12 Mayıs 2024 Pazar

23:21   AYŞE ATEŞ`TEN BAHÇELİ`YE ÇAĞRI: "GELİN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAŞKANI, DENİZKURDU-II/24 TATBİKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDİ: "DENİZ KUVVETLERİMİZİN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVİYEDE OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI BELİRLEDİ   21:46   SÜPER LİG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERİHİSAR SIĞACIK`TA MARİNANIN GENİŞLETİLMESİNE KARŞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "GEREKİRSE İNŞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAĞIZ"   19:01   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI   18:48   CHP`DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA “İSRAFLA MÜCADELE VE KAYIRMACILIK” GENELGESİ: “KAMU KAYNAKLARININ İSRAFINDAN UZAK DURUN”   16:17   CUMARTESİ ANNESİ HANİFE YILDIZ: ANNELER GÜNÜ`NÜN BENİM İÇİN BİR ANLAMI KALMADI, ANNELİĞİM ELİMDEN ALINDI   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, REYHANLI SALDIRILARININ 11`İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE YAŞAMLARINI YİTİREN VATANDAŞLARI ANDI   15:50   ALİ MAHİR BAŞARIR, SOMA MADEN FACİASI DAVA SÜRECİNİ ELEŞTİRDİ: 10 YIL SONRA BÜROKRATLAR YARGILANMAYA BAŞLIYOR. NEDEN O GÜN YARGILAMADINIZ?   15:34   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI ARSLAN: “ANNELERİN HAYALİNİ KURDUĞU BİR DÜNYA KURULSUN”   15:15   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: "`ONAYLI RANDEVU` SİSTEMİ VATANDAŞLARIN SAĞLIK HİZMETİNE ERİŞİMİNİ DAHA DA ZORLAŞTIRACAKTIR"   15:02   DEM PARTİ MİLLETVEKİLİ ALİ BOZAN AÇIKLADI: AKP’Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK VE EKİBİ BELEDİYE ŞİRKETİNDEN DE AYLIK MAAŞ ALMIŞ!   14:50   CANAN GÜLLÜ : “TARİKATLARLA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALAYAN İKTİDAR, 9. YARGI PAKETİ İLE KADINLARIN KAZANILMIŞ HAKLARINA KARŞI CEPHE OLUŞTURUYOR”   14:45   CUMARTESİ ANNELERİ`NİN BİNİNCİ KEZ TOPLANMASI FRANSIZ LE MONDE GAZETESİNİN ANA SAYFASINDA...   14:45   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KORGAN`DA: FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ   14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU  
 
     
   

PARALİMPİK DÜNYA ŞAMPİYONASI`NDA YÜZMEDE TÜRKİYE`NİN İLK DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU`NA ULAŞAN SÜMEYYE BOYACI`YA PORSUK ÇAYI`NDA KUTLAMA


Paralimpik Dünya Şampiyonası`nda Türkiye`nin olimpik yüzme branşında ilk Dünya Şampiyonluğu`na ulaşan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü`nün Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Porsuk Çayı`nda düzenlenen bot turunda şampiyonluğunu Eskişehirliler ile birlikte kutladı.

 

Tarih : 17 Haziran 2022 Cuma 11:54   Okunma : 447

Paralimpik Dünya Şampiyonası`nda Türkiye`nin olimpik yüzme branşında ilk Dünya Şampiyonluğu`na ulaşan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü`nün Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Porsuk Çayı`nda düzenlenen bot turunda şampiyonluğunu Eskişehirliler ile birlikte kutladı.

Portekiz`in Madeira Adası`nda düzenlenen Paralimpik Dünya Şampiyonası 50 metre S5 kategorisi sırt üstü yarışında muhteşem bir performans gösteren Sümeyye Boyacı, olimpik yüzme branşlarında 41.58`lik dereceyle Türkiye`nin ilk dünya şampiyonluğunu da ülkeye getirmişti.

Portekiz`den Türkiye`ye dönen şampiyon sporcu, sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi`nde coşkuyla karşılanmıştı.

Boyacı, akşam saatlerinde de Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlendiği organizasyonla Eskişehirliler ile buluştu.

Porsuk Çayı`nda düzenlenen bot gezisinde Eskişehirlileri selamlayan Sümeyye`ye sevgi gösterilerinde bulunan ve ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Eskişehir seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla Sümeyye`yi alkış yağmuruna tuttu.

Köprübaşı`nda yaşanan buluşmada sevgi gösteriyle karşılanan Sümeyye de altın madalyasıyla Eskişehirlileri selamladı. Gezi sırasında Sümeyye`ye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuray Akçasoy, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Ali Çeliksoy, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü ve Milli Takım Yüzme Antrenörü Mehmet Bayrak, Antrenör Yardımcısı Gündüz Çağlar Alsan, Spor Kondisyoneri Tolga Erol, belediye ve Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri eşlik etti.

Başkan Yılmaz Büyükerşen de Köprübaşı İskelesi bölgesindeki bot üzerinden Eskişehirliler`i selamlayan Dünya Şampiyonu Sümeyye Boyacı`yı beraberindeki heyet ile birlikte alkışlayarak kutladı.

Duygularını dile getiren ve coşkulu karşılamalar için teşekkür eden milli yüzücü Sümeyye Boyacı, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere kulübüm, antrenörlerimiz, belediye görevlilerimiz, tüm Eskişehir`e çok teşekkür ederim. Portekiz`den İstanbul`a indiğim andan beri sevginizle beni çok mutlu ettiniz. Bu madalya Eskişehir`imize, ülkeme armağan olsun” dedi.

Müzikler ve meşaleler eşliğinde yapılan Porsuk`taki bot gezisi sırasında vatandaşlar, bu özel anları cep telefonları ile görüntüleyerek ölümsüzleştirdi.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA