20 Kasım 2025 Perşembe

10:03   “MERCAN BILIM MERKEZI ARA TATILDE REKOR KıRDı: 900’DEN FAZLA ÇOCUK BILIMLE BULUŞTU”   09:29   YUMURTALıK’TA TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: SAĞLıK VE GÜVENLIK İÇIN KÖŞE BUCAK ÇALıŞMA   09:24   AKDENIZ’DE 400 KURSIYER KAHVALTıDA BULUŞTU   09:17   115 MILYAR LIRALıK YATıRıM DEVAM EDIYOR: UYSAL, MERSIN İÇIN YENI PROJELERI SıRALADı   09:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN DIYABET FARKıNDALıĞı: PERSONELIN ŞEKERI ÖLÇÜLDÜ   22:58   MEBİ PLATFORMU VE DISIPLINLI ÇALıŞMA VURGUSU: İL MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN ÖĞRENCILERE YOL HARITASı   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN KARDEŞI ARZU SEÇER İÇIN 3. GÜN MEVLIDI DÜZENLENDI   16:40   TOROSLAR’DA SPOR İÇIN BÜYÜK BULUŞMA: DAYANıŞMA GECESINE YOĞUN KATıLıM   16:35   İSTANBUL’DA ZEHIRLENEREK ÖLEN SERVET BÖCEK’IN CENAZESI BOLVADIN’DE DEFNEDILDI   16:33   ESRA TOKYAZ: AYŞE BENIM, BEN AYŞE’YIM. KENDIME BAKAMıYORUM, AYNALARA BAKAMıYORUM...   16:32   UKRAYNA CUMHURBAŞKANı ZELENSKI, ANıTKABIR’I ZIYARET ETTI   16:29   CHP’LI ASU KAYA, ŞIDDETE MARUZ BıRAKıLAN KADıNLARA YÖNELIK "SIYAH MEKTUPLAR" PROJESINI DUYURDU   16:28   NICOLAS CAGE’IN HZ. YUSUF KARAKTERINI CANLANDıRDıĞı "OĞUL" FILMI 21 KASıM’DA SINEMALARDA   16:27   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DAKIKADA 51 BIN TL, SANIYEDE 853 TL HARCAYAN BIR YÖNETIM HALKTAN KOPMUŞTUR"   12:29   6 ARALıK’TA ANKARA’DA BÜYÜK BULUŞMA: YURTTAŞLAR BÜTÇE HAKKı IÇIN MEYDANDA   11:47   ŞIŞLI’DE KAYYUM KRIZI: 9 İŞÇI İŞTEN ÇıKARıLDı, BAŞKAN ŞAHAN’DAN SERT TEPKI   11:03   TÜRKIYE’DE BIR İLK: YENIŞEHIR BELEDIYESI ARı MERASıYLA EKOLOJIK TARıMDA ÖNCÜ OLDU   09:58   AHKİB, AVRUPA VE ORTA DOĞU’NUN GÜVENILIR MODA PARTNERI OLUYOR   09:50   AKDENIZ’DEN ABU DABI’YE: HATIP EMLEK DÜNYA ARENASıNDA   15:04   GELECEK PARTISI’NDEN ISTIFA EDEN BAĞıMSıZ İSTANBUL MILLETVEKILI DOĞAN DEMIR CHP’YE KATıLDı  
 
     
   

SARUHAN OLUÇ: “BİZE EŞKIYA DİYENE BAKIN. BİZE EŞKIYA DİYEN MAFYA İLTİSAKLI VE İRTİBATLI BİR BAKAN”


HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, “Bize eşkıya diyene bakın, bize eşkıya diyen mafya iltisaklı ve irtibatlı bir bakan. Bize eşkıya diyor. Ne ayıbı, ayıp değil. O çektirdiği fotoğraflar var ya uyuşturucu tüccarları, kara para aklayıcıları ile fotoğraflar… Esas bize eşkıya diyenin aynaya bakması lazım. Siz ne zannediyorsunuz ya her seferinde bize hakaret edeceksiniz, her seferinde bizim seçmenlerimize hakaret edeceksiniz ve biz bunları yiyeceğiz öyle mi? Asla. Size ve bakana misli ile iade ediyoruz" dedi.

 

Tarih : 10 Aralık 2022 Cumartesi 22:34   Okunma : 403

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, “Bize eşkıya diyene bakın, bize eşkıya diyen mafya iltisaklı ve irtibatlı bir bakan. Bize eşkıya diyor. Ne ayıbı, ayıp değil. O çektirdiği fotoğraflar var ya uyuşturucu tüccarları, kara para aklayıcıları ile fotoğraflar… Esas bize eşkıya diyenin aynaya bakması lazım. Siz ne zannediyorsunuz ya her seferinde bize hakaret edeceksiniz, her seferinde bizim seçmenlerimize hakaret edeceksiniz ve biz bunları yiyeceğiz öyle mi? Asla. Size ve bakana misli ile iade ediyoruz" dedi.

TBMM Genel Kurulu`nda, bugün İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülüyor.

İçişleri Bakanı Soylu`nun “Hain” sözlerine karşı HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, “48 HDP belediyesine kayyum atandı, şu ana kadar 104 kişi. Niye 48 belediyeye 104 kayyum atandı biliyor musunuz? Çünkü bazılarına 3, bazılarına 4 kere kayyum atandı. Çünkü o sizin atadığınız kayyumlar hırsızlık, yolsuzluk, talan yaptı. Sizin kayyumlarınız hırsızdır. Onun için değiştirmek zorunda kaldınız, merkeze çektiniz” dedi.

Oluç`un ardından Bakan Soylu söz aldı. Soylu, “Biraz önce söz alan hatip, kayyumlarla ilgili talan yapıldı, hırsızlık yapıldı ve birçok iftira ve yalanlarda bulundu. Üzüldüğüm şu, 48 belediyeye şu kadar kayyum atandı demek bu devletle ilgili hiçbir işleyişi bilmeyen bir cehaletin ürünüdür. Biz kayyum belediyelere valilerimizi veya kaymakamlarımızı veriyoruz. Tayin dönemi geldiklerinde, üç yılı bitince çok doğal batıya veya başka bir vilayete giderler… Hırsızlığı yapan da millete eşkıyalığı yapan da HDP`dir, HDP`dir” diye konuştu.

Oluç, Soylu`nun sözlerine karşılık “sataşma” olduğunu ifade ederek söz aldı. Oluç, “Siyasi hırsızsınız siz. Halkın iradesini gasp ettiniz, seçimle sandık hukukunu yerle bir ettiniz. Seçim adaletini yerle bir ettiniz” dedi.

Oluç, HDP`ye yönelik suçlamalara ilişkin ise, “Bize eşkıya diyene bakın, bize eşkıya diyen mafya iltisaklı ve irtibatlı bir bakan. Bize eşkıya diyor. Ne ayıbı, ayıp değil. O çektirdiği fotoğraflar var ya uyuşturucu tüccarları, kara para aklayıcıları ile fotoğraflar… Esas bize eşkıya diyenin aynaya bakması lazım. Siz ne zannediyorsunuz ya her seferinde bize hakaret edeceksiniz, her seferinde bizim seçmenlerimize hakaret edeceksiniz ve biz bunları yiyeceğiz öyle mi? Asla. Size ve bakana misli ile iade ediyoruz” eleştirisini yaptı.

  

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA