24 Mayıs 2024 Cuma

17:13   ÇYDD: "İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıR, YAŞAMAK HAKTıR"   14:14   TÜRK VETERINER HEKIMLERI BIRLIĞI`NDEN HAYVANLARı KORUMA KANUNU AÇıKLAMASı   10:49   MEZITLI`DE PATILI DOSTLAR İÇIN FARKıNDALıK TOPLANTıSı   10:45   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN ULAŞTıRMA BAKANı`NA TEPKI   10:38   SOKAK HAYVANLARıNıN ``UYUTULACAĞı`` İDDIALARı... HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı: "VICDANLı OLAN HIÇBIR İNSAN BUNA `EVET` DEMEZ"   10:12   TARSUSLU MOTORLU KADıNLAR KULÜBÜ, İLK ETKINLIĞINI GENÇLIK KAMPı`NDA GERÇEKLEŞTIRDI   09:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN `SPORBÜS`Ü ÇOCUKLAR İÇIN YOLLARDA   16:36   CHP`LI ALI MAHIR BAŞARıR, RIZE`DEN İKTIDARA SESLENDI   15:27   EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ, ÜNIVERSITE SıNAVıNA GIRECEK ÖĞRENCILERIN HEYECANıNA ORTAK OLDU   15:11   HAYVANSEVERLERDEN TBMM ÖNÜNDEN TEPKI...    14:43   ÖZGÜR ÖZEL-MUSTAFA DESTICI GÖRÜŞMESI....    14:41   TÜRKER ATEŞ`TEN SOKAK HAYVANLARı DÜZENLEMESI İÇIN HÜKÜMETE ÇAĞRı   14:02   MERKEZ BANKASı, YÜZDE 50 OLAN POLITIKA FAIZINI SABIT TUTTU   13:49   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT 9. YARGı PAKETI`NDEKI `ETKI AJANLıĞı`Nı ELEŞTIRDI   12:46   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL: "TROL HESAPLARLA MÜCADELEDE HUKUKI DÜZENLEME ŞART"   12:41   CHP`LI TAŞCıER: "ONURLU YAŞAM IÇIN TÜM EMEKLILERIMIZI VE EMEKÇILERIMIZI 26 MAYıS`TA ANKARA`YA BEKLIYORUZ"   11:54   ANADOLU MAHALLESI SAKINLERININ 3 AYDıR SÜREN MAĞDURIYETI ORTADAN KALKTı   11:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ETIK HAFTASı ETKINLIKLERINI BAŞLATTı   10:39   EMEKLILERDEN BAKAN IŞıKHAN`ıN ``KYK YURDUNDA ÜCRETSIZ TATIL`` MÜJDESINE TEPKI: BEN DAHA ANKARA`DAN BAŞKA BIR YERE GITMEDIM. ORADA NE YIYECEĞIZ? HANI PARA?   10:35   CHP`LI İLGEZDI: "SON 11 YıLDA EN AZ 2 BIN 500 GENCIMIZ IŞ CINAYETINE KURBAN GITTI"  
 
     
   

ŞEHİT PİYADE ER OKTAY SALAR ÇİN SİYASİ PARTİ LİDERLERİNDEN TAZİYE MESAJI


İYİ Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları ile Ankara ve Eskişehir büyükşehir belediye başkanları Gaziantep Karkamış ilçesi Köprübatı Hudut karakoluna terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit düşen er Oktay Salar için taziye mesajı yayınladılar.

 

Tarih : 13 Mayıs 2022 Cuma 01:04   Okunma : 467

İYİ Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları ile Ankara ve Eskişehir büyükşehir belediye başkanları Gaziantep Karkamış ilçesi Köprübatı Hudut karakoluna terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit düşen er Oktay Salar için taziye mesajı yayınladılar.

Siyasi partilerin genel başkanları ve belediye başkanları, Köprübatı Hudut Karakoluna yönelik saldırıda şehit düşen piyade er Oktay Salar için taziye mesajları yayınladı. Mesajlar şöyle: 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Gaziantep`te şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Oktay Salar`a Yüce Allah`tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: “Milletimizin başı sağ olsun! Gaziantep/Karkamış`ta hudut karakolumuza düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerimiz P. Er Oktay Salar`a Allah`tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı; yaralı olan askerlerimize ve sivil vatandaşımıza da acil şifalar diliyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Milletimizin Başı Sağ Olsun. Gaziantep`te Hudut Karakoluna düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan kahraman askerimiz Oktay Salar`a Allah`tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: “Gaziantep`te hudut karakoluna yapılan hain saldırı sonucunda Piyade Er Oktay Salar`ın şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah`tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: “Gaziantep`in Karkamış ilçesinde Köprübatı Hudut Karakolu`na hain teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan kahraman evladımıza Allah`tan rahmet, ailesine sabır, yaralı askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA