26 Ağustos 2025 Salı

16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:06   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR   13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:35   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:55   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI   18:37   TALAT DINÇER’DEN SERT ÇıKıŞ: “KONTEYNERDE EĞITIM OLMAZ, VAATLE GELECEK KURULMAZ”   18:29   12 MILYON TONLUK ÇÖP SESSIZLIĞI: BAKANLıK VERILERI GIZLEDI, TÜRKIYE AVRUPA’NıN ATıK DEPOSU OLDU   17:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ GÜCÜNE GÜÇLÜ KATKı: MERCEK’TE MOBILYA KURSLARıYLA GELECEK İNŞA EDILIYOR   12:27   YENIŞEHIR’IN MINIK OKÇULARı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   20:10   MERSIN KARIYER MERKEZI’NDEN GELECEĞE YÖN VEREN PROJELER: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN GELIYOR   10:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA GÜÇLÜ DESTEK: “YALNıZ DEĞILSIN” MESAJı GRUP ÇALıŞMALARıYLA HAYATA GEÇIYOR   10:30   TOROSLAR BELEDIYESI 8 YıLLıK İŞGALE SON VERDI: KAÇAK BINA YıKıLDı   10:08   MESKİ’DEN MERSIN’E 27 BIN METREDEN FAZLA YENI ALTYAPı HATTı   09:20   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ FAZILET DURMUŞ SILIFKE KARGıCAK ORTAOKULUNDA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   18:10   YUMURTALıK’TA YENI ÇEKIM MERKEZI: GÜNEY YıLDıZı KORDON TURISTLERIN GÖZDESI OLDU  
 
     
   

FİTİK VE YALÇIN 4 KUPAYA İNANIYOR


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nin yıldızları Gökşen Fitik ve Asena Yalçın, yeni sezonda 4 kupa hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

 

Tarih : 8 Ağustos 2022 Pazartesi 23:07   Okunma : 1528

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nin yıldızları Gökşen Fitik ve Asena Yalçın, yeni sezonda 4 kupa hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

Mersin'in Süper Lig düzeyindeki tek temsilcisi olan Çukurova Basketbol'un oyun kurucuları Gökşen Fitik ve Asena Yalçın, bireysel çalışmalara başladı. Kulüp tesislerinde sabah kuvvet, öğleden sonra ise basketbol antrenmanı yapan oyuncular, yeni sezona iyi hazırlanarak kulübün EuroLig Women, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası olmak üzere tüm kulvarlardaki şampiyonluk hedefine en büyük katkıyı sağlamak istiyor.

Geride kalan sezonu başkent temsilcisi OGM Ormanspor'da geçiren ve 1 yıl aranın ardından yetiştiği ÇBK'ya yeniden dönen Gökşen Fitik, "Çalışmalarımız yaz döneminden sezon başına kadar sıkı bir hal alacak. Biz de sezona en hazır şekilde başlamak ve hedeflerimiz doğrultusunda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz" dedi.

Yeniden Mersin'e geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Fitik, "Ormanspor taraftarı da benim için çok önemli bir yere sahip ama Mersin halkı ve bu şehir ailem olmuş durumda. Aramızdaki ilişki nereye gidersem gideyim her zaman devam edecek. Desteklerini her zaman hissettim. Farklı takıma gitsem dahi her zaman yanımda olduklarını hissettirdiler. Tekrar birlikte olduğumuz için çok mutluyum. Yeni sezonda da onların destekleri çok önemli. Onların desteği hedefimize ulaşmamızda çok büyük bir faktör ve her zaman olduğu gibi büyük Mersin halkını maçlarımıza bekliyoruz. Hedefimize onlarla birlikte ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Geçen sezona 3 kupa hedefiyle başladıklarını ancak şanssızlıklar nedeniyle sadece Türkiye Kupası'nı kazandıklarını anımsatan Asena Yalçın ise şunları kaydetti:

"Bu sene 4 kupa hedefimiz var. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve EuroLig'de mücadele edeceğiz. Bu sene de çok ciddi yatırım yaptık. Eminim ki 4 kupaya da en iyi şekilde hazırlanacağız. Gökşen'le beraber başladık antrenmanlara. 2 hafta erken geldik hatta o biraz daha erken geldi. İkimiz de çok heyecanlıyız. Eminim yeni gelecek arkadaşlarımız da çok heyecanlıdır. Yabancılarımız sonradan katılacak. Antrenörümüz Emre Abi ve yabancılarımız WNBA'de olduğu için biraz daha geç katılacaklar ama bir hazırlanmaya devam edeceğiz. Türkler olarak başlıyoruz, sonra yabancılarımız eklenecek. Lige Ekim'de başlıyoruz. Ekim'e kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Yaz kampında hazırlık maçlarımız olacak. Onları da iyi şekilde oynayıp lige hazır başlayacağız."

Taraftara da çağrıda bulunan Yalçın, "Mersin halkına geçen seneki Türkiye Kupası maçından dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene de bizi yalnız bırakmasınlar. Onların sayesinde bir kupa aldık. İnşallah onların sayesinde 4 kupayı da kazanacağız" ifadesini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA