15 Mayıs 2025 Perşembe

11:19   CHP`LI TANAL`DAN 15 MAYıS DÜNYA İKLIM GÜNÜ AÇıKLAMASı: “KANAL İSTANBUL`DA ıSRAR, ÖLÜM DEMEKTIR”   11:14   BAKAN TUNÇ: "YURT DıŞı SEÇMEN KÜTÜĞÜNE KAYıTLı VATANDAŞLARıN ELEKTRONIK ORTAMDA OY VERMESINE ILIŞKIN ÇALıŞMALAR DEVAM ETMEKTEDIR"   11:09   ABD BAŞKANı TRUMP: “UYGUN OLURSA YARıN TÜRKIYE`YE GIDERIM”   10:19   KIRAZ ÜRETICISI CHP`LI BAŞEVIRGEN`E DERT YANDı: "BIR AĞAÇTAN 25-30 KILO ÜRÜN ALıNıYORDU, ŞIMDI 1 KILO BILE YOK"   09:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÖZEL BIREYLER IÇIN NOSTALJIK PARTI   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, IKLIM DEĞIŞIKLIĞINE KARŞı SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YOLUNDA ILERLIYOR   22:55   GALATASARAY, TRABZSONSPOR`U 3-0 YENEREK TÜRKIYE KUPASı`Nı 19. KEZ KAZANDı   22:32   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BOĞAZIÇI`NI PROVOKE EDEN SIZSINIZ"   22:24   ODTÜ`LÜ ÖĞRENCILERDEN NUREDDIN YıLDıZ`A TEPKI, BOĞAZIÇI`LI ÖĞRENCILERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ    22:20   OTIZMLI BIREYLER IÇIN AILELER MALATYA`DA SES YÜKSELTI: SESSIZLIĞIN BEDELI HAYATTıR   21:58   BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NDEKI ‘NURETTIN YıLDıZ` PROTESTOLARıNDA 6 ÖĞRENCI TUTUKLANDı   21:56   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... DILEK KAYA İMAMOĞLU, "BU GÜNLERIN BITMESI YAKıNDıR"   21:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÜSKÜDAR BELEDIYE BAŞKANı DEDETAŞ, "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE ÇıKMASıNı, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMASıNı ISTIYORUZ"   21:53   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A: TUTUKSUZ YARGıLANıRSAM, SOKAKTA, MEYDANDA OLURUM, MILLETIME GERÇEKLERI ANLATıRıM DIYE MI ÇEKINIYORSUN?   21:49   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... MUSTAFA SARıGÜL: BIZ HER ŞEYIN DEMOKRASI IÇERISINDE TECELLI ETMESINI ISTIYORUZ   21:25   CHP`NIN SILIVRI MITINGINDE CAN ATALAY`ıN MESAJı OKUNDU: BIR YANDAN DEMOKRASIYI, HUKUKU YOK EDIP YURTTAŞA BASKı YAPARKEN BIR YANDAN DA `BARıŞ` DERSEN KIMSE INANMAZ   21:04   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÇELIK, "ADALET VE ÖZGÜRLÜK TEMASı ILE SILIVRI`DEYIZ"   20:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... SUAT ÖZÇAĞDAŞ, "ANTIDEMOKRATIK MÜDAHALELERLE GENÇLERI, EMEKÇILERI, YURTTAŞLARı SUSTURAMAZSıNıZ"   20:41   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... GÖKAN ZEYBEK: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YÖNETICILERIYLE ÇÖZÜM SÜRECI ORTAYA GETIRILIRKEN SAYıN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTSAK TUTULMASıNı KESINLIKLE KABUL ETMIYORUZ   20:28   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ALI MAHIR BAŞARıR, "CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZı ASLA YALNıZ BıRAKMAYACAĞıZ, ONA YAPıLANLARı UNUTTURMAYACAĞıZ"  
 
     
   

Buğra Kavuncu: Millet Bizi Çağırıyor. Hangi Kapıya Gittiysek Çok Samimi Ve Sıcak Karşılandık


İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu “Uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa sahada bir çalışma yaptık. Bundan daha önemli olan, millet bizi çağırıyor. Hangi kapıya gittiysek çok samimi ve sıcak karşılandık” dedi.

 

Tarih : 26 Haziran 2021 Cumartesi 17:45   Okunma : 891

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu “Uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa sahada bir çalışma yaptık. Bundan daha önemli olan, millet bizi çağırıyor. Hangi kapıya gittiysek çok samimi ve sıcak karşılandık” dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, partisinin genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri ile Genel İdare Kurulu üyelerinin katıldığı bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Emirgan Korusu Pembe Köşk’te gerçekleşen organizasyonda, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu, uzun bir pandemi sürecinden sonra sahada gerçekleştirdikleri çalışmalar ve elde ettikleri sonuçlara ilişkin bilgilendirme yaptı. Kavuncu, şunları söyledi:

"MİLLETİMİZ BİZİ ÇAĞIRIYOR"

“Geçen hafta ve bu hafta yoğun bir program yaptık. Genel Başkanımız, 2 Ocak’tan bu yana tam 151 noktaya ziyaret gerçekleştirmiş. On binlerce vatandaş demek bu. Biz bu iki haftada, siz kıymetli partililerimizle hep beraber sahaya indik. Genel Başkanımızdan aldığımız ilham ve enerjiyle aynı coşkuyu İstanbul’a taşıdık. Bütün İstanbul İl Teşkilatı bu çalışmadan inanılmaz keyif aldı. Bunun birinci sebebi, uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa sahada bir çalışma yaptık. Bundan daha önemli olan, millet bizi çağırıyor. Hangi kapıya gittiysek çok samimi ve sıcak karşılandık. Problemleri ve dertleri dinledik. Bunları hep beraber, her mecrada gündeme getireceğiz. Vatandaş şunu görüyor: Biz zorlu bir süreçten geçerek buraya geldik. Artık kapı kapı dolaşıp, asıl meselemizin milletin sorunlarını çözmek olduğunu herkese anlatıyoruz.”

"ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ"

Avcılar’ın Tahtakale Mahallesi’nde imar sorunu yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Kavuncu, “Program yaptık, gittik saatinde. Dediler ki 'Sizden önce iktidar partisinin vekilleri geldi'. Programlı olup olmadığını sorduk, 'Hayır, sizin geleceğinizi duyunca geldiler' dediler. Kimin çözdüğünün önemi yok. Önemli olan vatandaşın sorununun çözülmesi. Oradaki vatandaşa da 'Bizi kullanın, rekabet güzeldir. Eğer biz bazı şeyleri hızlandırıyorsak bunu yaptırın, nerede derdiniz varsa gelelim' dedik” diye konuştu.

"ANA PROBLEMLER 5 BAŞLIKTA TOPLANIYOR"

“İlçelerden raporları aldık. Ana problemler 5 başlıkta toplanıyor” diyen Kavuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İmar ve kentsel dönüşümle ilgili çok ciddi problemler var. Bu şehrin kanayan yarası bu. Ama bununla ilgili ne yapılabilir, ne düşünülebilir? Bir çözüm önerisini milletimizin önüne sunmak durumundayız. İkinci bir problem, otopark ve trafik problemi. Üçüncü problem maalesef uyuşturucu. Korkunç bir hâl almış durumda. Bütün ilçelerde kulaklarımızla duyduk. Dördüncü problem okul maalesef. Ve son olarak tabii, ekonomik problemler öne çıkıyor. Bunların haricinde her ilçenin kendisine has bazı problemleri var.”

"TEŞEKKÜR EDERİM BUĞRA BAŞKAN"

Kavuncu’nun ardından konuşan İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı da kısa bir konuşma yaptı. Paçacı, “Ben en büyük teşekkürü, kendi şahsımda İstanbul teşkilatına sunuyorum. Buğra Başkan ile beraber divan üyesiyken, sayın Genel Başkanımızın Buğra Başkan’ı İstanbul’da görevlendirdiği dönemde, şahsen benim de kafamda küçük bir soru işareti belirdi. Çünkü il başkanlığı çok zor ve farklı bir görev. Hele İstanbul gibi bir yerde. Ama Buğra Başkan’ın babasını, değerli dostumu çok yakın tanıdığım için 'Buğra bunu da başarır' dedim. Ve bugün, Buğra’nın bugüne kadarki performansından ve çalışmasından onur duyuyorum. Teşekkür ederim Buğra Başkan” dedi.

HABER : OKTAY YILDIRIM - KAMERA : ADEM KARABAYIR

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İYİ PARTİ, İSTANBUL, İL BAŞKANI, BUĞRA KAVUNCU, EMİRGEN, KORUSU, PEMBE, KÖŞK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA