17 Haziran 2025 Salı

17:21   BAŞKAN TOPRAK HÜNKAR EKREM ÇALıŞKAN: “YENI YOL ARKADAŞLARıMıZLA BÜYÜYOR, GÜÇLENIYORUZ”   14:50    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:20   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:02   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:24   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:01   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:20   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı   20:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   20:02   TARSUS BELEDIYESI ZABıTASı’NDAN ÖRNEK DAVRANıŞ   12:50   SEÇER: “HEPIMIZ, BU MEMLEKETIN EŞIT YURTTAŞLARıYıZ”   12:30   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:20   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:10    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:20   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:55   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”  
 
     
   

Başkan Özyiğit ’Sözümüz var kentimize bir Avrupa kupası getireceğiz’


Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımı, mücadele ettiği FIBA Avrupa Kupası’nda İspanya ekibi Lointek Gernika’yı 29 sayı farkla yenerek, son 16 turuna yükseldi. Maçı binlerce Mersinliyle salondan izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’e ve Mersin’e sözümüz var kentimize bir Avrupa kupası getireceğiz.” dedi.

 

Tarih : 6 Ocak 2022 Perşembe 20:57   Okunma : 1052

Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımı, mücadele ettiği FIBA Avrupa Kupası’nda İspanya ekibi Lointek Gernika’yı 29 sayı farkla yenerek, son 16 turuna yükseldi. Maçı binlerce Mersinliyle salondan izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’e ve Mersin’e sözümüz var kentimize bir Avrupa kupası getireceğiz.” dedi.

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Avrupa Kupası play-off ikinci maçında Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Lointek Gernika’yı 69-40’lık skorla yendi. Turun ilk maçını İspanya deplasmanında 83-59 kaybeden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, ilk maçta yediği 24 sayı farkın ardından Mersin’de taraftarının önünde rakibine 29 sayı fark attı ve son 16 turuna yükselmeyi başardı. Müthiş bir oyun sergileyen Mersin ekibi maç boyunca rakibine büyük bir üstünlük kurdu. Salonu tıklım tıklım dolduran Mersinliler de vuvuzela ve ıslıklarla İspanyol ekibi üzerinde büyük bir baskı sağladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de maçı salondan izleyerek, takıma destek verdi.

Başkan Özyiğit “Kızlarımız Avrupa’yı sallayacak”

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Hafta sonu takımın idmanını izledim. Takım çok inançlıydı ve aslında 50 sayı farkla bu maçı alacaktık. Ama birinci maçta yediğimiz farkı yakalayınca biraz rehavet oldu. Son bölümler zor geçti. Ama yine de 29 sayı farkla kazandık. Dolayısıyla Avrupa’da yolumuza devam edeceğiz. Yenişehir’e ve Mersin’e sözümüz var, kentimize bir Avrupa kupası getireceğiz. Kızlarımız Avrupa’yı sallayacak.” dedi.

Başkan Özyiğit, maçın ardından takım oyuncularıyla bir araya gelerek, Mersinlilere yaşattıkları mutluluk nedeniyle teşekkür ederek, başarılar diledi.

Paylaş :
Etiketler :   COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇUKUROVA, BASKETBOL, KULÜBÜ, ÇBK, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, ÖZYİĞİT, FİBA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA