3 Mayıs 2025 Cumartesi

15:01   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA: “BU PERVASıZ VE ACıMASıZ SALDıRı, HUKUK KARŞıSıNDA HAK ETTIĞI YANıTı ALACAKTıR”   14:41   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: ``ÜLKEMIZ ARTıK AKP IKTIDARı TARAFıNDAN YÖNETILEMIYOR, HALK BUNU GÖRDÜ``   14:39   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI" YARıN KONYA`DA... PARTI MECLISI ÜYESI GÖRGÖZ: KONYA CUMHURIYET`IN KALESI OLMAYA HAZıR   14:38   BASıN KONSEYI, DÜNYA 2025 BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ NEDENIYLE TÖREN DÜZENLEDI   14:38   CHP`LI ÇAKıR, MERSIN DAVULTEPE`DE 25 YıLLıK NARENCIYE AĞAÇLARıNıN KESILMESINE TEPKI GÖSTERDI   14:29   KARTALKAYA YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU... BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN SUNUM YAPACAK   14:24   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: "YOZGAT`TA NASıL ŞOK YAŞADıLARSA, AYNı ŞOKU KONYA`DA DA YAŞAYACAKLAR"   14:15   MILLI YOL PARTISI GENEL BAŞKANı ÇAYıR`DAN "TELEF" TEPKISI: "BU SÖZ SIYASI TARIHIMIZDE BIR YÜZ KARASı OLARAK KALACAKTıR"   14:07   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... CHP KONYA İL BAŞKANı YAMAN: "İKTIDARı KONYA`DAN GETIRECEĞIZ"   13:37   CHP`LI ÇAKıRÖZER, NISAN AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı: "GAZETECILER 257 KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı, 61`I GÖZALTıNA ALıNDı, 25`I TUTUKLANDı"   13:31   ARTVINLI EMEKLI: "DOMATESIN KILOSU 100 LIRA... EMEKLI MAAŞıYLA GEÇINMEK MÜMKÜN DEĞIL"   13:13   CHP`LI DEMIR`DEN IŞÇILERIN MAZERET IZNI HAKKıNıN MEMURLAR ILE EŞITLENMESINE ILIŞKIN KANUN TEKLIFI   13:06   RTÜK ÜYESI KESER`DEN RTÜK`E "GÜNDEM DıŞı RAPOR" TEPKISI: "GEREKLI HAZıRLıK SÜRECI OLANAĞı TANıNMAYAN BIR ORTAMDA, NITELIKLI MÜZAKERE YAPıLMASı MÜMKÜN DEĞILDIR"   12:53   NARIN GÜRAN CINAYETI IKINCI DAVASı… DURUŞMA 30 MAYıS`A ERTELENDI   12:51   GELECEK PARTISI GENEL BAŞKANı DAVUTOĞLU: "KKTC`YI MAFYA, KUMAR VE FUHUŞ CENNETINE ÇEVIRENLER YÜCE DIVAN`DA YARGıLANMALı”   12:49   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABOĞLU`NDAN SILIVRI ZIYARETI: “AVUKATLAR, SEÇILMIŞLER, KAMU YÖNETICILERI HAKSıZ BIÇIMDE ÖZGÜRLÜKLERINDEN ALıKONULUYOR”   12:44   TOKİ`NIN KKTC`DE INŞA ETTIĞI KÜLLIYE`NIN AÇıLıŞıNı CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN YAPACAK   12:33   CHP`LI SARıBAL: "SARAY IKTIDARı HAYVANCıLıĞı BITIRMEYE YEMINLI. 12 MILYAR DOLAR ÖDENDI, YETMEDI"   12:29   BABACAN: KANAL İSTANBUL YAPıLıRSA, BIR DEPREMDE BIR SAVAŞTA İSTANBUL`DAN TAHLIYE NASıL OLACAK?"   12:16   KKTC`DE ÖLDÜRÜLEN IŞ INSANı HALIL FALYALı`NıN ESKI MUHASEBECISI CEMIL ÖNAL HOLLANDA`DA ÖLDÜRÜLDÜ, POLIS SALDıRGANıN EŞKALINI PAYLAŞTı  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER: MERSİN HER AÇIDAN FIRSATLAR SUNAN BİR MEMLEKET


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (MEGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Mersin`in değerli bir kent olduğunu ve kente daha fazla değer katmak istediklerini vurgulayan Başkan Seçer, “Mersin, her açıdan fırsatlar sunan bir memleket. Aynı Amerika gibi. Orası nasıl ‘fırsatlar ülkesi` olarak anılıyorsa Mersin de ‘fırsatlar memleketi` olarak anılabilir” dedi.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 17:08   Okunma : 857

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (MEGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Mersin`in değerli bir kent olduğunu ve kente daha fazla değer katmak istediklerini vurgulayan Başkan Seçer, “Mersin, her açıdan fırsatlar sunan bir memleket. Aynı Amerika gibi. Orası nasıl ‘fırsatlar ülkesi` olarak anılıyorsa Mersin de ‘fırsatlar memleketi` olarak anılabilir” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, zaman zaman sivil toplum örgütleriyle, meslek odalarıyla ve sendikalarla bir araya geldiklerini hatırlatarak, “Bu buluşmalarda, mutlaka Mersin`in sorunlarını konuşuyoruz. Bugün de MEGİAD`ın çatısı altında, sizlerin sorunlarını dinleyeceğim. Ben de Mersin`e dair bugüne kadar neler yaptık, bugün neler yapıyoruz, kalan bir buçuk yıllık görev süremiz içerisinde neyi öngörüyoruz, bunları sizinle paylaşmak isterim” diye konuştu.

“MERSİN DE ‘FIRSATLAR MEMLEKETİ` OLARAK ANILABİLİR”

Mersin`in değerli bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, “Hepimiz, Mersin`e daha fazla değer katmak istiyoruz. Ben eminim ki bu topluluğun birçoğu hem kendisine hem de ailesine daha iyi bir gelecek talebiyle bu kentte yaşıyor. Mersin, göçlerle büyümüş ve kurulmuş bir kent. Dolayısıyla buraya gelen her insan, aslında her şeyin daha iyisini arzu eden ve isteyen insandır. Çünkü standardının daha üzerinde yaşam arzusu olmayan bir insan, bulunduğu yeri terk etmez. Onun için Mersin, her açıdan fırsatlar sunan bir memleket. Aynı Amerika gibi. Orası nasıl ‘fırsatlar ülkesi` olarak anılıyorsa Mersin de ‘fırsatlar memleketi` olarak anılabilir” dedi.

“TOPLUMU KİRLETEN SİYASET VE SİYASETÇİ”

Mersin`de yaşamanın büyük bir ayrıcalık olduğunu da sözlerine ekleyen Seçer, “Çok keyifli, çok dinamik, çok enerjik bir kentte yaşıyoruz. Her şeye rağmen, tabii ki siyasetin kirlettiği bir alan da var. Fakat bu alanı insanlar kirletmiyor, insanlardan bir memnuniyetsizliğimiz yok. İnsanlar sadece sokakları kirletiyor, biz de temizliyoruz. Ama toplumu kirleten, siyaset ve siyasetçi. Biz de mümkün olduğunca temiz kalmaya çalışıyoruz. Bu kirlilikten üzerimize bir şey bulaşmaması için gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

“BU SENEKİ İLK BULUŞMAMIZ DA SAYIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI`MIZLA OLSUN İSTEDİK”

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol da “Pandemi süreci ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı hepimiz mücadele içindeydik. Bugüne kadar buluşmamızı gerçekleştiremedik. Bu seneki ilk buluşmamız da Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı`mızla olsun istedik. Sağ olsun, o da bizi kırmadı, şeref verdi” dedi.  

Konuşmaların ardından MEGİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile Seçer arasında, özelde kendi alanlarıyla ilgili, genelde ise Mersin adına yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA