8 Temmuz 2025 Salı

16:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "KARTALKAYA DAVASı" AÇıKLAMASı   16:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "12 EVLADıMıZ NIYE ŞEHIT OLDU, IHMAL VAR Mı AÇıKLANMALı"   16:01   RTÜK’ÜN HALK TV’YE VERDIĞI 10 GÜNLÜK EKRAN KARARTMA CEZASıNı MAHKEME DURDURDU   15:59   MEZITLI’DE KAÇAK YAPıLAŞMAYLA MÜCADELE TAM GAZ SÜRÜYOR   15:58   ZEYDAN KARALARı’ıN GÖZALTı KARARıNA, AVUKATLARıNDAN ITIRAZ...    15:56   TARSUSLULAR, SAĞLıKLı YAŞAM DANıŞMA MERKEZI ILE DAHA MUTLU   11:39   KARADENIZ’DEKI 36 STK’DAN ZEYTINLIKLERIN MADENCILIĞE AÇıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "GERI DÖNÜLEMEZ TAHRIBATLARA NEDEN OLACAK MADENCILIK FAALIYETLERININ ÖNÜ AÇıLACAK"   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR TATILCILERIN GÖZDESI TISAN’A ULAŞıMı KOLAYLAŞTıRDı   09:33   ÇORLU TREN FACIASı’NıN ÜZERINDEN 7 YıL GEÇTI… OĞLUNU KAYBEDEN MıSRA ÖZ: "TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BÜROKRATLAR VE SIYASILER DE HESAP VERECEK"   09:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMAYA "SEZAI KARAKOÇ"UN SÖZLERIYLE TEPKI   09:09   MSB: METAN GAZıNDAN ETKILENEN 3 PERSONELIMIZ DAHA ŞEHIT OLMUŞ, ŞEHIT OLAN PERSONEL SAYıSı 8’E YÜKSELMIŞTIR   09:07   AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHIR HALKKENT SOSYAL GIRIŞIMCILIK MERKEZI’NE ZIYARET   18:04   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı AV. ULAŞ YıLMAZ: “HALKıN OYLARıYLA GELENLER, HUKUK DıŞı YÖNTEMLERLE HEDEF ALıNıYOR”   13:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:13   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:13   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı  
 
     
   

Tarsus CHP’nin Başlattığı Ekmeğimizi Paylaşıyoruz Dayanışması Hızla Yayılıyor


CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Kara Kış Projeleri”nin hayata geçirileceğini duyurmasının ardından, Tarsus İlçe örgütü tarafından Türkiye’ye örnek olan “Ekmeğimizi birlikte üretiyoruz, ekmeğimizi birlikte paylaşıyoruz” çalışması, destek görmeye ve daha geniş kesimlere ulaşmaya devam ediyor.

 

Tarih : 30 Aralık 2021 Perşembe 18:08   Okunma : 749

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Kara Kış Projeleri”nin hayata geçirileceğini duyurmasının ardından, Tarsus İlçe örgütü tarafından Türkiye’ye örnek olan “Ekmeğimizi birlikte üretiyoruz, ekmeğimizi birlikte paylaşıyoruz” çalışması, destek görmeye ve daha geniş kesimlere ulaşmaya devam ediyor.

Un bağışlarının gönüllüler tarafından yöreye özgü yufka ekmeğe dönüştürülmesi ve dezavantajlı mahallelerde ihtiyaç sahibi yurttaşlara ulaştırılmasını hedefleyen ve bu doğrultu da her geçen gün daha geniş kesimlere ulaşan proje “bağışçı, gönüllü, ihtiyaç sahibine teslim edilmesi” açısından iyilik zincirine dönüştü.

Tarsus’ta başlattıkları ‘yardımseverlikle sıkıntıların aşılmasını’ amaçlayan projenin hayırseverlerin artan desteği, gönüllülerin emeğiyle büyüdüğünü kaydeden CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, “İnsanlarımız ekonomide yaşanan sıkıntılar, hatalı politikalar nedeniyle üretimde oluşan azalmadan dolayı, maalesef ki en temel ihtiyaçlarını dahi karşılamada zorlanır duruma gelmiştir.

Dar gelirlinin alım gücünün her geçen gün azalması, bir ekmeğin dahi 2.5 lira olması, birçoklarının yatağa aç girmesine neden olmaktadır. AKP’nin 19 yılın sonunda oluşturduğu, mutlu azınlık anlayışı, geniş halk kitlelerinin çektikleri sıkıntıların görmezden gelinmesi, dezavantajlı mahallelerinin iç sokaklarında derin yalnızlıkların oluşmasına neden olmaktadır.

Her seferinde insanlarımızın yalnız olmadıklarını haykırıyoruz. Çünkü biz varız, çünkü CHP var, CHP’li Belediyeler var, diyoruz. Ekmeğimizi paylaşıyor, kapıları çalarak güler yüzle, insanlarımızın derdine ortak oluyor, yarınlarda ülkenin daha güzel olacağını söylüyoruz” dedi.

“Ekmeğimizi paylaşıyoruz” dayanışmasının devam edeceğini kaydeden Belda Boroğlu, “Dayanışmamamıza un desteği veren veya gönüllü çalışma talebini ileten insanlarımızın olması, çalışma azmimizi arttırıyor. Şunu açıkça ifade ediyorum ki AKP, dayanışmamızdan güçlü değil. Güçlü olan halkın iradesi, birlikteliği ve el ele vermesidir” diye konuştu.

Projeye destek vermek isteyenlere çağrıda da bulunan Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, “Dayanışma halkamıza destek olmak isteyenler bizzat parti binamıza un desteklerini bırakabilirler veya bizlere 0324 624 20 91 no.lu telefondan ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA