan, İş güç sahibi olmalarını sağlaması  bugün bu insanlardan sayısız doktor, avukat, mimar, hâkim, savcı, kaymakam,   üst düzey bürokrat, üst düzey iş insanı, şirket sahibi, Esnaf'ın olması ve bu insanların her fırsatta duyduğum bizim için canını siper eden ‘Hüseyin Demir’e canımız, malımız fedadır’ diyerek minnetlerini, sevgilerini ve bağlılıklarını ortaya koymaları, Hemşerimiz Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir’in Korkusuz, Çalışkan, Zeki, Azimli ve Dayanışmaya çok büyük önem veren bir lider olduğunu kanıtlar niteliktedir.’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İSTANBUL, 3.BÖLGE, EN GÜÇLÜ LİDER, OHAL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA