28 Mayıs 2024 Salı

12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"   01:59   MARMARA DENIZI`NDE 3.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   22:58   BAKAN KOCA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 9`U AĞıR 40 KIŞI YARALANMıŞTıR”   22:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ŞAMPIYON GALATASARAY`A KUTLAMA MESAJı   21:49   YERLIKAYA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 VATANDAŞıMıZ HAYATıNı KAYBETTI, 39 KIŞI ISE YARALANDı”   21:42   BAKAN TUNÇ, TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN "SORUŞTURMA BAŞLATıLDıĞıNı" DUYURDU   21:37   FENERBAHÇE, SÜPER LIG`I IKINCI TAMAMLADı   21:31   ÖZGÜR ÖZEL, MERSIN OTOYOLUNDA MEYDANA GELEN KAZAYA ILIŞKIN MESAJ PAYLAŞTı   21:04   FLAŞ... GALATASARAY, 2023-2024 TRENDYOL SÜPER LIG`DE ŞAMPIYON OLDU   21:04   ŞAMPIYON GALATASARAY SÜPER LIG`DE 24. KUPASıNı KAZANDı   20:20   CHP MYK TOPLANTıSı SONA ERDI   19:56   FLAŞ... FENERBAHÇE BEKO, EURO LEAGUE 4`LÜ FINALDE DÖRDÜNCÜ OLDU  
 
     
   

OSMANİYE`DE KÖY YOLU YAPILMAYAN VATANDAŞ: “HAKKIMIZI NEREDE ARAYALIM? BAŞVURU YAPMADIĞIMIZ YER KALMADI”


Osmaniye`de köy yolunun yapılmamasına tepki gösteren Ali Samet Kocamanoğlu, “Yolun yarısına kadar parke döşendi. Bizim yolumuz stabilize. Hakkımızı nerede arayalım? Başvuru yapmadığımız yer kalmadı. Kazancımın hepsi arabaya gidiyor, yolumuz yapılmıyor” dedi.

 

Tarih : 8 Ağustos 2022 Pazartesi 16:42   Okunma : 450

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye`de köy yolunun yapılmamasına tepki gösteren Ali Samet Kocamanoğlu, “Yolun yarısına kadar parke döşendi. Bizim yolumuz stabilize. Hakkımızı nerede arayalım? Başvuru yapmadığımız yer kalmadı. Kazancımın hepsi arabaya gidiyor, yolumuz yapılmıyor” dedi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesi Koçlu köyü Merkez Mahallesi`nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan 28 yaşındaki üniversite mezunu Ali Samet Kocamanoğlu, CİMER`e birkaç kez başvuru yapılmasına rağmen köy yolunun hala yapılmamasına tepki gösterdi. Kocamanoğlu şunları söyledi:

“Buraya kadar yolun yarısına şuraya kadar parke döşendi. Bizim yolumuz stabilize. Yağmur yağdığı zaman hemen bozuluyor, bizim yolumuz yapılmadı. Yapılmadığı için hakkımızı biz nerede arayalım? Gerek CİMER gerek Köylere Hizmet Götürme Birliği`ne… Başvuru yapmadığımız yer kalmadı. Her yere dilekçe verdik hiçbir cevapta alamadık.

Bu sene 6-7 tane kurbanlığım vardı, o da hepsini sattım, hepsi zaten arabaya gitti. Hep yolun yüzünden varımızı yoğumuzu arabayı yaptırıyoruz, arabaya gidiyor. Bu sene ben kurbanlık kesemedim. Daha kaç sene bekleyeceğim ben bu yollar ne zaman yapılacak? İki güne bir ben zaten Kadirli`ye gidiyorum, yem alıyorum, ilaç alıyorum hayvanlarıma. Yolumuz yapılmıyor ben her ay sanayiye gidiyorum. Bütün kazancımın hepsi sanayiye arabaya gidiyor, yolumuz yapılmıyor.

“ELLERİMİZ KIRILSAYDI BU ZAMANA KADAR AKP`YE OY VERDİK, BİN PİŞMANIZ”

Yıllardan beri AKP`ye oy verdik zaten bundan sonra AKP`ye falan oy vermeyeceğiz. Gittik ailecek ve CHP`ye Cumhuriyet Halk Partisi`ne üye oldum. Bir daha da AKP`ye vermeyeceğiz. Ellerimiz kırılsaydı bu zamana kadar AKP`ye oy verdik, bin pişmanız. Ellerim kırılsaydı da vermeseydim. Hakkım varsa da haram zehir zıkkım olsun. Kazancımın hepsi arabaya gidiyor yolumuz yapılmıyor. Benim diyeceklerim bu kadar.” 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA