19 Mayıs 2024 Pazar

09:21   CHP`Lİ GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "AKP`Lİ YETKİLİLER VE BAKANLARIN SÖYLEMLERİNİN AKSİNE KADIN CİNAYETLERİNDE SON DÖRT YILIN ZİRVESİ YAŞANDI"   01:27   ÖZGÜR ÖZEL: "ERBAA`DAKİ PATLAMADA YARALANAN 5`İ JANDARMA 7 YURTTAŞIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"   22:18   TUNCER BAKIRHAN: "KOBANİ BİZİM İÇİN ÖZGÜRLÜKTÜR, DİRENİŞTİR VE ÖYLE KALACAKTIR"   16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI  
 
     
   

BİSİKLETSEVERLER, ‘MERSİN BİSİKLET TURU`NDA SAHİLİ PEDALLADI


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri kapsamında ‘Mersin Bisiklet Turu` gerçekleştirildi.

 

Tarih : 22 Eylül 2022 Perşembe 12:54   Okunma : 396

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri kapsamında ‘Mersin Bisiklet Turu` gerçekleştirildi.

Kültür Park`taki Mersin İdman Yurdu Meydanı`ndan pedal çevirmeye başlayan onlarca bisiklet tutkunu, sahilde yer alan bisiklet yolundan Polis Evi karşısına kadar bisikletlerini sürdü.

Avrupa Hareketlilik Haftası ile bisiklet kullanımını ve yaya yollarını artırmayı, vatandaşların motorlu araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahate yönelmesini amaçlayan Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Bisiklet Turu`, sahile renk kattı.

Hafta kapsamında, her gün pek çok farklı etkinliği hayata geçiren ve özellikle de vatandaşları bisiklet kullanımına teşvik etmek amacıyla etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi`nin bu etkinliğine de çok sayıda katılım oldu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`nın etkinliğinde, onlarca bisikletli sahil boyunca bisikletlerini pedalladı.

“İNSANLARI BİLİNÇLENDİRME NOKTASINDA BİRÇOK ETKİNLİK YAPTIK”

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`nda antrenör olarak görev yapan Ekrem Erden, “Bugün burada Avrupa Hareketlilik Haftası sebebiyle gerçekleştirmiş etkinliklerden bir tanesini yapıyoruz. Bugün de Bisiklet Turu`nu yapacağız. Birçok bisiklet derneği bu etkinliğimize katıldı. İnsanları daha çok bilinçlendirme noktasında birçok etkinlik yaptık” dedi.

“BİSİKLETLE DAHA ÖZGÜR HİSSEDİYORUZ”

Turun katılımcıları ise etkinlikle ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Belma Yavuz Zenler: “Biz insanlara bisikletin farkındalığını anlatmak için, bu tarz turlarda yer almaya çalışıyoruz. Bisiklette yaşadığımız duyguyu, araçla veya başka motorlu taşıtlarda giderken yaşayamayacağız. Bisikletin gerçekten bizim hayatımızda çok önemli bir yeri var, ama bunu hissetmek lazım. Mersin`de gerçekten güzel bir bisiklet camiamız var. Daha da çok artsın istiyoruz” dedi.

-Ferhat Şaş: “Yaklaşık 10 yıldır dernek ile beraber bisiklet sürüyorum. Bu hafta o kadar hareketliydi ki, Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Tarsus`a gittik, Tarsus`ta kullandık, bugün buradayız. Yani dolu doluyuz, yetişemiyoruz artık, o kadar hareketli yani.” 

-Behiye Sağdıç : “Ben 20 yıldır bisiklet kullanıyorum. İşe de bisikletle gittim, sonra emekli oldum kendimi bisiklete adadım. Bisikleti son 3 yıl aktif kullandım. Son 1 buçuk yıldır binemiyordum, şu birkaç gündür çıkmaya başladım. Bisiklet benim için dünyadaki her şeyden çok önemli. Benim yaşam tarzım bisiklet. Bisiklet özgürlük demek, bisiklet sağlık demek, bisiklet farkındalık demek.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA