13 Haziran 2024 Perşembe

16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

DEVA PARTİSİ 2. YAŞINI KUTLUYOR


Demokrasi ve Atılım Partisinin (DEVA) kuruluşunun 2. Yıldönümü Mersin İl Başkanlığı tarafından pasta kesilerek kutlandı. Kutlamaya, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanlar, ilçe yönetimleri ve gönüllüler katıldı.

 

Tarih : 10 Mart 2022 Perşembe 15:50   Okunma : 417

Demokrasi ve Atılım Partisinin (DEVA) kuruluşunun 2. Yıldönümü Mersin İl Başkanlığı tarafından pasta kesilerek kutlandı. Kutlamaya, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanlar, ilçe yönetimleri ve gönüllüler katıldı. Partisinin kuruluşunun ikinci yıl dönümünü kutlayan Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, iki yıl gibi bir sürede milletin umudu olduklarını söyleyerek, geride kalan sürede, Türkiye’de ekonominin ve siyasetin çok daha geriye gittiğini ifade etti. Başkan Cenkcimenoğlu, “Milletimiz, içerisinde bulunduğu duruma karşı ‘Çözerse yine Babacan çözer’ söylemini geliştirdi. Her geçen gün üye sayımızı artırıyoruz. Halkımızı içinde bulunduğu bu kötü durumla baş başa bırakmayacağız” dedi.

‘9 Mart 2020 günü dönüm noktasıdır’

2 yılda çok önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Cenkcimenoğlu, “DEVA Partisi’nin kuruluşu herhangi bir olay değildir. 9 Mart 2020 günü, önümüzdeki on yılların takvim yapraklarına Türkiye’nin dönüm noktası olarak geçecektir. Çünkü DEVA Partisi’nin kuruluşu; krizlere ‘yeter artık’ diyerek ‘istikrarlı günlere’ kavuşmak isteyen kadroların harekete geçişidir. DEVA Partisi; kayırmacılığa karşı hakkaniyetin sesidir. DEVA Partisi; Türkiye’nin gece yarısı karanlığında, keyfi kararlarla, bir çadır devleti gibi yönetilmesini, içine sindiremeyenlerin hareketidir. Bizim davamız adalet davasıdır” şeklinde konuştu.

‘Üye sayımızı bir yılda 5’e katladık’

Mersin’de de çalışmalarını büyük heyecan ve hırsla sürdürdüklerini belirten Başkan Cenkcimenoğlu, “DEVA Partisi’nin üye sayısını bir yılda 5’e katlayarak, tarihi bir başarının altına imzamızı attık. Altı ayrı alanda eylem planlarımızı açıkladık.  Şairin dediği gibi, ‘içimizde bir iş görmenin saadetiyle’ ilerliyoruz. Kadrolarımız hazır, çözümlerimiz hazır, bu pazar seçim olsa DEVA hazır” diye konuştu.

Başkan Cenkcimenoğlu daha sonra İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle ayrı ayrı toplantılar yaparak geride kalan iki yıl ve önümüzdeki sürecin değerlendirmesini yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA