14 Kasım 2025 Cuma

16:01   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: “BALıKÇıLARıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   15:58   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıNLARıN EMEĞI HALKLA BULUŞUYOR   15:52   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL’DAN TICARET BAKANLıĞıNA ZIYARET   15:40   ÖZGÜR ÖZEL, KKTC BAŞBAKANı ÜNAL ÜSTEL’I ZIYARET ETTI… ÖZEL: “KıBRıS’A UYGULANAN EKONOMIK AMBARGOLAR KABUL EDILEMEZ”   15:36   VATANDAŞLARıN ASGARI ÜCRET BEKLENTISI:    15:34   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP’LI VEKILLERDEN KÜLTÜR VE TURIZM BAKANı ERSOY’A KARTALKAYA TEPKISI   15:30   TÜRKIYE ŞEHITLERINI UĞURLUYOR... ŞEHITLER IÇIN ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENDI   10:15   KENTLER ARASı DAYANıŞMA: MERSIN VE ANKARA ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’ OLDU   21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”   01:49   TÜRK SANAT MÜZIĞININ EFSANE SESI MUAZZEZ ABACı, 78. YAŞ GÜNÜNDE HAYATA VEDA ETTI   16:10   “ZAFER PARTISI: YERLI SANAYI VE TARıMı İTHALATA TESLIM ETMEYECEĞIZ”  
 
     
   

İSKENDERUNLU MAHALLE MUHTARINDAN KEMAL KILIÇDAROĞLU`NA:"HALKIMIZ PERİŞAN HALDE, DIŞARDA KALIYOR. SOBAMIZ YOK, ODUNUMUZ YOK"


Hatay`ın İskenderun ilçesine bağlı Numune Mahallesi`nin muhtarı Ethem Ayseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na, “Halkımız perişan, dışarda kalıyor. Odunumuz yok, sobamız yok. Perişan haldeyiz. Acil çadır ve konteyner lazım sayın Başkan`ım” dedi. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayseki`ye, ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

 

Tarih : 12 Şubat 2023 Pazar 16:41   Okunma : 710

Hatay`ın İskenderun ilçesine bağlı Numune Mahallesi`nin muhtarı Ethem Ayseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na, “Halkımız perişan, dışarda kalıyor. Odunumuz yok, sobamız yok. Perişan haldeyiz. Acil çadır ve konteyner lazım sayın Başkan`ım” dedi. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayseki`ye, ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli iki depremle sarsılan Hatay`da, CHP Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu da yaşamını yitirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Engin Özkoç, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Muharrem Erkek ve Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, hayatını kaybeden Tellioğlu`nun Dörtyol ilçesindeki baba evine bugün taziye ziyaretinde bulundu. 

DUYGU TELLİOĞLU: EŞİMİN ADI HATAY`DAKİ PARKA VERİLSİN

Eşi İlter Tellioğlu`nun depreme yarıyıl tatili nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte gittiği Malatya`da yakalandığını belirten Duygu Tellioğlu, göz yaşlarına boğuldu. Kılıçdaroğlu, acılı aileye, “Allah sabır versin. Bütün Türkiye kan ağlıyor. Neye ihtiyacınız olursa çekinmeden bize iletin. Biz, çok büyük ve güzel bir aileyiz. Acıları paylaşmak lazım” sözleriyle taziyelerini iletti.

Duygu Tellioğlu, hayatını kaybeden eşinin adının Hatay merkezde yapımı tamamlanan parka verilmesini istedi. Kılıçdaroğlu, ailenin talebinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş`a iletilmesi için yardımcılarına talimat verdi. Duygu Tellioğlu, eşinin İstanbul gelmeyi ve İmamoğlu ile tanışmayı çok istediğini de sözlerine ekledi. 

ETHEM AYSEKİ: BİZE BİR ŞEY OLMADI AMA HALKIMA OLDU

Dörtyol`dan İskenderun`a geçen heyeti, gözü yaşlı vatandaşlar karşıladı. Depremzedeler, Kılıçdaroğlu`na yaşadıkları sorunları ve ihtiyaçlarını anlattı. Numune Mahallesi`nin muhtarı olduğunu söyleyen depremzede Ethem Ayseki, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu`na, “Mahallelerimiz gerçekten çok zor durumda. Sayın vekilimle (CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek) biz dolaştık. Halkımız perişan, dışarda kalıyor. Odunumuz yok, sobamız yok. Perişan haldeyiz. Ben bile ablamı kaybettim. Ben bile 15 dakika sonra enkazdan çıktım. Allah`a çok şükür bize bir şey olmadı ama halkıma oldu yani. Acil çadır ve konteyner lazım sayın Başkan`ım” dedi.

İmamoğlu, vatandaşa, “Allah yardımcımız olsun. Kolay değil yani. Bugün değerlendirmeler yapacağız merkezde, yarın da buradayız. Duydum dediklerini” diye yanıt verdi. İmamoğlu, bölgede karşılaştığı İspanyol arama-kurtarma ekibine de teşekkürlerini iletti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra MYK toplantısını yapmak üzere Hatay`a doğru yola çıktı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA