4 Temmuz 2025 Cuma

15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!    15:26   CHP TARSUS İLÇE GENÇLIK KOLLARı TARAFıNDAN 2 TEMMUZ ANMA PROGRAMı DÜZENLENDI   09:40   KADıNLARı GÜÇLENDIREN ‘PAZARTESI BULUŞMALARı’ SÜRÜYOR    17:30   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:58   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:55   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”   15:45   BÜYÜKŞEHIR, MODACı DILEK HANIF İLE MERSINLI KADıNLARıN DOKUMALARıNı BULUŞTURDU   15:04   TARLADA ÇÜRÜYECEKTI, SOFRALARA ULAŞTı   13:54   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN’DAN 2 TEMMUZ SIVAS KATLIAMı ANMA MESAJı   13:48   TOROSLAR’DA EMEKLILERE SOHBET EVI GELIYOR   13:45   PARIS TRABZONLULAR DERNEĞINDEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’E TEŞEKKÜR ZIYARETI    10:25   GÜLCAN KıŞ’TAN YANGıN ÇıKıŞı: “ORMAN YOKSA HAYAT YOK, BU VURDUMDUYMAZLıĞA ARTıK YETER!”   09:02   MERSIN İLE ÇIN’IN XıNıNG KENTI ARASıNDA ‘KARDEŞ ŞEHIR PROTOKOLÜ’ İMZALANDı   08:55   ADANA VE MERSIN’DEN ADıYAMAN’A VEFA   22:29   MERSIN OSB’YE ÇINLI HEYETTEN ÖVGÜ    17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

ÇOCUK İSTİSMARI İÇERİKLİ GÖRÜNTÜ SATAN VE ALAN 33 KİŞİNİN 10 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ


Sosyal medya uygulaması üzerinden çocuk fotoğrafları sattıkları iddia edilen, aralarında kamu personelinin de bulunduğu 21`i tutuklu 33 şüphelinin, ‘çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak` suçundan 10 yıla kadar hapsi istendi.

 

Tarih : 15 Mart 2022 Salı 21:14   Okunma : 607

FAHRETTİN ÖZTÜRK

Sosyal medya uygulaması üzerinden çocuk fotoğrafları sattıkları iddia edilen, aralarında kamu personelinin de bulunduğu 21`i tutuklu 33 şüphelinin, ‘çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak` suçundan 10 yıla kadar hapsi istendi.

Telegram isimli sosyal medya uygulaması üzerinden çeşitli gruplarda çocuğun cinsel istismarı içerikli görüntülerinin para karşılığı satıldığı iddiası üzerine yürütülen soruşturma tamamlandı. Aralarında kamu personelinin de bulunduğu 21`i tutuklu toplamda 33 şüpheli hakkında, `çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak` suçundan 2 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, ABD Ulusal Kayıp ve Sömürülen Çocuklar Merkezi`nin (NCMEC) hazırladığı çocuk istismarı raporu da yer aldı.

GÖRÜNTÜLER 15 İLA 30 LİRA ARASINDA DEĞİŞEN FİYATLARLA SATILMIŞ

İddianamede, şüphelilere ait elektronik eşyalarda, çok sayıda çocuğun cinsel istismarı içerikli görüntü ve fotoğraf tespit edildiği belirtildi. Söz konusu görüntü ve fotoğrafların, `Papara` isimli elektronik para kartı üzerinden 15 ila 30 lira arasında bir ücretle satıldığı kaydedildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Söz konusu görüntüleri satın aldıkları iddia edilen şüphelilerden bazıları, Telegram uygulamasını yetişkin pornosu görüntüleri izlemek için kullandıklarını ve satın aldıklarını, görüntülerin çocuklara ait olduğunu bilmediklerini savundu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA