29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

Karış: Halkın Karşısına Çıkacak Yüzleri Kalmadı


Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, saha ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 31 Ocak 2022 Pazartesi 19:53   Okunma : 400

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, saha ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Esnafları, vatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Gelecek Partisi’ne halkın güveninin tam olduğunu söyledi.

Ziyaretlerde halkın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan çok fazla beklentisi olduğuna şahit olduklarını ifade eden Başkan Karış, “Halkımızı ziyaret ediyoruz. Bizden çok şey beklediklerini iletiyorlar. Toplumun her kesiminden Genel Başkanımızın daha önceki devlet adamlığında yapmış olduğu hizmetler, insana insanca değer vermesi ve devlet adamlığı nedeniyle güven var. Ülkemizde yaşanan kötü gidişin ekonomide dahil olmak üzere Gelecek Partisi kadrolarıyla çözüleceğine inanıyorlar. Halkımız bunu bizlere ifade ediyor. Bu da bizlerin sorumluluğunu arttırıyor. Bu nedenle gece gündüz demeden sahadayız, halkımızla, esnafımızla, çiftçimizle iç içeyiz. Bizler için dil, din mezhep önemli değil. Bayrağımızı, vatanımızı ve ülkemizi seven herkes bizimle beraber” dedi.

AKP ve MHP’ye seçim çağrısı yapan Başkan Hamit Karış, “Bizler, 18 aydır alandayız esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Ama sahada ne AKP ne de ortağı MHP’den teşkilat ya da milletvekilini göremiyoruz. Çünkü sokağa çıkacak yüzleri yok. Artık söyleyecek yalanları da kalmadı. Yalanı yalanla kapatıyorlar. Esnafı vatandaşı ziyaret edecek yüzleri yok. Hep beraber bu ülke için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Gelecek Partisi iktidarında özellikle de Mersin’de vekillerimiz ve teşkilatlarımız ulaşılabilir olacaklar ve halkın içinde olacak. Bunun sözünü veriyorum. AKP ve MHP’ye de sesleniyorum; hani dünya bizi kıskanıyor ya. Madem ülkeyi doğru yönettiğinize inanıyorsunuz, getirin sandığı halk kime inanıyor güveniyor görelim” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, GELECEK PARTİSİ, GENEL, BAŞKAN, AHMET DAVUTOĞLU, İL BAŞKANI, HAMİT KARIŞ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA