20 Haziran 2025 Cuma

09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:10   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…    08:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı   08:07   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI, İMAMOĞLU’NUN AVUKATı PEHLIVAN’ıN TUTUKLANMASı ÜZERINE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı: SAVUNMA ASLA SUSMAYACAK, KORKMAYACAK VE ITAAT ETMEYECEK   21:19   MERSIN VE HATAY’DAN BIR İLK: ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’   16:46   CHP TARSUS İLÇE KADıN KOLLARı EV ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   10:15   TARIHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KILIKYA YOLU TANıTıM YÜRÜYÜŞLERI SÜRÜYOR   10:09   KADıNLAR ÜRETMEYE, MERSIN GÜÇLENMEYE DEVAM EDIYOR   10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI   10:19   MINIK SPORCULAR SPORA İLK ADıMLARıNı AKDENIZ’DE ATıYOR   10:16   ULUSLARARASı PARA TRANSFERI ARTıK DAHA KOLAY: MORPARA VE MONEYGRAM İŞ BIRLIĞI   10:12   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:08   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”  
 
     
   

TGF Genel Kurulu’nda Mersin Damgası


Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Ankara’da yapılan 9. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Yılmaz Karaca’nın listesi seçimi kazandı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti bünyesinden genel kurula katılan 4 delege ise yönetim ve diğer organlarda yer alma başarısı gösterdi.

 

Tarih : 16 Ekim 2018 Salı 16:11   Okunma : 4230

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) 9. Olağan Genel Kurulu, Ankara Etap Altıneli Otel'de gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı TGF’nin Onursal Başkanı Atilla Sertel’in yaptığı ve katılımın son derece yüksek olduğu genel kurulda, mevcut Başkan Yılmaz Karaca ile Genel Başkan Vekili, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim başkanlık için yarıştı. 197 delegenin oy kullandığı kongrede Karaca 103, Dim 93 oy aldı, 1 oy da boş çıktı. Böylece Yılmaz Karaca, yeniden başkanlığa seçildi
Seçimden sonra Divan Başkanı Sertel centilmence bir yarışan her iki adayı kutladı. Birbirlerini öperek kutlayan ve kısa birer konuşma yapan Karaca ve Dim ise, birlik ve beraberlik mesajı vererek mesleki sorunların çözümü noktasında yoğun bir çalışma temposu içerisinde olunması gerektiğini dile getirdiler. 
TGF’nin yeni yönetim kurulunda Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş yer alırken, MGC Başkan Vekili Ali Ekber Şen, Yedek Üyeliğe, Mirza Turgut, Denetim Kurulu Asil Üyeliği'ne ve Mehmet Işık ise Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği'ne seçildiler. Tarsus Medya Mensupları Derneği’nden Okan Çalışkan da yönetim kurulu yedek listesinde yer aldı.
Genel kurulu değerlendiren MGC Başkanı Turgay Demirtaş, TGF seçime Mersin’in damgasını vurduğunu ifade ederek, kazanının Mersin Gazeteciler Cemiyeti olduğunun altını çizdi.
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA