12 Haziran 2024 Çarşamba

16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ BAŞKANI MERAL SEÇER, ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU


Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Akdeniz`de bulunan Sosyal Hizmetler İlkokulu`nu ziyaret ederek, çocukların bayram coşkusuna ortak oldu. Anasınıflarını da gezen Meral Seçer, hem çocuklara kitap hediye etti hem de çocukların 23 Nisan gösterilerini izledi. Meral Seçer, “Bu bayramı hepimiz coşkuyla kutluyoruz” dedi.

 

Tarih : 23 Nisan 2022 Cumartesi 14:22   Okunma : 749

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Akdeniz`de bulunan Sosyal Hizmetler İlkokulu`nu ziyaret ederek, çocukların bayram coşkusuna ortak oldu. Anasınıflarını da gezen Meral Seçer, hem çocuklara kitap hediye etti hem de çocukların 23 Nisan gösterilerini izledi. Meral Seçer, “Bu bayramı hepimiz coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Meral Seçer, Sosyal Hizmetler İlkokulu`nun bahçesinde gerçekleşen tören öncesinde yine aynı okul bahçesinde yer alan MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı İbrahim Kiper Anasınıflarını da gezdi. Miniklerle sohbet eden Meral Seçer, çocuklara ‘Mersin`i Tanıyoruz` ve ‘Büyümek İstiyorum-Biz de Çocuktuk 2` isimli kitaplardan da hediye etti.

Öğretmenler, veliler ve Özgürlük Mahallesi Muhtarı Ömer Ergüven`in de yer aldığı gösteride çocuklar şiirler okudu, birbirinden renkli gösteriler sahneledi. 

“BU İLK MİLLİ BAYRAMIMIZDIR VE ÇOK ÖNEMLİ BİR BAYRAMDIR”

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bugün çok önemli bir gün. Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan 1920`de Türkiye Büyük Millet Meclisini kurmuştur. Bu ilk milli bayramımızdır ve çok önemli bir bayramdır. Çünkü Cumhuriyetimizin, demokrasimizin temeli atılmıştır. Bu önemli bayramı, günü Mustafa Kemal Atatürk çok sevdiği çocuklara armağan etmiştir. Biz de sizleri çok seviyoruz” diye konuştu.

“BU BAYRAMI HEPİMİZ COŞKUYLA KUTLUYORUZ”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün emaneti olan Cumhuriyet`e sahip çıkacak ve onu koruyacak olanların geleceğin gençleri olan çocuklar olduğunu belirten Meral Seçer, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sizlerin de bu emaneti korumak için sorumluluklarınız var. Öncelikle bilime, ilime önem vermeniz, okulunuza önem vermeniz gerekiyor. Çünkü geleceğin başbakanı, belediye başkanı, doktoru, öğretmeni sizler olacaksınız. Bunu olmanız için okulunuza, öğretmenlerinize önem vermeniz gerekiyor. Bu bayramı hepimiz coşkuyla kutluyoruz. Ben çocukken de bunu kutluyordum, şimdi sizleri böyle gördüğümde o günleri hatırladım. Aynı coşkuyu hissediyorum ve sizi keyifle izleyeceğim. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Her zaman sizlerleyiz, beraberiz, sevgiyle kalın.” 

“EVİMİZDE, ÜLKEMİZDE ŞENLİK OLSUN. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Akdeniz Sosyal Hizmetler İlkokulu Müdürü Hacer Çokaklıoğlu ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın önemine değinerek, “Türk milleti ulusal egemenlik için Büyük Komutan`ın ardından Kurtuluş Savaşı`nı kazanmış ve kıyamete kadar yaşayacak bağımsız bir Türkiye ortaya çıkmıştır. 23 Nisan, millet iradesinin yönetimde yer aldığı gündür. Biz çocuklar bayramları çok seviyoruz. Biz bayramlar istiyoruz, evimizde, ülkemizde şenlik olsun. Biz çocuğuz. Bayramımızda şeker de olsun oyun da. Bugün neşe ve mutluluğumuzun günü olsun. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Okul Müdürü Çokaklıoğlu, Meral Seçer`e çiçek taktim etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA