8 Mayıs 2025 Perşembe

21:41   CHP`NIN BEYAZıT MITINGINE YURTTAŞLARDAN DESTEK: BU ADALETSIZLIĞIN BIR AN ÖNCE SONA ERMESINI ISTIYORUZ   17:23   AYM`NIN, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMINI REDDETMESI... MURAT EMIR: "HALKıN IKTIDARıNı KURDUĞUMUZDA ILK ADıMLARıMıZDAN BIRI BU KATLIAM YASASıNı IPTAL ETMEK OLACAK"   17:14   TİP: "ANAYASA MAHKEMESI, YAŞAMı DEĞIL, IKTIDARı VE ŞIDDET POLITIKALARıNı SEÇTI"   17:01   ESILA`NıN BABASıNDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A: "‘AILE YıLı` DEDINIZ, BIZ DE BIR AILEYIZ. AILELERI DAĞıTMAYıN"   16:54   ÖZGÜR ÖZEL: “BURADAN SONRA TÜRKIYE`NIN ÖNÜNDE YENI BIR IKTIDAR, YENI BIR DÖNEM VARDıR”   16:26   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINE ÇAĞRı: "DIPLOMANı AL DA GEL"   16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   15:54   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMININ REDDINI ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE PROTESTO ETTI   15:53   ANKARA BAROSU: "YAŞAM HAKKıNı SAVUNACAK VE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:40   EKREM İMAMOĞLU`NDAN TUTUKLU GENÇLERE MEKTUP: "YALNıZ DEĞILSINIZ, BU MILLET YANıNıZDADıR"   15:37   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI: “ANAYASA`NıN EVRENSEL ILKELERINDEN UZAK BU DÜZENLEME, YALNıZCA HAYVANLARıN DEĞIL, TOPLUMUN ORTAK ADALET DUYGUSUNUN DA DERIN BIÇIMDE ZEDELENMESINE NEDEN OLMUŞTUR”   15:31   CHP`NIN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI MITINGINE TİP GENEL BAŞKANı BAŞ`TAN DESTEK: "DAYANıŞMA ADıNA PARTI VE GENÇLIK ÖRGÜTÜMÜZLE EYLEME KATıLACAĞıZ"   15:12   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE...   15:11   SARAÇHANE PROTESTOLARı... 14 GENCIN TAHLIYE TALEBI REDDEDILDI   15:03   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "TRT`NIN BANDROL GELIRLERINDEN 7 MILYARıN ÜZERINDE KARı VAR. NEDEN HALA BIZDEN BANDROL ALıNMAYA DEVAM EDILIYOR?"   14:49   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… SERA KADıGIL: “ SIZ IŞINIZI YAPAMıYORSANıZ MASUMLAR ÖLMEYECEK, SIZ ISTIFA EDECEKSINIZ KARDEŞIM”   14:46   ANAYASA MAHKEMESI`NDEN HAYVAN YASASı`NıN IPTAL ISTEMINE RET   14:12   SARAÇHANE TUTUKLUSU GENÇLERIN AILELERI SILIVRI`DEN SESLENDI: BU YıL AILE YıLı ILAN EDILDI AMA AILELER PARAMPARÇA...   13:44   1 MAYıS` KUTLAMALARı NEDENIYLE IŞE GITMEYEN YAZıLıM UZMANı: "DARBEDILDIM VE IŞTEN ATıLDıM"   13:02   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "HER ZAMAN HALKıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ"  
 
     
   

İZMİR`DE AKP`Lİ VEKİLİN 42 MİLYONLUK GES YATIRIMINA 12 GÜNDE ONAY ÇIKTI


AKP İzmir Milletvekili Necip Nasır`ın sahibi olduğu Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş.`nin İzmir`in Ödemiş ilçesinde kurmak istediği 42 milyon liralık güneş enerji santraline (GES) onay çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, firmanın 16 Haziran`da başvurusunu yaptığı proje için 28 Haziran`da "ÇED Gerekli değildir" kararı verdi.

 

Tarih : 29 Haziran 2022 Çarşamba 12:43   Okunma : 434

AKP İzmir Milletvekili Necip Nasır`ın sahibi olduğu Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş.`nin İzmir`in Ödemiş ilçesinde kurmak istediği 42 milyon liralık güneş enerji santraline (GES) onay çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, firmanın 16 Haziran`da başvurusunu yaptığı proje için 28 Haziran`da "ÇED Gerekli değildir" kararı verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı`ndan, Ödemiş`e bağlı Orhangazi mahallesindeki 44 bin 837 metrekarelik 0 ada, 4 parselin 30 bin 26 metrekarelik bölümüne yapılması planlanan güneş enerjisi santrali için 12 günde onay çıktı. AKP İzmir Milletvekili Necip Nasır`ın sahibi olduğu Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş.`nin 42 milyon 541 bin TL`lik yatırımla hayata geçirmek üzere 16 Haziran`da yaptığı başvuru üzerine 28 Haziran`da "ÇED gerekli değildir" kararı verildi.

TARIM ARAZİSİ İÇİNDE YER ALIYOR

Mülkiyeti firmaya ait olan arazi, 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı`nda ``tarım arazisi`` içerisinde yer alıyor. Proje kapsamında toplam 8 bin 586 adet panel ve 27 adet invertörün araziye yerleştirilmesi planlanıyor. Projenin toplam maliyeti ise 42 milyon 541 bin 600 TL.
Proje alanına en yakın yerleşim biriminin, 840 metre mesafede yer alan Orhangazi mahallesine bağlı konutlar olduğu proje dosyasında yer aldı. Proje alanının bin 940 metre kuzeydoğusunda da Yağlar mahallesi bulunuyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA