14 Haziran 2024 Cuma

17:03   TARSUS’TA KARNE HEYECANı: BAŞKAN BOLTAÇ ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   17:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   16:57   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   16:54   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:27   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı, 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   14:04   SILIFKE BELEDIYESPOR, TENIS BAHAR TURNUVASı DÜZENLEDI   13:04   AYŞE ATEŞ`TEN, TUNÇ VE YERLIKAYA`YA AÇıK MEKTUP   10:16   MERSIN`DE “DENIZ KAPLUMBAĞALARıNıN UYDU ILE İZLENMESI PROJESI” HAYATA GEÇIRILDI    10:12   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "EMEKLI MAAŞıYLA BıRAKıN KURBANı, SEBZE VE MEYVE BILE ALıNAMıYOR"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, `AFET VE İMAR ÇALıŞTAYı` DÜZENLEDI   15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:28   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:22   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”   11:38   CHP’LI DINÇER: "BIZIM INSANLARıMıZ RUSLARDAN DAHA Mı DEĞERSIZ?"   11:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN BAYRAM MESAJı  
 
     
   

"Tüm dünyaya örnek bağımsızlık mücadelemizin eseridir Cumhuriyet"


Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Tokel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. Yıl Kutlamaları dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Tarih : 28 Ekim 2017 Cumartesi 17:23   Okunma : 1550

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Tokel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. Yıl Kutlamaları dolayısıyla mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda;

"Cumhuriyetimizin tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren sayısız vesikalarla doludur. Hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmeyen ve bu uğurda canlarını feda eden milletimizin eşsiz kahramanlıklarının eseri olan Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşu ile kazandığı değerleri, toplum hayatının vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları ise Cumhuriyet'e olan sadakati sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir. Ulu Önder Atatürk'ün açtığı yolda ve gösterdiği ilkelerle muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesini yılmadan sürdürmek, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan için kanlarını dökmüş aziz şehitlerimize olan borcumuzdur. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tüm dünyaya örnek bağımsızlık mücadelemizin eseri çağdaş, demokratik ve laik cumhuriyetimizi son sonsuza kadar yaşatmanın görevimiz olduğu bilinci ile Cumhuriyetimizin 94.yıl kuruluşunu kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yaşasın Cumhuriyet." dedi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, belediye meclis üyesimezitli, cumhuriyet bayramı.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA