9 Temmuz 2025 Çarşamba

16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"   17:26   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI, MÜCAHIT BIRINCI HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   17:24   ŞEHIT ÜMIT ÜZÜM’ÜN ABLASı: "BURADA AKP’LI KIMSEYI ISTEMIYORUM"   17:20   ERKAN BAŞ’TAN ÖZGÜR ÖZEL’E DAYANıŞMA ZIYARETI   15:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GÜN; ORTAK AKıLLA, ORTAK VICDANLA, ORTAK MÜCADELEYLE BIR OLMA GÜNÜDÜR"   15:39   ŞEHIT CENAZESINDEYKEN IFADEYE ÇAĞRıLDıĞıNı ÖĞRENEN ÖZGÜR ÇELIK: “BU SÜREÇ İMAMOĞLU’NUN TUTUKLANMASıNDAN, ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMALARDAN BAĞıMSıZ DEĞIL”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "AZIZ İHSAN AKTAŞ 388 IHALENIN 300’ÜNÜ KAMUDAN VE AK PARTILI BELEDIYELERDEN ALDı. BUNLARıN BIR TANESI IÇERIDE DEĞIL"   14:32   MURAT EMIR: "BU MILLET, SARAY SAVCıSı AKıN GÜRLEK’IN SICILINI DE ERDOĞAN’ıN KORKULARıNı DA UNUTMAYACAK"   14:31   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’IN IFADE VERMESI IÇIN POLISE TALIMAT VERILDI   14:27   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN “SıFıR ATıK” EĞITIMI   14:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI, AILELERE DE REHBERLIK EDIYOR  
 
     
   

Mersin Barosu ile Çağ Üniversitesi İşbirliği Protokolü İmzaladı


Mersin Barosu ve Çağ Üniversitesi arasında, bilimsel, sosyal, eğitsel ve diğer alanlarda ortaklaşa gerçekleştirilecek olan faaliyetler için işbirliği protokolü imzalandı.

 

Tarih : 25 Nisan 2018 Çarşamba 15:09   Okunma : 1138

Çağ Üniversitesi’nde, Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er ile Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında; Mersin Barosu avukatlarına, Çağ Üniversitesi akademisyenlerine, öğrencilerine ve topluma yönelik yerel, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla ortak projelerin birlikte geliştirilmesi, bunların Mersin ili ve tüm ilçelerinde uygulamaya konulmalarının sağlanması, diğer kamu kurum ve kuruluşları tarafından sürdürülen bilimsel, sosyal, eğitsel ve diğer projeler içerisinde birlikte hareket edilmesine karar verildi.

İki kurum arasında imzalanan protokolün içeriği hakkında bilgiler veren Baro Bşk. Er, toplumun insan hakları, çocuk hakları, kadın hakları, hayvan hakları, tüketici hakları, avukat hakları, bilişim suçları, çocuk istismarı, çocuk işçiliği, kadına yönelik şiddet, uyuşturucu madde kullanımı, sağlık hukuku, fikir ve sanat eserleri hukuku gibi hukuki, bilimsel ve diğer konularda toplumda farkındalık ve bilinç oluşturulması, topluma haklarının öğretilmesinin sağlanması ve sahip oldukları haklarının kullanılması konusunda toplumun bilinçlenmesinin sağlanmasına yönelik, ortak çalışmalar yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

Protokol kapsamında, Mersin Barosu avukatlarının Çağ Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrencilerinin kişisel ve mesleki gelişimleri ile toplumumuzun sosyal, hukuki ve bilimsel konularda bilinçlenmeleri ve bu konularda farkındalık yaratılması amacıyla sosyal, hukuki, bilimsel, eğitim faaliyetleri, projeler, etkinlikler konusunda çalışmalar yapılmasına, ayrıca; toplumumuzu koruyucu, önleyici, geliştirici ve destekleyici panel, konferans, sempozyum, çalıştay ve söyleşiler düzenleneceğini belirten Baro Başkanı Er, Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde bulunan tüm lisansüstü eğitim programına başvuran Mersin Barosu avukatlarına ALES şartı aranmaksızın %60 indirim yapılacağının bilgisini verdi.

Baro Bşk. Er konuşmasında, “Dünya standartlarında vermiş olduğu eğitimlerle, geleceğin bireylerini yetiştiren, toplumsal gelişime öncülük eden Çağ Üniversitesi ile birlikten güç doğar düşüncesiyle, ortak çalışmalar için işbirliği yapacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Üniversitemize, meslektaşlarımıza ve Mersin’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Barosu, Çağ Üniversitesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA