Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 21. kuruluş yıl dönümünde, “14 Ağustos 2001`de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Türkiye`ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara AK Parti” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti`nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bugün sosyal medya hesabında bir kutlama mesajı yayınladı. Erdoğan`ın mesajı şöyle:
“14 Ağustos 2001`de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Türkiye`ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara AK Parti.”