8 Kasım 2025 Cumartesi

07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR  
 
     
   

Başkan Özyiğit:“Adaylıktan çekildi, aday olmuyor gibi ifadeler doğru değildir”


CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, ”adaylıktan çekildi, aday olmuyor, falan kişiyi destekliyor gibi ifadeler doğru değildir” dedi.

 

Tarih : 30 Aralık 2017 Cumartesi 09:06   Okunma : 1201

CHP İl binası önünde çoğunluğunu  kadın üyelerin oluşturduğu kalabbalık grup önünde açık havada bir basın açıklaması yapan Başkan Özyiğit, hakkında çıkartılan söylentiler karşısında  duygusal olduğu gözlendi. Özyiğit; “Üzülerek belirtmek isterim ki ismim üzerinden siyasi spekülasyonların yapılması partimize zarar vereceği gibi Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, hayalleri ve umutları olan vatandaşlarımızı da üzmektedir” dedi. Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak verilecek her göreve ve sorumluluğa hazır olduğunu ifade eden İl Başkanı Abdullah Özyiğit, spekülasyonlara da tepkisini şöyle gösterdi: “Öncelikle belirtmek istiyorum ki, 12 Ocak 2018 Cuma günü yapılacak olan İl Başkanlık seçimine kadar bu kentin il başkanıyım. Hiçbir zaman il başkan adayı olduğumu açıklamadım. “Aday değilim değinceye kadar il başkanıyım ifadesini kullandım” Yine aynı şeyi söylüyorum.

 Ama ne yazık ki “adaylıktan çekildi, aday olmuyor, falan kişiyi destekliyor gibi spekülatif ifadeler doğru değildir. İki arkadaşımız adaylık çalışması yapıyorlar. Herkesin en demokratik hakkıdır. Bana düşen il kongresi sürecinin sağlıklı, verimli ve demokratik koşullarda yapılmasını sağlamaktır. Bütün çabam ve uğraşım bu temeldedir. Sonuçta seçilen il delegelerimiz özgür, bağımsız iradelerini kullanarak tercihlerini yapacaklardır. Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin tekelinde olmadığı gibi kimsenin denetiminde ve kontrolünde değildir. Cumhuriyet Halk Partisi, üyeleriyle, seçilmişleriyle ve halka bir bütündür. Kişisel beklentisi olanların değildir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak verilecek her göreve ve sorumluluğa hazırım.” İl kongresi süreci ile ilgili yaptığı çalışmalara da açıklamasında yer veren Başkan  Özyiğit: ”Görevim ve sorumluluğum gereği en ufak ayrıntıyı göz önünde bulundurup, her gelişmeyi takip ederek, partimizin çıkarlarına uygun tavır ve davranışları hayata geçirmem gerekmektedir. Bunun sonucu olarak Genel Başkanımızla, Genel Merkez , Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, Belediye Meclis Üyelerimizle, Yöneticilerimizle, önceki dönem görev yapan başkanlarımızla, çalışma arkadaşlarımızla bugün ise ilçe başkanlarımızla ve İl Başkanlığı adaylık çalışması yapan arkadaşlarımla görüştüm” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  chp, abdullah özyiğit, il başkan adayı, serhat dövenci.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA