21 Kasım 2025 Cuma

16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:44   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:31   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:55   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:31   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:55   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:41   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:04   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:55   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:30   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:59   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:56   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:50   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:40   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"   16:15   DEPREMDE 30 KIŞIYE MEZAR OLAN GÜVEN APARTMANı DAVASıNDA KARAR AÇıKLANDı   16:13   BÖCEK AILESININ OTELDE KILITLI KALDıĞı ANLARıN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇıKTı  
 
     
   

MAVİ BEYAZLI EKİP, DİYARBAKIR DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYOR


Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2022-2023 sezonunda 2’nci ligde mücadele eden Akdeniz Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligdeki ilk maçında Diyarbakır deplasmanına hazırlanıyor.

 

Tarih : 23 Kasım 2022 Çarşamba 19:47   Okunma : 1045

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2022-2023 sezonunda 2’nci ligde mücadele eden Akdeniz Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligdeki ilk maçında Diyarbakır deplasmanına hazırlanıyor.

Mersin Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda tüm oyuncularla sıkı bir antrenmana giren Akdeniz Belediyesi’nin Mavi-Beyazlı ekibi; 27 Kasım’da Diyarbakır Amedspor ile yapacağı maçtan galibiyetle dönmek istiyor. Maç öncesi Akdenizli ekibin antrenörü ve sporcuları duygularını dile getirdi, hedeflerinin galibiyet serisiyle 1’inci lige çıkmak olduğunun altını çizdi.

“İki yeni sporcu transfer ettik”

Geçen yıl 3’üncü ligde mücadele ettiklerini hatırlatan Akdeniz Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Anterönü Faik Subaşı; “Bütün sezon boyunca büyük emekler sonucunda bu yıl 2’nci lige terfi ettik. Ayrıca geçen sene takımımıza 2 yeni sporcu transferi de yaptık.  Allah’ın izniyle bu sene Akdeniz Belediyemize yakışacak bir şekilde 2’nci ligde mücadele edip en üst lige çıkmaya çalışacağız” dedi.

“İlk maç, ilk heyecan”

Bu sezondaki ilk maçlarını, 27 Kasım 2022 Pazar günü Diyarbakır’da Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile yapacakları bilgisini de veren takım antrenörü Subaşı; “Tabi ilk maç, ilk heyecan… bu anlamda, bizlere hiçbir desteğini esirgemeyen Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a, Spor Kulübü Başkanımız Sayın Ali Uçar’a ve ismini sayamadığımız, her daim yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.

“Hedefimiz zirveye oynamak”

Amedspor maçı öncesi duygularını dile getiren Akdeniz ekibinden Doğukan Uçar, İstanbul’dan Akdeniz’e transfer olduğunu belirterek; “İstanbul’da 16 sene boyunca oynadım. Bu sene ise 2’nci lig takımı olan Akdeniz’e transfer oldum. Tabi şimdi yeni hedefimiz zirveye oynamak. Mersin halkı çok sıcakkanlı, Mersin de güzel bir yer gerçekten. Bizler de Mersin ve Akdeniz için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

“Başaracağımıza inanıyorum”

Tekerlekli sandalye basketbolunda 20 yıldır oynadığını belirten Temel Alveli ise; “Tam 10 sene süper ligde, 7 yıl da 1’inci ligde oynadım. Bu sene ise Mersin’deyim... Antrenmanlarımız güzel geçiyor. Hedefimiz büyük; birinci lig... İnşallah başarırız. Tabi ki bu spora ciddi destek lazım. Başaracağımıza inanıyoruz. Bu takım için, başarı için Akdeniz’e geldim. Takım arkadaşlığı, takım ruhu çok süper. Tecrübelerimizi de arkadaşlarımıza aktaracağız” ifadelerini kullandı.

“Başkanımız Gültak’ın desteğiyle başaracağız”

Mavi beyazlı takımın oyuncularından Ferhat Şaş da 10 yıldır kulüp bünyesinde oynadığını ifade ederek şöyle konuştu; “Geçen sene bölgesel ligden play-off ile bir üst lige çıkmayı başardık. Şu an 2’nci ligde oynuyoruz. İnşallah yeni hedefimiz 1’inci lig. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’ın destekleri ve Ali Uçar Müdürümüzün koordinesi ve desteğiyle süper lige çıkmayı başaracağız. Bu takım, tarihinde ilk defa 2’nci lige yükseldi. Bu da Başkanımız Gültak ve ekibinin büyük destekleri sayesindedir. Bizler de elimizden gelen mücadeleyi göstermeye devam edeceğiz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA