9 Mayıs 2025 Cuma

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

Saklıbahçe’de yıkım


Mersin Atatürk Parkında imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verilen Saklıbahçe Cafenin çalışanları polise direnince yaşanan arbedede 10 kişi gözaltına alındı.

 

Tarih : 17 Mayıs 2018 Perşembe 07:37   Okunma : 1438

Mersin Atatürk Parkında imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verilen Saklıbahçe Cafenin çalışanları polise direnince yaşanan arbedede 10 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri, üzerlerine benzin dökerek çatıya çıkan gruba ve sanayi tüpünü ateşe vermekle tehdit eden kişiye engel oldu. Cafenin yıkımından önce polis memurları, Türk bayraklarını ve Mustafa Kemal Atatürk posterlerini çıkardı.

Mersin Atatürk Parkında, imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılmak istenen kafenin çalışanları polise direnince yaşanan arbedede 10 kişi gözaltına alındı.

Merkez Akdeniz ilçesi sahilindeki  Atatürk Parkı içerisinde yer alan Enver A'ya ait Cafe için imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verildi.    

Büyükşehir Belediyesine ait iş makineleri, sabah saatlerinde zabıta ekipleriyle birlikte yıkımı gerçekleştirmek için Cafeye gitti.    

Karara itiraz eden iş yeri sahibi ile çalışanlar ve aileleri, iş makinelerinin geçişine izin vermedi. Yaklaşık 25 kişilik grup iş makinelerinin önünde oturma eylemi yaptı.    

Benzin bidonlarıyla iş yerinin çatısına çıkan bir grup ise üzerlerine benzin dökünce bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.    

Polisin uyarılarına rağmen gruptakiler dağılmazken, çatıdaki çalışanlar da bölgeye taş ve tuğla fırlattı.    

Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri, biber gazı ve plastik mermiyle hem oturan gruba hem de çatıdakilere müdahale etti.    

Bu sırada bir çalışan, mutfaktan getirdiği sanayi tüpünü açarak patlatmakla tehdit etti.    

Büyük paniğin yaşandığı olayda çevredeki vatandaşlar anonslarla bölgeden uzaklaştırıldı. Bir polis memuru eylemcinin dalgınlığından faydalanıp duruma müdahale ederek tüpün vanasını kapattı.    

Kafenin etrafını saran polis, çatıdaki 5 kişiyi aşağıya indirdi.    

Yaşanan arbedede 10 kişi gözaltına alındı, fenalaşan 4 kişiye ambulanslarda müdahale edildi.    

Gözaltı işlemlerinin ardından Cafedeki yıkım tamamlandı.    

Paylaş :
Etiketler :  atatürk parkı, saklıbahçe cafe, akdeniz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA