11 Mayıs 2025 Pazar

15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”  
 
     
   

Görgülü’den Bayram Mesajı


Diyanet-Sen Mersin Şube Başkanı Ahmet Görgülü Kurban Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı

 

Tarih : 19 Ağustos 2018 Pazar 08:30   Okunma : 1291

Diyanet-Sen Mersin Şube Başkanı Ahmet Görgülü Kurban Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı

Başkan Görgülü Yayımladığı Mesajda ,Rabbimizin bizlere lütfettiği iki bayramımızdan birisi olan bir Kurban bayramına daha kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyoruz.   Serüveni Habil ve Kabil ile başlayan, günümüze dek çağlayarak gelen, bütün çağlara seslenen bir nidadır kurban.      Bayram barıştır Kardeşlerin kucaklaşması buluşmasıdır.Kürdü Türkü Lazı Çerkezi velahsıl tüm ülkem insanının.. Gelin Kardeşlik adına insanlık adına ,barış adına ilk adımı biz atalım.Gönül yapalım, gönül alalım,şefkat ve merhamet elimizi herkese uzatalım,ekmek olup doyuralım ,su olup kandıralım ilaç olup tedavi edelim,mendil olup göz yaşı silelim.Böylece Allah katındaki mükafatımızı artıralım.Birbirimizin tutan eli,işiten kulağı olalım.

Bayramlar sevinç ve kederin paylaşıldığı ,merhametin arttığı,akraba ,komşu ve büyüklerin ziyaret edildiği,misafirlerin tebessümle karşılanıp,ikramla uğurlandığı müstesna  zamanlardır. Dolayısıyla kesilen kurbanlarımızın etlerini Allah rızası için infak ederek dağıtarak fakir fukaranın duasın alalım Başta Suriye olmak üzere İslam ülkelerinden gelen muhacir kardeşlerimize karşı tıpkı efendiler efendisinin sahabeleri gibi Ensar olma görev ve sorumluluğumuzu yerine getirelim.Hatta inancı farklı bile olsa Müslüman olmamızın bize yüklediği sorumlulukla tüm insanları bayram vesilesiyle sevindirelim.

Bayram günleri milli, birlik ve beraberliğimizin tazelendiği günlerdir Her zamankinden çok dayanışmaya kardeşliğe, kaynaşmaya ihtiyacımızın olduğu bu günlerde bayramı da fırsat bilerek birbirimize kenetlenelim.

Bugün dünyanın muhtelif yerlerinde acı,ızdırap,sıkıntı içinde olup bayramın neşe ve sevincini tadamayan İslam beldeleri ve Müslüman kardeşlerimiz var. Başta Suriye olmak üzre Irakta Filistin'de,Afganistan'da Arakan'da Doğu Türkistan'da ,Mısır'da Tunus'da ,Lübnan'da Libya'da Sudan da Myammarad  her gün yüzlerce kardeşimiz katlediliyor.Batı bu katliamı ne yazık ki seyrediyor. Bir buçuk milyar nüfusa sahip İslam dünyası ise hiç bir şey yapamıyor

Şunu hiçbir zaman unutmayalım kendini düşmana karşı koruyacak gücü olmayan milletler düşmanların akıl almaz zülmüne maruz kalırlar.Bunu Bosnada ,Balkanlarda Filistinde Ortadoguda Irakta Suriyede gördük ve 40 yıldır ülkemizin gündeminden düşmeyen terör olaylarını görmeye devam ediyoruz.Onun için aklımızı başımıza alalım  Kardeşliğimizin kıymetini bilelim.

İstiklal ve istikbalimiz adına büyük bir mücadele verdiğimiz bu günler maddî ve manevî açıdan kenetlenme ve fedakârlık zamanlarıdır.

Biliyoruz ki devletimiz, mazlumlara umut olduğu için zalimlerin hedefi olmaktadır.

Aziz milletimize karşı başlatılan ekonomik saldırılara karşı Millet olarak    milli paramızı kullanmak, lüks ve israftan kaçınmak ve milli ürünleri tercih etmek başta olmak üzere her türlü fedakârlık ve sorumluluk konusunda milletçe beraber hareket etme  zamandır.. 

Tarihten beri nice zorlukları birlik ve beraberlik ruhu ile aşmış aziz milletimiz, sistematik şekilde maruz kaldığı bu çok boyutlu saldırıların da üstesinden gelecek ve Allah’ın yardımı ile bu onurlu mücadelesinden galip çıkacaktır.

Bugün İslam dünyasının  çektikleri acı ve sıkıntıları göz önünde bulundurarak bayrama huzur ve güven içerisinde girmemizin kıymetini bilelim. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza edelim

Kurban  bayramının İslam aleminin birlik ve beraberliğine , insanların barış ve hidayetine vesile olmasını , huzur içinde daha nice bayramlara kavuşmanızı diler camiamızın ve  tüm kardeşlerimizin   bayramını tebrik ederim dedi.

Paylaş :
Etiketler :  diyanet-sen, ahmet görgülü, kurban bayramı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA