20 Mayıs 2024 Pazartesi

08:03   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ HELİKOPTER KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ   23:43   İMAMOĞLU GENÇLERE SESLENDİ: "HEPİNİZ UMUTSUNUZ"   22:44   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ`NİN DÜŞEN HELİKOPTERİNİN YERİ TESPİT EDİLDİ   21:28   ÖZGÜR ÖZEL SAMSUN`DA... “SAMSUN`DA BİRİNCİ PARTİ OLANA KADAR MÜCADELEYE BAŞLIYORUZ”   19:22   CHP GENÇLİK KOLLARI MYK`SI, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA SAMSUN`DA TOPLANDI   18:26   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUNLULARA SESLENDİ: "SAMSUN`DA İKTİDAR İÇİN BUGÜN `İLK ADIM`I ATMALISINIZ"   17:37   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, SELAHATTİN DEMİRTAŞ`I CEZAEVİNDE ZİYARET EDECEK   17:31   MUSTAFA ADIGÜZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: "IMF BAŞKANI GİZLİCE TÜRKİYE`YE Mİ GELDİ?"   16:57   KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU`NDA BULUNAN KONTEYNER KENTTEN ÇIKARILMAK İSTENEN DEPREMZEDELER EYLEM YAPTI: "PERİŞAN OLMAK İSTEMİYORUZ"   16:32   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, FİGEN YÜKSEKDAĞ`I CEZAEVİNDE ZİYARET ETTİ   16:23   GENÇLERDEN TÜİK`İN "GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU" VERİSİNE TEPKİ: "HİÇ MUTLU DEĞİLİM. GEÇİNİLMEZ BU ÜLKEDE, YURT DIŞI ŞART"   16:22   İRAN CUMHRUBAŞKANI REİSİ`Yİ TAŞIYAN HELİKOPTER KAZA GEÇİRDİ   15:32   LÖSEV`Lİ GENÇLER 19 MAYIS`TA ATATÜRK`Ü ANDI: "ATATÜRK`ÜN İZİNDEYİZ, VAZİFEMİZİN FARKINDAYIZ"   15:23   BTP GENEL BAŞKANI BAŞ`TAN ‘19 MAYIS` MESAJI: “ATATÜRK VATANDIR, ATATÜRK BİRLEŞTİRİCİ HARÇTIR”   14:53   İBB ŞEHİR TİYATROLARI, SEZONU “BU MEMLEKET BİZİM” İLE KAPATIYOR... LEVENT ÜZÜMCÜ: “CUMHURİYET DEĞERLERİNE BAĞLI İNSANLARIN YALNIZ HİSSETMEMELERİNİN PARÇASI OLABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE”   14:38   5 SİYASİ PARTİ, `KURTULUŞ İTTİFAKI`NI KURDU   14:37   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL ATA`NIN HUZURUNA ÇIKTI, ALTI KARANFİL BIRAKTI   14:31   ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KARALAR: “19 MAYIS`IN ÖNEMİNİ YENİ NESLE DAHA DERİNDEN AKTARMALIYIZ”   14:30   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, CHP İL BAŞKANLIĞI`NIN 19 MAYIS ALTERNATİF KUTLAMA TÖRENİ`NE KATILDI   14:17   İSİG MECLİSİ: SON 11 YILDA EN AZ 2 BİN 500 GENÇ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi Can Dostlar İçin Yuva Yapıyor


Sokakta yaşayan can dostlara özel önem veren Akdeniz Belediyesi, zor günlerde sığınabilecekleri kulübe ve yuvalar yapıyor; bu kulübeleri kentin farklı noktalarına yerleştiriyor, ayrıca dileyen hayvan severlere ulaştırıyor. Sokak hayvanlarına her türlü desteğin süreceğini ifade eden Başkan Mustafa Gültak, vatandaşlara; “Dünyayı paylaştığımız ve hayatımızı renklendiren can dostlarımıza sahip çıkalım” çağrısı yaptı.

 

Tarih : 28 Şubat 2022 Pazartesi 17:02   Okunma : 373

Sokakta yaşayan can dostlara özel önem veren Akdeniz Belediyesi, zor günlerde sığınabilecekleri kulübe ve yuvalar yapıyor; bu kulübeleri kentin farklı noktalarına yerleştiriyor, ayrıca dileyen hayvan severlere ulaştırıyor. Sokak hayvanlarına her türlü desteğin süreceğini ifade eden Başkan Mustafa Gültak, vatandaşlara; “Dünyayı paylaştığımız ve hayatımızı renklendiren can dostlarımıza sahip çıkalım” çağrısı yaptı.

Kış aylarında sokakta yaşayan can dostlarının soğuktan korunabilmesi için barınaklar yapan, Pandemi’nin en ağır günlerinde sokak hayvanlarına tonlarca yem, mama, su desteği sunan ve bu desteğini sürdüren Akdeniz Belediyesi, bir yandan da kedi ve köpekler için kulübeüretmeye, güvercinler için yuvayapmaya devam ediyor. Belediyenin makine ikmal sahasında bulunan marangozluk atölyesinde görevli personel tarafından üretilen barınaklar ve yuvalar, ilçede bulunan ve sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu park, bahçe, meydan ve uygun alanlara yerleştiriliyor. Diğer yandan talep eden hayvan severlere de bu kedi ve köpek kulübeleri veya kuş yuvaları teslim ediliyor.

“Dünyayı paylaştığımız sessiz dostlarımıza sahip çıkalım”

Kendisi de bir hayvan sever olan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, sokak hayvanlarının beslenmesi, barınması ve korunması amacıyla, yerel yönetim olarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu eksiksiz yerine getirmeye çalıştıklarını dile getirdi. “Herkes için yaşanabilir bir Akdeniz yaratmak için mücadele veriyor, ilçemizde yaşayan bütün canlıları seviyor ve önemsiyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Gültak; “Sokakta yaşayan, dünyayı paylaştığımız, hayatımızı renklendiren can dostlarımız için üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyoruz. Can dostlarımızın mama, yem ve su ihtiyaçlarını karşılarken, kışın soğuktan yazın da sıcaktan korunabilmeleri için ilçemizin her yerine kulübeler yerleştiriyoruz. Kuşlar ve güvercinler için de yuvalar yapıyor, park ve meydanlardaki ağaçlara asıyoruz. Geçen yıl içinde Adanalıoğlu sahilini mesken tutan köpeklerimiz için 100 metrekarelik alanda, 5 padokun bulunduğu, yaklaşık 20 köpeğin barınıp beslenebileceği korunaklı ve sağlam bir barınak yapmıştık.Hayatımızı, dünyamızı, çevremizi paylaştığımız sessiz dostlarımızı koruyor, onların sesi oluyoruz. Vatandaşlarımızdan da tek ricamız, can dostlara karşı duyarlı olmaları ve onlara sahip çıkmalarıdır” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA