5 Kasım 2025 Çarşamba

22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR   14:25   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA’DAN, "İBB’DEKI VERI SıZıNTıSı SORUŞTURMASıNDA ZAFIYET YOK" DEDIĞI IDDIALARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:21   BÜLENT ECEVIT’IN 19’UNCU ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "DILEK HANıM’ıN PASAPORTUNU IPTAL ETTILER; BU YAPTıĞıNıZ UCUZLUK"   09:30   MERSIN’DE KADıNLAR PEDAL ÇEVIRIYOR: ÖZGÜRLÜĞE GIDEN YOL BISIKLETLE BAŞLıYOR   09:15   NEW YORK’TA TARIH YAZıLDı: ZOHRAN MAMDANI BELEDIYE BAŞKANı OLDU   09:13   RAFLARDA TEHLIKE: AKDENIZ’DE TARIHI GEÇMIŞ ÜRÜNLERE ZABıTA MÜDAHALESI   09:07   KUKLALARLA UMUT ÖRÜLDÜ: TARSUS’TA LÖSEMILI ÇOCUKLAR İÇIN DAYANıŞMA ATÖLYESI   09:05   MERSIN’DE SANATıN RITMI YÜKSELIYOR: HAYALLER ENSTRÜMANLA BULUŞUYOR   08:49   ADANA SANAYISI ALARM VERIYOR: 100 FABRIKA KAPANDı, TÜRKIYE 22. SıRAYA GERILEDI!   08:33   EĞITIMDEN ÜRETIME: MERSIN’DE GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI DÖNEMI   23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   16:52   AYM BAŞKANı ÖZKAYA: “ADALET YALNıZCA MAHKEME SALONLARıNDA DEĞIL, HAYATıN HER ALANıNDA BIR PUSULADıR”  
 
     
   

Adil Aktay’dan Cesim Ercik’in Açıklamalarına Cevap


CHP Mersin İl Başkanı Sayın Adil Aktay, AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’in açıklamalarına cevap verdi.

 

Tarih : 19 Haziran 2018 Salı 16:57   Okunma : 1484

Adil Aktay'ın açıklaması şu şekilde:

AK Parti Mersin İl Başkanı Sayın Ercik, ellerinde sözleşmeler bulunduğunu öne sürerek Sayın Lütfi Elvan'ın yürüttüğü seçim kampanyasında her şeyin usulüne uygun olduğunu iddia etmektedir. Kamu İhale Yasasını 16 yılda 186 kez değiştiren AK Parti zihniyetinin,  işleri usulüne uydurarak yürüttüğünden kuşkumuz yok. Çalınan minareler ve kılıfları hakkında yeterince bilgiye ve tecrübeye sahibiz. 

AK Partili yöneticiler, kamu gücünü ve kaynaklarını adaletli bir biçimde kullandıklarına, bu ülkede kendilerinden başka hiç kimseyi ikna edemezler. Her şey Mersinlilerin gözü önünde cereyan ediyor. Üst düzey bürokratlardan, kamu bankalarının  müdürlerine kadar seçmene kimler, nasıl baskılar uyguluyor, nasıl   tehditlerde bulunuyor,  hepimiz biliyoruz. Sayın Ercik, elinde bulunduğunu söylediği kimi kâğıtlarla partisinin ahlaki standartları konusunda vatandaşı ikna edebileceğini sanıyorsa, kendisini kandırıyor demektir.

Sayın Ercik'in, parti üyesi olabildiklerini hatırlattığımız için,  muhtarları böldüğümüz yolundaki ifadesi de kötü niyetli ve çocukçadır. Evet, siyasi partiler tarafından aday gösterilmezler ama bu, muhtarların parti üyesi olamayacağı anlamına gelmez. Sayın Ercik, partisinin tüzüğüne göre, AK Parti üyesi muhtarların temayül yoklamasında oy kullanmakta olduğunu unutmuş görünüyor.

Değerli muhtarlarımızın herhangi bir parti üyesi olmaları onların görevlerini tarafsızlık içinde yapmalarına engel bir durum değildir. Bu hukuk ve demokrasi içinde gayet normaldir. Anormal olan, en basit gerçekleri bile saklayarak, başkalarına eşitlik ve adalet dersi vermeye  kalkan Sayın Ercik'in yaklaşımıdır. 

Paylaş :
Etiketler :  adil aktay, chp, cesim ercik, akp, lütfü elvan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA