18 Kasım 2025 Salı

15:04   GELECEK PARTISI’NDEN ISTIFA EDEN BAĞıMSıZ İSTANBUL MILLETVEKILI DOĞAN DEMIR CHP’YE KATıLDı   15:02   ÖZDAĞ’DAN BAHÇELI’NIN "İMRALı’YA GITMEKTEN GOCUNMAM, ÇEKINMEM" AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:56   BAHÇELI: "ALıRıM YANıMA 3 ARKADAŞıMı KENDI IMKANLARıMıZLA İMRALı’YA GITMEKTEN BIR MASA ETRAFıNDA DA YÜZ YÜZE GELMEKTEN IMTINA ETMEM"   14:55   ÖZGÜR ÖZEL VE TÜLAY HATIMOĞULLARı HAKKıNDA DOKUNULMAZLıK DOSYASı TBMM BAŞKANLıĞı’NA GÖNDERILDI   14:51   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI, YARıN TÜRKIYE’YE GELIYOR   14:47   CHP, “ŞIMDI İKTIDAR ZAMANı” SLOGANıYLA 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A HAZıRLANıYOR   10:43   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KESINTISIZ SOKAK YENILEME HAMLESI   01:03   TARSUS’TA İSTIRIDYE MANTARı HASADı: BAŞKAN BOLTAÇ KURSIYERLERLE İLK ÜRÜNÜ TOPLADı   20:25   BAŞKAN SEÇER’IN YÜREK BURKAN KAYBı: DOÇ. DR. ARZU SEÇER’E SON VEDA   16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:40   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:25   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:18   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı  
 
     
   

CANAN KAFTANCIOĞLU, YILIN SON GÜNÜNDE KANSERLE MÜCADELE EDEN VE ANNESİ CEZAEVİNDE OLAN YUSUF İLE BULUŞTU


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 2022 yılının son gününde; tehlikeli bir kanser türü olarak bilinen Ewing Sarkom hastalığına yakalanan ve annesi cezaevinde olan 6 yaşındaki Yusuf Kerim Sayın`ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Kaftancıoğlu, “Ciddi bir hastalıkla mücadele eden 6 yaşındaki bir çocuğun annesinden ayrı kalması kabul edilemez. Tutukluluk sebebi her ne olursa olsun, çocuğu bu şekilde bir hastalıkla mücadele eden annenin teşhis konulduğu ilk günden itibaren çocuğunun yanında olması lazımdı” dedi.

 

Tarih : 31 Aralık 2022 Cumartesi 21:33   Okunma : 434

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 2022 yılının son gününde; tehlikeli bir kanser türü olarak bilinen Ewing Sarkom hastalığına yakalanan ve annesi cezaevinde olan 6 yaşındaki Yusuf Kerim Sayın`ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Kaftancıoğlu, “Ciddi bir hastalıkla mücadele eden 6 yaşındaki bir çocuğun annesinden ayrı kalması kabul edilemez. Tutukluluk sebebi her ne olursa olsun, çocuğu bu şekilde bir hastalıkla mücadele eden annenin teşhis konulduğu ilk günden itibaren çocuğunun yanında olması lazımdı” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ewing Sarkom hastalığı ile mücadele eden ve annesi cezaevinde olan Yusuf Kerim Sayın ile babasını bugün, Çapa Tıp Fakütesi`nde ziyaret etti.

Kaftancıoğlu, ziyareti sırasında; “Ciddi bir hastalıkla mücadele eden 6 yaşındaki bir çocuğun annesinden ayrı kalması kabul edilemez. Tutukluluk sebebi her ne olursa olsun, çocuğu bu şekilde bir hastalıkla mücadele eden annenin teşhis konulduğu ilk günden itibaren çocuğunun yanında olması lazımdı. Her şeyin ötesinde bu Yusuf`un yaşadığı bir hak kaybı” dedi.

“ANNESİNİ SADECE 8 SAAT GÖRDÜ”

Kamuoyu çağrılarının ardından Yusuf`un annesinin cezaevinden özel izinle getirilerek ve sadece 8 saat  görüşebilmemerini değerlendiren Kaftancıoğlu, “Evlatları amansız hastalıkla mücadele eden tüm hükümlü annelerin, evlatlarının yanında olma mücadelelerinde yanındayım. Sadece 8 saatlik, o da kamuoyu oluştuktan sonra verilen 8 saatlik izin kabul edilemez” diye konuştu. 

ÇİZDİĞİ RESİMLERİ GÖSTERDİ 

Ziyaret sırasında, annesini çok özlediğini ve annesinin sürekli yanında olmasını istediğini söyleyen Yusuf`a Kaftancıoğlu; annesi ile birlikte olabilmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarının sözünü verdi. Yusuf, kendi çizdiği resimleri de Kaftancıoğlu`na gösterdi. Kaftancıoğlu ayrıca, ziyaretin ardından Yusuf`un yakalandığı hastalık ve genel durumuyla ilgili olarak da doktorlardan bilgi aldı.

KILIÇDAROĞLU DA TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Kaftancıoğlu`nun ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Yusuf ve babası ile telefonda görüştü. Kılıçdaroğlu, Yusuf`a acil şifa ve iyi bir yıl dileyerek annesi ile Yusuf`un buluşması için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

“YUSUF`UN BUNA HAKKI OLMALI”

Kaftancıoğlu, ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da şunları kaydetti:

“Yusuf Sayın, 6 yaşında amansız bir hastalıkla mücadele ediyor ve tutuklu annesini oluşan kamuoyu sayesinde dün gece sadece birkaç saat görebildi. Yusuf`u ziyarete gittim, annesini istiyor ve ‘annem yanımda olsun` diyor. Tutukluluk sebebi ne olursa olsun Yusuf`un buna hakkı olmalı!”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA