2 Mayıs 2025 Cuma

23:57   CHP`NIN KONYA MITINGI ÖNCESI TANıTıM ARACıNıN GEÇIŞI SıRASıNDA HAVAYA ATEŞ AÇıLMASıYLA ILGILI IKI KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   23:33   CHP`LI MURAT ÇAN: İKTIDAR STAJ VE ÇıRAKLıK MAĞDURLARıNA BIR AYRıMCıLıK YAPTı VE ONLARı GÖRMEZDEN GELDI   23:32   GÖKAN ZEYBEK: RANT PROJESI, KANAL İSTANBUL PROPAGANDASıNıN EN BAŞAT SAVUNUCULARıNDAN BIRI TRT`DIR   23:27   ALI BABACAN: TRT MILLETIN VARLıĞıDıR, ADIL BIR YAYıNCıLıK POLITIKASı IZLEMEK ZORUNDADıR. HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   22:27   CHP`NIN KONYA MITINGI ÇALıŞMASıNA SILAHLı SALDıRı... ERHAN ADEM: KURŞUNLA SUSTURAMAYACAKSıNıZ   22:26   MERSIN`DE 1 MAYıS KUTLAMASıNDA `BOZKURT IŞARETI` KAVGAYA NEDEN OLDU   21:51   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP, TAKSIM MEYDANı YASAĞıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   21:41   23 NISAN`DA CHP`NIN OTOBÜSÜNÜ KULLANAN ŞOFÖRE ADLI KONTROL... GÖKAN ZEYBEK, "İKTIDARıN TAMAMEN ŞIRAZESI KAYMıŞTıR"   20:58   ÖZGÜR ÖZEL:  TRT MILLETINDIR. O EKRANı MILLETE KAPATıP YALANLARA VE IFTIRALARA AÇANLARı BIR GÜN HATıRLANMAK ÜZERE MILLETIMIZE HAVALE EDIYORUM   20:57   CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN GÜLYURT ADLI KONTROL ŞARTıYLA SERBEST BıRAKıLDı   20:08   CHP`LI BULUT: GENEL MERKEZIMIZIN EMEKTAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN KARDEŞIMIZI TUTUKLAMA TALEBIYLE MAHKEMEYE SEVK ETMIŞLER. BIRAZ INSAF, BIRAZ AKıL, BIRAZ VICDAN   20:01   ALI YERLIKAYA: 1 MAYıS ETKINLIKLERI KAPSAMıNDA 409 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   19:58   İSTANBUL PLANLAMA AJANSı: İSTANBULLULARıN %77,2`SI KANAL İSTANBUL PROJESI`NI DESTEKLEMIYOR   19:56   DMM`DEN IKI BAKANıN `KANAL İSTANBUL` SÖZLERINE ILIŞKIN AÇıKLAMA: AÇıKLAMALARıN BIRBIRI ILE ÇELIŞTIĞI YÖNÜNDEKI IDDIALAR MANIPÜLASYONDUR   19:16   YOZGAT`TA KADıN CINAYETI… DAMADı TARAFıNDAN BıÇAKLANAN KADıN TOPRAĞA VERILDI   19:02   EV HAPSI NEDENIYLE 1 MAYıS KUTLAMALARıNA KATıLAMAYAN BİRTEK-SEN GENEL BAŞKANı TÜRKMEN: ANNEMI DE MEYDANLARA DÜŞÜRDÜNÜZ YA, ARTıK SIZ DÜŞÜNÜN     18:49   ÖZGÜR ÖZEL, SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU`NU ZIYARET ETTI   18:49   ÖZGÜR ÖZEL, SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU`NU ZIYARET ETTI   18:40   İSTANBUL BAROSU: 1 MAYıS GÖZALTıLARı HUKUKA AYKıRıDıR, MESLEKTAŞLARıMıZ DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR     13:37   PATLAMAYA HAZıR SOSYAL BOMBA: BUZDAĞıNıN GÖRÜNEN KıSMıNDAKI 2,8 MILYON IŞSIZIN ALTıNDA 11 MILYON 730 BIN KIŞILIK SESSIZ GERÇEK IŞSIZLER ORDUSU BEKLIYOR  
 
     
   

Mersin Pazarcılar Odası’nda Nöbet Değişimi


Mersin Pazarcılar Odası’nın olağan genel kurul toplantısında nöbet değişimi yaşandı. 779 oyun kullanıldığı genel kurulda 446 oyla hizmet bayrağını devralan Abdulhalim Batur odanın yeni başkanı olurken, eski başkan Fuat Kalkan 333 oyda kaldı

 

Tarih : 22 Ocak 2018 Pazartesi 17:49   Okunma : 2196

Büyükşehir Kongre Merkezi’nde yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Ticaret il Müdürü Hacı Akif Yıldız, Birlik Başkanvekilleri Alper Deniz, Nesil Aydın, Birlik yönetim kurulu üyeleri Mehmet Torun, Yavuz Selim Madenli, Birlik Disiplin Kurulu üyesi Aziz Biricik, Mersin Giyim Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise Nesil Aydın, Yavuz Selim Madenli, Mehmet Torun ve Aziz Biricik getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından genel kurula okunan gündem oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları ile gelecek dönem tahmini bütçesi Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okundu ve okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi. 

Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası esnaf ve sanatkarları yakından ilgilendiren gelişmeler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Divan ve Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, basit usulün vergi dışı bırakılması için çalışmalar yapıldığını ifade ederek  “ Hükümet nezdinde yaptığımız girişimler sonucu alın teri, el emeği ile çalışan ve yıllık geliri 8 bin liranın altında olan esnafımız basit usule tabi olarak vergi ödüyordu. Şimdiki amacımız ise basit usulü tamamen vergi dışı bırakmak. Bunun için Sayın Başbakanımız ilgili bakanlıklara çalışmaları için talimat gönderdi” dedi. Yine tüm ticari araçlara ÖTV indirimi uygulanması konusunda Başbakanlık nezdinde görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Dinçer, ayrıca faturasını ibra eden tüm esnaf ve sanatkarlara kredi ve kefalet kooperatifleri kanalıyla 200 bin liraya kadar araç edinme kredisi kullandırıldığını kaydetti. Başkan Dinçer bunun yanı sıra yine esnaf kefalet kooperatifleri kanalıyla 10 yıl vadeli 500 bin lira limitli işyeri edinme kredilerinin kullandırılmaya başlandığını sözlerine ekledi.

Daha sonra gerçekleştirilen seçimlerde ise nöbet değişimi yaşandı. Toplam 779 oyun kullanıldığı genel kurulda son sözü söyleyen delegeler değişimde karar kıldı.

Mevcut Başkan Fuat Kalkan ile Abdulhalim Batur’un listelerinin yarıştığı genel kurulda 446 oyla hizmet bayrağını devralan Batur odanın yeni başkanı oldu. Abdulhalim Batur başkanlığındaki Mersin Pazarcılar Odasında Selman Akbaba, Sevler Şener, Hüseyin Kurtay, Baki Adanır, Kerem Kamal ve Erhan Yavuz yönetim kurulu; Rifat Özmen, Halit Baysal ve Ömer Çakırlı denetim kurulu olarak görev aldı.

Paylaş :
Etiketler :  pazarcılar odası, Abdulhalim Batur

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA