6 Temmuz 2025 Pazar

09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:13   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:13   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:08   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:05   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:59   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:45   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:38   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:50   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:50   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:50   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:30   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:55   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:45   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:35   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:25   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:05   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:49   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR  
 
     
   

4. Çevre Yolu Sinyalizasyon Çalışmaları İle Güvenli Hale Getiriliyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü 4. Çevre Yolu’nun26. ve 34. Caddelerle kesiştiği kavşaklarda sinyalizasyon sistemi kurma çalışmaları yürütüyor. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Ulaşım Dairesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Doğan Tuncay, “En kısa sürede sinyalizasyon sistemini kurup vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

Tarih : 23 Eylül 2021 Perşembe 12:11   Okunma : 611

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hummalı bir şekilde yapımını sürdürdüğü4. Çevre Yolu’nda araç ve yayalar için güvenli trafik akışı oluşturmak adına sinyalizasyon kurulumu gerçekleştiriyor.

Ulaşım Dairesi ekipleri, yol çizgileri, trafik levhaları, bisiklet yolu işaretleme çalışmalarının ardından 4. Çevre Yolu’nun 26. ve 34. Caddelerle kesiştiği kavşaklarda sinyalizasyon çalışması yürütüyor.Yapılan çalışmalar tamamlandığında söz konusu kavşakların doğu ve batı aksında oluşabilecek trafik yoğunluğu minimize edilecek.

Vatandaşlarımız kavşaklardan daha güvenli bir şekilde geçiş yapacaklar”

Ulaşımı rahatlatmak adına 4. Çevre Yolu’nda çalışmaları hızlandırdıklarını söyleyen Ulaşım Dairesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Doğan Tuncay, “Mersin’de yaşayan vatandaşlarımızı sağlıklı ve en kısa sürede gidecekleri yere götürmeyi amaçlıyoruz. 26. Cadde üzerinde sinyalizasyon çalışmamız mevcut. Sinyal vericilerimiz takılma aşamasında, kablolarımız çekildi. En kısa sürede devreye alacağız. 34. Cadde üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Burayı devreye aldıktan sonra 34. Cadde üzerindeki sinyalizasyon sistemini de devreye alacağız. Vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde kavşaklardan geçiş yapacaklar.En kısa sürede sinyalizasyon sistemini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

4. Çevre Yolu’nda yapılan bisiklet yolu ve yol çizgileri hakkında da detaylı bilgiler veren Tuncay, “Bisiklet yolu üzerinde ofset taramaları var. Trafik işaret levhaları ve sinyalizasyonumuz var. 34. Cadde üzerinde engelsiz yaya geçitlerimiz var. Bu yaya geçitlerinde görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir çizgilerimiz var. Kaldırımlarımızda da mevcut. Amacımız engelli vatandaşlarımızın sağlıklı geçişlerini sağlamak” diye konuştu.

Engelsiz yaya geçitleri yapıldı

Kısa süre içerisinde tamamlanması beklenen çalışmada, özel gereksinimli bireylerin de güvenli bir şekilde kullanabilmesi için hissedilebilir çizgiler yerleştirildi. Engelsiz yaya geçitlerinin de bulunduğu caddede özel gereksinimli vatandaşların güvenli bir şekilde geçişi sağlanacak.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, SİNYALİZASYON, BİSİKLET YOLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA