4 Temmuz 2025 Cuma

09:55   ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ; HAYALLERIMIZ SUYA DÜŞTÜ... BUNU HAK ETMIYORUZ... ADIL KONTENJAN ISTIYORUZ   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLÇELERDE DE DEVAM EDIYOR   09:30   YERLI ÜRETIM DEVI EKON, WIN EURASIA’DA GLOBAL BÜYÜME HEDEFINI YINELEDI   09:20   SANAYI DÖNÜŞÜMÜNDE YENI BIR ADıM: DIJITALLEŞMENIN KALBI İSTANBUL’DA ATıYOR   09:10   ÖĞRENCILERIN EN SEVDIĞI ŞEHIRLERDEN BIRI YINE MERSIN OLDU   19:25   MILLETVEKILI ALI BOZAN: HER ŞEYE KEPÇEYLE MAAŞLARA KAŞıK UCUYLA ZAM!   17:59   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: YıLıN İLK YARıSıNDA YıLDıZ PAZARLARıMıZ SLOVENYA, BULGARISTAN VE SURIYE   17:51   GÜLNAR’ıN VERIMLI TOPRAKLARı BÜYÜKŞEHIR’LE YEŞERIYOR   17:36   DÜNYA SAĞLıK HARITASıNDA BIR BAŞARı DAHA   17:25   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SÖZDE İKLIM YASASı TÜRKIYE’YE VE MERSIN’E İHANETTIR”   17:10   MESKİ İLE ASKİ ARASıNDA “BELEDIYE SU KARDEŞLIĞI PROTOKOLÜ” İMZALANDı   15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!    15:26   CHP TARSUS İLÇE GENÇLIK KOLLARı TARAFıNDAN 2 TEMMUZ ANMA PROGRAMı DÜZENLENDI   09:40   KADıNLARı GÜÇLENDIREN ‘PAZARTESI BULUŞMALARı’ SÜRÜYOR    17:30   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:58   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:55   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”  
 
     
   

Her Birey Elini Taşı Altına Koyup Dur Desin


Gelecek Partisi Mersin Siyasi Işler Başkanı Hakan Alaca, "Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin"dedi.

 

Tarih : 22 Ocak 2022 Cumartesi 16:29   Okunma : 1655

Gelecek Partisi Mersin Siyasi Işler Başkanı Hakan Alaca, "Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin"dedi.

Hemşire Ömür Erez, aile sağlığı merkezinde Rahmi Uygun tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmisti. Olay sonrası açıklama yapan başkan Alaca, "Ömür Erez…Bu toplumda yaşayan bir kadındı. Dünyanın başına musallat olmuş pandemi illetinde canla başla çalışan bir sağlık çalışanıydı. Lakin adı şimdi; öldürülen kadın oldu"dedi.

"Koruyamadığımız ve şiddete kurban verdiğimiz bir başka kadın oldu!" Diyen başkan Alaca şöyle konuştu:
"Yine iki gün gündem olup unutulup gidecek mi diye düşünmeden edemiyor insan. O kadar çok unuttuk ki. Sahi bu kaçıncı?
Kıymetli dostlarım, hepimizin içinden geçtiği şu zor günlerde öyle şeyler duyuyor, öyle şeyler yaşıyoruz ki artık tarifi yok. İnsanlar arasında çığ gibi büyüyen nefret ve öfke ve bunları daha çok kamçılayan zorlu yaşam koşulları içinde bir de hukuk sistemindeki kemikleşmiş sorunların, caydırıcı olmayan cezaların sonuçlarını yaşıyoruz her gün, her an. Dün niceleri, bugün Ömür Erez hemşire ve yarın maalesef kim bilir kimler. Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin . Söz konusu kadınlar olunca ölüm konuşulmasın artık. Onların kıymeti, erdemi, saygınlığı, başarıları konuşulsun, ön plana çıkarılsın. Bu konuda toplumda her bir birey elini taşın altına koyup artık DUR desin"

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, GELECEK, PARTİSİ, SİYASİ, İŞLER, BAŞKANI, HAKAN ALACA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA