22 Kasım 2025 Cumartesi

18:14   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:30   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:44   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:31   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:55   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:31   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:55   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:41   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:04   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:55   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:30   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:59   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:56   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:50   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:40   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"  
 
     
   

OĞUZ KAAN SALICI: BİZİ TERÖR SALDIRILARIYLA TERBİYE EDEMEZLER. TOPLUMUMUZU BÖYLE BÖLEMEZLER. BİZ, GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ


CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bombalı terör saldırısının düzenlediği İstiklal Caddesi`nde, “Bizi bu tür terör saldırıları ile terbiye edemezler. Bizim toplumumuzu böyle bölemezler. Biz, güçlü bir ülkeyiz, güçlü bir milletiz. Şimdiye kadar terör saldırıları konusunda bir arada durmayı başarmış bir ülkeyiz. Bundan sonra da bu şekilde davranmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 16 Kasım 2022 Çarşamba 19:07   Okunma : 589

Haber: ÇAĞATAN AKYOL - Kamera: ADEM KARABAYIR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bombalı terör saldırısının düzenlediği İstiklal Caddesi`nde, “Bizi bu tür terör saldırıları ile terbiye edemezler. Bizim toplumumuzu böyle bölemezler. Biz, güçlü bir ülkeyiz, güçlü bir milletiz. Şimdiye kadar terör saldırıları konusunda bir arada durmayı başarmış bir ülkeyiz. Bundan sonra da bu şekilde davranmaya devam edeceğiz” dedi.

Oğuz Kaan Salıcı ve CHP İstanbul teşkilatı, İstiklal Caddesi`ndeki bombalı terör saldırısının yaşandığı noktaya bugün saldırıda hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı. Salıcı, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hepimizin başı sağ olsun. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Bu terör saldırıları canımızı yakıyor. Hepimiz üzüntülüyüz. Daha birkaç gün önce burada, Ecrin babası ile yürüyordu. Yağmur; hayalleri vardı. Kendisine dair, ülkenin geleceğine dair hayalleri vardı, burada sonlandı. Bizi bu tür terör saldırıları ile terbiye edemezler. Bizim toplumumuzu böyle bölemezler. Biz, güçlü bir ülkeyiz, güçlü bir milletiz. Şimdiye kadar bu konularda, terör saldırıları konusunda bir arada durmayı başarmış bir ülkeyiz. Bundan sonra da bu şekilde davranmaya devam edeceğiz.

İstiyoruz ki ülkemiz huzur içinde olsun, güven içinde olsun. Bu ülkede yaşayan herkes doysun. Bu ülkede bir terör saldırısı olmasın. Meseleler konuşulsun, tartışılsın. Terörle Türkiye`yi yönetmeye çalışan ya da bölmeye çalışan odaklar, Türkiye`de hiçbir şekilde başarı sağlayamasın.

Terörü de terörden medet umanları da bütün terör örgütlerini de şiddetle lanetliyorum. Biz, Türkiye`nin aydınlık geleceğine inanan insanlarız. Güçlü bir milletiz. Bu zorlukları da aşacağız. Daha iyi bir konumda, daha iyi bir ülke olarak; barış içinde, huzur içinde bir ülke olarak yaşamaya devam edeceğiz. Buraya gelen, gelemeyen, ama bu acıyı paylaşan bütün yurttaşlarımıza, kalbi burada atan tüm insanlığa, kınayan yabancı ülkelerden herkese teşekkür ediyoruz. Sağ olun, var olun. Bizim ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ne yaparlarsa yapsınlar engelleyemeyecekler. Biz, aynı şekilde mücadelemizi vermeye devam edeceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA