11 Mayıs 2024 Cumartesi

15:34   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI ARSLAN: “ANNELERİN HAYALİNİ KURDUĞU BİR DÜNYA KURULSUN”   15:02   DEM PARTİ MİLLETVEKİLİ ALİ BOZAN AÇIKLADI: AKP’Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK VE EKİBİ BELEDİYE ŞİRKETİNDEN DE AYLIK MAAŞ ALMIŞ!   14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU   11:22   SİNOP`TA CEVİZ SATIŞI YAPAN ŞAHİN: "GEÇİNEBİLSEM 75 YAŞINDAKİ KİŞİ BURAYA KADAR GELİP BEKLER Mİ?"   11:09   TAKSİ ÜCRETLERİNE GELEN ZAM... OSMANİYELİ TAKSİCİ: "MÜŞTERİLER `BUNDAN SONRA YÜRÜRÜZ` DİYORLAR"   10:42   GAMZE TAŞCIER: "ERDOĞAN İKTİDARI KADINLARI KUŞATAN ŞİDDETLE MÜCADELE ETMEK BİR YANA VAR OLAN POLİTİKALARDAN DA VAZGEÇME NİYETİNDE"   10:39   DİYARBAKIR``DA ``EVLAT NÖBETİ`` TUTAN ANNELER, ANNELER GÜNÜ`NE BURUK GİRİYOR   10:27   VAHAP SEÇER`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   10:22   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA, 7 BİN YABANCI HASTAYA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘ENGELLİLER HAFTASI` KAPSAMINDA SEMİNER   05:37   EĞİTİM SENDİKALARI OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ   01:02   9. YARGI PAKETİ TASLAĞINA ANKA HABER AJANSI ULAŞTI: TEKERRÜR HALİNDE İŞLENEN SUÇLAR İÇİN DE KOŞULLU SALIVERME GELİYOR   19:35   BM GENEL KURULU, FİLİSTİN`İN BM ÜYELİĞİNİ İÇEREN KARAR TASARISINI KABUL ETTİ   16:04   TARSUS’TA “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET”GÜNÜ RENKLİ AKTİVİTELERLE KUTLANDI   16:01   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK   15:56   MERSİN BAROSU BAŞKANI ÖZDEMİR, KENDİSİNE HAKARET EDEN HÂKİM HAKKINDA HSK’YA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   14:11   TÜRKİYE’NİN BİRÇOK NOKTASINDA ÖĞRETMENLER İŞ BIRAKTI   12:41   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 19 MAYIS AYAK TENİSİ TURNUVASI DÜZENLİYOR  
 
     
   

PARALİMPİK DÜNYA ŞAMPİYONASI`NDA YÜZMEDE TÜRKİYE`NİN İLK DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU`NA ULAŞAN SÜMEYYE BOYACI`YA PORSUK ÇAYI`NDA KUTLAMA


Paralimpik Dünya Şampiyonası`nda Türkiye`nin olimpik yüzme branşında ilk Dünya Şampiyonluğu`na ulaşan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü`nün Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Porsuk Çayı`nda düzenlenen bot turunda şampiyonluğunu Eskişehirliler ile birlikte kutladı.

 

Tarih : 17 Haziran 2022 Cuma 11:54   Okunma : 442

Paralimpik Dünya Şampiyonası`nda Türkiye`nin olimpik yüzme branşında ilk Dünya Şampiyonluğu`na ulaşan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü`nün Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Porsuk Çayı`nda düzenlenen bot turunda şampiyonluğunu Eskişehirliler ile birlikte kutladı.

Portekiz`in Madeira Adası`nda düzenlenen Paralimpik Dünya Şampiyonası 50 metre S5 kategorisi sırt üstü yarışında muhteşem bir performans gösteren Sümeyye Boyacı, olimpik yüzme branşlarında 41.58`lik dereceyle Türkiye`nin ilk dünya şampiyonluğunu da ülkeye getirmişti.

Portekiz`den Türkiye`ye dönen şampiyon sporcu, sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi`nde coşkuyla karşılanmıştı.

Boyacı, akşam saatlerinde de Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlendiği organizasyonla Eskişehirliler ile buluştu.

Porsuk Çayı`nda düzenlenen bot gezisinde Eskişehirlileri selamlayan Sümeyye`ye sevgi gösterilerinde bulunan ve ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Eskişehir seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla Sümeyye`yi alkış yağmuruna tuttu.

Köprübaşı`nda yaşanan buluşmada sevgi gösteriyle karşılanan Sümeyye de altın madalyasıyla Eskişehirlileri selamladı. Gezi sırasında Sümeyye`ye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuray Akçasoy, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Ali Çeliksoy, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü ve Milli Takım Yüzme Antrenörü Mehmet Bayrak, Antrenör Yardımcısı Gündüz Çağlar Alsan, Spor Kondisyoneri Tolga Erol, belediye ve Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri eşlik etti.

Başkan Yılmaz Büyükerşen de Köprübaşı İskelesi bölgesindeki bot üzerinden Eskişehirliler`i selamlayan Dünya Şampiyonu Sümeyye Boyacı`yı beraberindeki heyet ile birlikte alkışlayarak kutladı.

Duygularını dile getiren ve coşkulu karşılamalar için teşekkür eden milli yüzücü Sümeyye Boyacı, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere kulübüm, antrenörlerimiz, belediye görevlilerimiz, tüm Eskişehir`e çok teşekkür ederim. Portekiz`den İstanbul`a indiğim andan beri sevginizle beni çok mutlu ettiniz. Bu madalya Eskişehir`imize, ülkeme armağan olsun” dedi.

Müzikler ve meşaleler eşliğinde yapılan Porsuk`taki bot gezisi sırasında vatandaşlar, bu özel anları cep telefonları ile görüntüleyerek ölümsüzleştirdi.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA