11 Mayıs 2025 Pazar

18:20   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN 32 ANNEYE "ANNELER GÜNÜ" TELEFONU   17:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BELEDIYECILIK VATANDAŞLA IÇ IÇE OLMALı, TOPLUMUN HER SORUNUNDA YANıNDA OLMALı"   11:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "BIR ÇOCUĞUN GELECEĞI IÇIN DIRENEN HER ANNE, BU ÜLKENIN KADERINI DEĞIŞTIRIR"   09:51   DILEK KAYA İMAMOĞLU`NDAN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "TÜM GENÇLER SERBEST BıRAKıLANA, SEVDIKLERIMIZ ARAMıZA DÖNENE KADAR ÖZELLIKLE BIZ ANNELER NORMALLEŞMEYECEĞIZ"   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM  
 
     
   

CHP`Lİ ÖZTUNÇ`TAN, ERDOĞAN`A: “KENDİLERİ LÖP DİYE GÖTÜRÜYOR, MİLLETE SABIR. 20 YILDIR İKTİDARDASIN, NE SABRI? DAHA NE KADAR SABREDECEK SANA BU MİLLET”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın Kurban Bayramı mesajında, “Milletimizden biraz daha sabır talep ediyorum” sözlerine tepki gösterdi. Öztunç, “Ekmek elden su gölden yaşıyorsun Tayyip Erdoğan. Millete sabır kalmadı, milletin sabır taşı çatladı. Kendileri löp diye götürüyor, millete sabır. 20 yıldır iktidardasın, ne sabrı? Daha ne kadar sabredecek sana bu millet” dedi.

 

Tarih : 8 Temmuz 2022 Cuma 16:02   Okunma : 598

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın Kurban Bayramı mesajında, “Milletimizden biraz daha sabır talep ediyorum” sözlerine tepki gösterdi. Öztunç, “Ekmek elden su gölden yaşıyorsun Tayyip Erdoğan. Millete sabır kalmadı, milletin sabır taşı çatladı. Kendileri löp diye götürüyor, millete sabır. 20 yıldır iktidardasın, ne sabrı? Daha ne kadar sabredecek sana bu millet” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı`nda basın açıklaması yaptı. Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın, Kurban Bayramı mesajını eleştirerek şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanı bayram mesajında, ‘ekonomik şartların farkındayız. Milletimizden sabır bekliyoruz` diyor. Ey Erdoğan, hep milletten sabır istiyorsun, hiç kendin bir şey vermiyorsun. Hep milletten istiyorsun, kendin millete bir şey vermiyorsun. Sana göre hava hoş Sayın Tayyip Erdoğan. Elektriğe para vermiyorsun. Kira vermiyorsun, suya vermiyorsun, doğalgaza, akaryakıta vermiyorsun. Şeker, un parası vermiyorsun. Ekmek elden su gölden yaşıyorsun Tayyip Erdoğan. Milletten sabır istiyorsun. Millete sabır kalmadı milletin sabır taşı çatladı, bitti. Kendileri löp diye götürüyor. Millete sabır. Bırak kurban kesmeyi 250 gram et alamıyor vatandaş. Sen vatandaşa ‘sabret` diyorsun. 20 yıldır iktidardasın ne sabrı? Daha ne kadar sabredecek sana bu millet.”

“EY ODTÜ YÖNETİMİ”

Ali Öztunç, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü`nün mezuniyet töreninin Devrim Stadyumu`nda yasaklamasına dair ise şu sözleri söyledi:

“ODTÜ, Türkiye`nin en önemli üniversitesi. ODTÜ mezuniyet törenini stadyumunda yasaklamış. Protesto olabilirmiş? E olacak. Akademilerde Üniversite protestodan daha doğal ne var? Yahu orası üniversite… Farklı fikirlerin konuşulacağı mecradır orası. Protestonun olacağı yer, zaten üniversitedir. Ey ODTÜ yönetimi. Hele hele ODTÜ gibi bir üniversitenin bunu yapması ayıptır. Bunların nasıl bir kafaya sahip olduğunun göstergesidir. Bunlar, bilimden, konuşmadan, fikir özgürlüğünden korkuyorlar. Üniversitede tabi ki tartışma olacak. ODTÜ yönetimi bir üniversiteye yakışmayacak bir karar almıştır. Nerede yapacaklar, sokakta mı yapacaklar.”

“KAHRAMANMARAŞ VALİSİNİ KUTLUYORUM”

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun`u da eleştiren Öztunç, “Kurban Bayramı yarın başlıyor. Kahramanmaraş Valiliği bugünden bayramlaşma yapıyor. Bayram olmadan bayramlaşma. Bunlar kendilerine göre bir din yaratmaya çalışıyorlar. Dünyada hiçbir Müslüman ülkede bayram namazı olmadan bayramlaşma olmamıştır, Kahramanmaraş hariç. Valiyi kutluyorum. Bu valiye de bu yakışır zaten” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA