15 Kasım 2025 Cumartesi

09:59   CHP’DEN VERI GÜVENLIĞI ÇıKıŞı: “SKANDALLARıN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYORLAR”   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EMEKLILERE TARIH VE DOĞA DOLU TARSUS KAMPı   16:01   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: “BALıKÇıLARıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   15:58   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıNLARıN EMEĞI HALKLA BULUŞUYOR   15:52   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL’DAN TICARET BAKANLıĞıNA ZIYARET   15:40   ÖZGÜR ÖZEL, KKTC BAŞBAKANı ÜNAL ÜSTEL’I ZIYARET ETTI… ÖZEL: “KıBRıS’A UYGULANAN EKONOMIK AMBARGOLAR KABUL EDILEMEZ”   15:36   VATANDAŞLARıN ASGARI ÜCRET BEKLENTISI:    15:34   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP’LI VEKILLERDEN KÜLTÜR VE TURIZM BAKANı ERSOY’A KARTALKAYA TEPKISI   15:30   TÜRKIYE ŞEHITLERINI UĞURLUYOR... ŞEHITLER IÇIN ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENDI   10:15   KENTLER ARASı DAYANıŞMA: MERSIN VE ANKARA ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’ OLDU   21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”  
 
     
   

SEYİT TORUN, GİRESUN`DA: “ATAŞEHİR`E OPERASYON YAPTILAR AKILLARI SIRA. BULAMAZSINIZ KARDEŞİM. BİZDE BULAMAZSINIZ. SİZ KENDİNİZE BAKIN. SİZ LEKELİSİNİZ”


CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Giresun`da; “Ataşehir`e operasyon yaptılar akılları sıra. 21 arkadaşımızı gözaltına aldılar. 10 yıl önceki defterleri karıştırıp, karıştırıp; ne buluruz diye çalışıyorlar. Bulamazsınız kardeşim. Bizde bulamazsınız. Siz kendinize bakın. Siz lekelisiniz. Siz bu ülkenin kaynaklarını sömürüyorsunuz” dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2023 Cuma 17:55   Okunma : 496

Haber: BERKAY VAROL – Kamera: KEMAL SEVİNDİRİCİ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Giresun`da; “Ataşehir`e operasyon yaptılar akılları sıra. 21 arkadaşımızı gözaltına aldılar. 10 yıl önceki defterleri karıştırıp, karıştırıp; ne buluruz diye çalışıyorlar. Bulamazsınız kardeşim. Bizde bulamazsınız. Siz kendinize bakın. Siz lekelisiniz. Siz bu ülkenin kaynaklarını sömürüyorsunuz” dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, Giresun`un Tirebolu ilçesinde Tirebolu Meydan Düzenleme Projesi Açılış Töreni`nde konuştu. Torun, şunları söyledi:

“Çok değerli belediye başkanlarımız, bu hizmetlerini, Anadolu`nun her bir köşesine vermeye çalışıyor… Bizim belediyelerimiz gerçekten her türlü imkansızlığa rağmen, yoğun bir çalışma içerisinde. İktidarın her türlü engellemesi, kamu kaynaklarını kapatmasına rağmen onlar büyük bir mücadele içinde. Onlar başardıkça, bu ceberut yapı onları mahkûm etmeye çalışıyor. Ama asla yılmayacağız, diz çökmeyeceğiz.

Ataşehir`e operasyon yaptılar akılları sıra. 21 arkadaşımızı gözaltına aldılar. 10 yıl önceki defterleri karıştırıp, karıştırıp; ne buluruz diye çalışıyorlar. Bulamazsınız kardeşim. Bizde bulamazsınız. Siz kendinize bakın. Siz lekelisiniz. Siz bu ülkenin kaynaklarını sömürüyorsunuz.

Zor günlerden geçiyoruz. Her yerde yangın var. Enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK`in rakamlarına göre yüzde 57. Siz buna inanıyor musunuz? Bunların işi gücü kandırmaca, yalan dolan. Dün TMO`ya fındık sattırdılar. 61-62 lira olan fındığı 55 liraya düşürdüler. Gene birilerine, yabancı sermayeye para kazandırdılar. Gene üreticinin hakkını çaldılar. Üreticinin hakkını çalanlara gereken cevabı verecek miyiz? Haramilerin saltanatını bitireceğiz. Millet İttifakı olarak halkın iktidarını göreve getireceğiz.

Bizim hiçbir belediye başkanımıza dokunamayacaksınız. Ekrem Bey`i, ‘elini arkadan bağladın` diye, Beylikdüzü Belediye Başkanı iken yaptığı işlerden dolayı…. Hepsi aklanmış. Hepsi soruşturulmuş defalarca. Bulamadıkça karıştırıyorlar. Hiç merak etmeyin. Hiçbir şey bulamazlar. Çünkü o, 16 milyon İstanbulluya hizmet ediyor. O herkesin yanında, herkesin ağabeyi.”

Torunun açıklamasının ardından meydan düzenleme projesinin açılışı yapıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA