29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU`NUN 4 AYDIR ELEKTRİĞİ KESİK EVİNDE ZİYARET ETTİĞİ GÜLLÜ DEMİR: “BU MUMLAR DA ERİYECEK, PARAM KALMADI, NEYLE ALACAĞIM MUM? ÇOCUĞUN SÜT İÇMESİ GEREKİYOR, NEREDE YAKACAĞIM OCAĞI? 3 ÇOCUĞUM PERİŞAN HALDE”


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu`nun dört aydır elektriği kesilmiş evinde ziyaret ettiği Güllü Demir, “Çocuğumun banyo ihtiyacı var doğal gazım kapalı, neyle yıkayacağım ben bu çocuğu? Ekmek yiyecek nerede lamba? Bu mumlar da eriyecek param kalmadı neyle alacağım mum? Çocuğun süt içmesi gerekiyor, nerede yakacağım ocağı? 3 tane çocuğum gerçekten perişan halde” dedi.

 

Tarih : 23 Nisan 2022 Cumartesi 23:46   Okunma : 1157

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu`nun dört aydır elektriği kesilmiş evinde ziyaret ettiği Güllü Demir, “Çocuğumun banyo ihtiyacı var doğal gazım kapalı, neyle yıkayacağım ben bu çocuğu? Ekmek yiyecek nerede lamba? Bu mumlar da eriyecek param kalmadı neyle alacağım mum? Çocuğun süt içmesi gerekiyor, nerede yakacağım ocağı? 3 tane çocuğum gerçekten perişan halde” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara`nın Keçiören ilçesinde yaşayan ve dört aydır elektriği kesik Güllü Demir ile üç çocuğunu, evinde ziyaret etti. Demir, mum ışığında Kılıçdaroğlu`na şunları söyledi:

“Elektrik sıkıntılarıyla uğraşıyoruz. Benim 4 aydır elektriğim kesik, eşimden boşandım, 3 tane çocuğumla… Ben çalışmıyorum. Çalışmadığım için elektrik faturasını ödeyemedim, ödeyemediğim için de elektriğimi kesiyorlar. Eşimden ayrıldım ve hiçbir şekilde bir yerden yardım almıyorum, devletimden tek istediğim getirdiği Suriyeliler kadar hiç mi değerim yok. Ben bu devletin evladıysam, ben bu vatana 3 tane evlat yetiştiriyorsam benim evlatlarıma da el uzatmalarını çok istiyorum. Kendi bayrağımız altındayız ama dışarıdan gelenler benim bayrağımın altında rahat rahat her şeyi yapabiliyorlar ev sahibiler, rahatlıkla kredi kartı kullanabiliyorlar ben kullanamıyorum. Onların çocukları rahatlıkla istedikleri gibi giyiniyorlar ben çocuklarımı giydiremiyorum. O zaman ben bu devletin çocuğu değilim, devletimden sadece bunu istiyorum. Sadece bana el uzatmasını istiyorum tamam elektriğimi kestiniz, doğal gazım da kesik, ben 3 tane çocukla ne yapacağım? Hiçbir şekilde, hiçbir fayda görmüyorum ben devletimden.

“ÇOK KOYU BİR AK PARTİLİ OLARAK AÇIK AÇIK BUNU SÖYLÜYORUM, ÇOCUKLARIMIN İHTİYACI VAR, EVİMİN İHTİYACI VAR”

Allah sizden de razı olsun. İsteseniz faturayı siz ödeyemez misiniz ödersiniz, ben bunu açık yüreklilikle söylüyorum ama sırf ne için, bizlere destek olmanız için, ben bunu hükümetimden beklerken sizlerin bu şekilde yapması gerçekten bizlere gurur verdi. Allah sizi başımızdan eksik etmesin, çok teşekkür ederim. 3 aydır benim çocuğum okula gidemiyor, beslenmesini alamıyorum, masrafları oluyor hiçbir şey alamıyorum. Kendim bir yana bir de benim gibi çok insanlar da var elektriği kesilen, ben devletin artık bizlere yönelmesini istiyorum. Bizim de değerimiz olsun. Bas bas bağırılıyordu ‘En az 3 çocuk, 4 çocuk` diye, benim 3 tane çocuğum var ama ben hiçbir şekilde çocuğuma bir şey göremiyorum. Ben çok koyu bir AK Partili olarak açık açık bunu söylüyorum, çocuklarımın ihtiyacı var, evimin ihtiyacı var. Çocuklarımla soğukta, karanlıkta oturuyorum. Tek istediğim benim gibi bütün mağdur arkadaşlara el uzatılmasını istiyorum. Evime büyük şeref verdiniz.”

Kılıçdaroğlu`nun Demir`e yanıtı ise şöyle oldu:

“İnşallah hepsini atlatırız, hep beraber. Sizin durumunuzda olan yaklaşık 4 milyon abone var, Türkiye genelinde, Ankara`da, İstanbul`da her şehirde var üç aşağı beş yukarı. Normalde size sosyal devletin sahip çıkması lazım.”

“BENİM EVİME GELEN ELEKTRİK BİN 300 LİRA, BEN BURADA BİR ŞEY İŞLETMİYORUM Kİ, NASIL GELEBİLİYOR?”

Demir konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bakın size şöyle söyleyeyim; yemin olsun evime ekmek bulamadım. Keçiören CHP tarafından yardım geldi evime çocuklarımın karnını doyurabildim. Gerçekten artık sesimiz duyurulsun.

Benim evime gelen elektrik bin 300 lira, ben burada bir şey işletmiyorum ki, nasıl gelebiliyor? Elektriğimi kestikleri zaman ben yalvarıyorum beni dinlemiyorlar gerçekten artık el uzatılsın. Siz kendi evinizin elektriğini ödemeyip bizlere destek oluyorsanız bu hükümetin de bize destek olmasını istiyorum. Çalışmak istiyorum çalışamıyorum 3 tane çocuğum var, kimsem yok. Çalışsam çocuğu kime bırakacağım? Çocuklarımın karnını mı doyurayım, kiramı mı ödeyeyim, fatura mı ödeyeyim?

“BUGÜN DE 23 NİSAN VE ARKADAŞLARINI EĞLENİRKEN BENİM ÇOCUĞUM HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI”

Büyük oğlum derslerinden hep geri kaldı, okula gidemediği için okula gönderemedim, doğru düzgün kıyafeti olmadığı için, beslenme koyamadığım için çocuğum her şeyden geri kaldı benim. Bugün de 23 Nisan ve arkadaşlarını eğlenirken benim çocuğum hüngür hüngür ağladı, ben onu başka yere gönderdim, sırf arkadaşlarını görmesin diye. Bu hükümetin o çocuğun gözyaşını dökmeye hakkı yok. Konuşmamın sebebi çocuğum. Vergi bizden kesiliyorsa dışarından gelen, benim vergimle her şeyi alabiliyor ama ben hiçbir şey yapamıyorum. Adaletsizlik. Başka parti de gelse benim konuşmam budur, artık bunaldık. Ben olanı söylüyorum özellikle size bu değil, AK Parti gelse onlara da konuşurum.

Çocuğum bezi oluyor, okula gidiyor gideri oluyor, ekmeği oluyor, aşı oluyor, doğal gazı oluyor ben bunu nasıl ödeyeceğim? Nerede benim hükümetim, yok. Ama balkonlara çıkıp el sallanana kadar hepinizin yanındayım demesini istiyorum.

“HER ŞEY ATEŞ PAHASI, ÇOCUĞUMA BİR TANE ÇİKOLATA ALMAYA KORKUYORUM”

Benim çevrede o kadar çok insan var ki, kamera karşısına çıkarmıyorlar çünkü kötüleniyor. Kimi eşinden çekiniyor, kimi akrabasından çekiniyor ama artık kendimden geçtim, Allah aşkına sesimizi duyun artık. Her şeye zam, zam, zam… Dul bir bayanım ve bu zamlara yetişemem. İş de bulamıyoruz, çalışıyoruz asgari ücret tamam, alışverişe gidiyoruz her şey ateş pahası, çocuğuma bir tane çikolata almaya korkuyorum, yetişemiyorum. Şu karanlıktan artık çıkıp da aydınlığa girmek istiyoruz. Bir karanlıktan çıktım diğer karanlığa girdim.”

“BU ÇOCUKLARIN İNŞALLAH GÜZEL İKBALLERİ OLACAK, GELECEKLERİ OLACAK BİZ DE ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Kılıçdaroğlu ise, “Hepsi olacak inşallah biraz sabredin olacak. Bu çocukların inşallah güzel ikballeri olacak, gelecekleri olacak biz de elimizden gelen desteği vereceğiz. Allah sabır versin ama moralinizi bozmayın. 3 tane güzel evladınız var” dedi.

“3 TANE ÇOCUĞUM GERÇEKTEN PERİŞAN HALDE”

Demir, Kılıçdaroğlu`na şu yanıtı verdi:  

“Elbette moral bozmayalım diyoruz, o çocuklar diyor ki; ‘Anne televizyon çalışmıyor, ders yapamıyorum…` Benim çocuğum banyo ihtiyacı var doğal gazım kapalı neyle yıkayacağım ben bu çocuğu, ekmek yiyecek nerede lamba? Bu mumlar da eriyecek param kalmadı neyle alacağım mum? Çocuğun süt içmesi gerekiyor, nerede yakacağım ocağı? 3 tane çocuğum gerçekten perişan halde.”  

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA