7 Mayıs 2025 Çarşamba

15:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, MINIK ÖĞRENCILERIN SORULARıNı YANıTLADı   15:39   MEZITLI`DE 3 FIDAN, DÜZENLENEN TÖRENLE ANıLDı   13:43   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN ÇIFTÇILERE KORUNGA TOHUMU DESTEĞI   12:54   VOLKAN KONAK`ıN ISMI, YENIŞEHIR`DEKI KÜLTÜR MERKEZINDE YAŞAYACAK   10:14   SILIFKE 3. EDEBIYAT FESTIVALI SONA ERDI   09:57   MERSIN`IN SIMGE YAPıSı TAŞ BINA, KENT MÜZESI`NE DÖNÜŞÜYOR   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNA DEVAM EDIYOR   09:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN DARıSEKISI ÖRNEK YÖRÜK KÖYÜ`NDE HıDıRELLEZ ETKINLIĞI   09:13   BELEDIYELERIN SORUNLARıNı BAKANLARLA GÖRÜŞEN TBB BAŞKANVEKILI KARALAR: “SORUNLARı ÇÖZEMEZSEK CUMHURBAŞKANı`NDAN RANDEVU ISTEYECEĞIM”   08:33   CHP PM ÜYESI TANAL`DAN ‘`ÜÇ FIDAN`` MESAJı: ``ONLARA MAHCUP OLDUK, ÜLKE HALA TAM BAĞıMSıZ DEĞIL``   01:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, ANKARA TICARET ODASıNı ZIYARET ETTI   01:37   CHP ŞANLıURFA MILLETVEKILI TANAL: DENIZ GEZMIŞLER`IN IDAMı SIYASIYDI. BUGÜN DE EKREM İMAMOĞLU`NUN CEZAEVINDE KALMASı SIYASI   22:12   KADıNLAR VAHŞICE KATLEDILEN BAHAR AKSU IÇIN TOPLANDı...NUR SÜRER: HER GÜN ORTALAMA ÜÇ KADıNıN ÖLDÜĞÜ ÜLKEDE BU KADıNLAR NASıL ÜÇ ÇOCUK DOĞURACAK!   21:07   CHP MYK TOPLANDı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "BIR KORUMA ZAFIYETI GÖRMÜYORUM, ERIŞILEBILIR BIR SIYASETÇI OLMAK BENIM TERCIHIM"   20:02   ÖZGÜR ÖZEL: BEREKETIN VE DILEKLERIN SIMGESI HıDıRELLEZ KUTLU OLSUN   17:01   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı… ALI MAHIR BAŞARıR: “HAFTAYA TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN GENEL KURULDA GÖREV ALMASıNı BEKLIYORUZ. YOKSA MECLIS`TE BÜYÜK SıKıNTıLAR OLUR”   16:16   YENIŞEHIR BELEDIYESI EVLENDIRME MEMURLUĞU`NDA "05.05.2025" YOĞUNLUĞU   14:20   CHP MYK TOPLANDı, ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı GÜNDEMDE... “BIRILERI YINE BIR OYUN KURMAYA ÇALıŞıYOR”   12:03   "PLASTIKSIZ MERSIN SAHILLERI İÇIN BIRLEŞIYORUZ" PROJESININ KAPANıŞ TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"  
 
     
   

CHP’den Başbakan Yıldırım’a zor soru : Oğlunuzun Hollanda’da şirketi var mı..


Konuyu TBMM gündemine taşıyan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Hollanda’ya uygulanacak yaptırımları sordu.

 

Tarih : 13 Mart 2017 Pazartesi 22:35   Okunma : 1679

AKP'nin Hollanda konusunda "yaptırım", "misliyle ödeyecekler", "bedelini ödeyecekler" çıkışları sürerken, bir yandan da "ekonomik yaptırım söz konusu değil" açıklaması geldi.

Hollanda krizi sonrası yazılı açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, "Diplomatik dokunulmazlığı bulunan bakanlara karşı yapılan bu kabul edilemez muameleye misliyle karşılık verilecektir." dedi.

Konuyu TBMM gündemine taşıyan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Hollanda’ya uygulanacak yaptırımları sordu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, Hollanda ile yaşanan krizin ardından bu ülkeye ekonomik yaptırım uygulanması konusunda, "Şu anda o noktada değiliz, öyle bir şey söz konusu değil” dediğini hatırlatan Yarkadaş, kimin sözlerini dikkate alacağız diye sordu.

‘ERKAN YILDIRIM’A AİT ŞİRKETLER’

Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’a ait 30 geminin olduğu ve aile şirketlerinin birçoğunun Hollanda’da faaliyet gösterdiği iddialarını gündeme taşıyan CHP’li vekil, bu şirketlerin Hollanda’ya ödediği vergiyi sordu.

CHP’li Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

Erkan Yıldırım Hollanda merkezli Zealand Shipping. ve Q Shipping adlı şirketlere ortak mıdır?

Erkan Yıldırım’a ait aile şirketlerinin Hollanda ile yıllık ticaret hacmi nedir?

Hollanda’ya ne kadar vergi ödemiştir? Bunları bilmek istiyoruz.

Hollanda’ya uygulanacak yaptırımlar arasında Erkan Yıldırım’ın ticari faaliyetlerin askıya alınması da olacak mıdır çok merak ediyoruz.Hollanda’ya hangi yaptırımların uygulanacağını hükümet bir an önce açıklamalıdır. Yaptırımların 16 Nisan’dan yani referandumdan sonra hayata geçeceği ifade ediliyor. Bunun gerekçesi nedir?

Neden referandum sonra hayata geçirilecek, hükümetin elini kolunu bağlayan nedir? Bu soruların cevaplarını merak ediyoruz."

Paylaş :
Etiketler :  chp, barış yarkadaş, referandum, anayasa, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA