3 Mayıs 2025 Cumartesi

09:30   ZMO BAŞKANı SUIÇMEZ: "FıNDıK ÜRETICISI KIVI VE KAVAK AĞACı GIBI ALTERNATIFLERE YÖNELMEYE BAŞLıYOR"   09:30   SILIFKE`DE "3. EDEBIYAT FESTIVALI" BAŞLADı   09:27   1 MAYıS`ı TAKSIM`DE KUTLAMAK ISTEYEN 13 KIŞI TUTUKLANDı, 163 KIŞI SERBEST BıRAKıLDı   01:43   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı VAN`DA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   01:38   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KONYA MITINGINE ÇAĞRı: DOSTUN EVINDE, VEFANıN, IRFANıN ŞEHRI KONYA`DAYıZ   23:26   ANTALYASPOR KONUK ETTIĞI KONYASPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   21:41   CHP`LI MURAT BAKAN`DAN ALI YERLIKAYA`YA: ‘MAKUL VATANDAŞ` TANıMıNıZA UYMAYAN HERKES SIZIN IÇIN POTANSIYEL TEHDIT   21:20   EKREM İMAMOĞLU`NDAN 19 MART SÜRECINE ILIŞKIN 45 DAKIKALıK VIDEO   21:19   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı KEMAL POLAT: TUTUKLU MÜVEKKILLERIMIN CEZA DAVALARıNı TAKIP ETMEYEYIM ISTIYORLAR. BEN DE VAZGEÇMEYECEĞIM   19:51   KONYALı ÇIFTÇI GIRDI ÜRETIM MALIYETLERINE ISYAN ETTI: "HER GEÇEN YıL BIR ÖNCEKI YıLı ARAR DURUMA GELDIK. EŞIMIZDEN BILEZIK BOZDURUYORUZ"   18:56   1 MAYıS GÖZALTıLARıNDAN 17`SINE TUTUKLAMA ISTENDI   18:42   MAHMUT TANAL, İSTANBUL ADLIYESI ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı: "EKMEK GIBI SU GIBI HUKUKA IHTIYACıMıZ VAR"   18:23   ALMANYA ANAYASAYı KORUMA DAIRESI: ALMNANYA IÇIN ALTERNATIF PARTISINI, (AFD) RESMEN AŞıRı SAĞCı OLUŞUM OLARAK SıNıFLANDıRDı   18:15   DENIZ YÜCEL`DEN BAKAN YERLIKAYA`YA OTOBÜS TEPKISI: "GÖREV TANıMıNıZDA MONTAJCıLıK Mı VAR?"   18:05   KONUTU TERK ETMEME TEDBIRI UYGULANAN CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN IFADESI ORTAYA ÇıKTı: “EMNIYETE VEYA DEVLETE KARŞı KASTI BIR EYLEMIM YOKTUR”   18:03   USTA BAĞLAMA SANATÇıSı YAVUZ TOP HAYATıNı KAYBETTI   18:02   TBMM GENEL KURULU`NU GELECEK HAFTA DA BEKIR BOZDAĞ YÖNETECEK   17:45   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNA ARSA DAVASı... DEM PARTILI BOZAN: "KAYMAKAMKEN SATıLAMAZ DEDIĞIN TAŞıNMAZ SEN KAYYUM OLDUĞUNDA NASıL SATıLABILIR?"   17:32   CHP`LI ŞAHBAZ: “9 YAŞıNDA ZIHINSEL VE FIZIKSEL ENGELLI, YOĞUN BAKıMDA YATAN BIR ÇOCUĞUMUZUN DEVLETIN KORUMASı ALTıNDA CINSEL SALDıRıYA UĞRAMASı KABUL EDILEMEZ”   17:12   CHP ANKARA MILLETVEKILI ADNAN BEKER HAKKıNDA PARLAMENTER SUÇLARı BÜROSUNCA INCELEME BAŞLATıLDıĞı ORTAYA ÇıKTı  
 
     
   

KAHRAMANMARAŞLI DEPREMZEDE: `İLK GÜNDEN BERİ GEREKEN YAPILDI` DİYORLAR. YALAN SÖYLÜYORLAR. GELSİNLER, BUNU BURADA SÖYLESİNLER


Kahramanmaraş merkezli depremlerde eşini ve torununu kaybeden bir depremzede, yaşadıklarını CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya`ya anlattı. Kahramanmaraşlı depremzede, "‘İlk günden beri gereken yapıldı` diyorlar. Yalan söylüyorlar. Gelsinler, bunu burada söylesinler. Üçüncü günü geldiler. O da ‘AFAD olmazsa` kepçe, ‘giremem` diyor. Kepçe olmazsa AFAD, ‘Giremem` diyor. Üç gün şurada insanlar bağırdılar, canlı. Yalvarıyor, ben neyle çıkarayım? Kendi gücüyle cenazesini çıkaran çıkardı, diri çıkaran çıkardı. Üç gün orada cenazemi bekledim" dedi.

 

Tarih : 24 Şubat 2023 Cuma 14:57   Okunma : 429

Kahramanmaraş merkezli depremlerde eşini ve torununu kaybeden bir depremzede, yaşadıklarını CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya`ya anlattı. Kahramanmaraşlı depremzede, "‘İlk günden beri gereken yapıldı` diyorlar. Yalan söylüyorlar. Gelsinler, bunu burada söylesinler. Üçüncü günü geldiler. O da ‘AFAD olmazsa` kepçe, ‘giremem` diyor. Kepçe olmazsa AFAD, ‘Giremem` diyor. Üç gün şurada insanlar bağırdılar, canlı. Yalvarıyor, ben neyle çıkarayım? Kendi gücüyle cenazesini çıkaran çıkardı, diri çıkaran çıkardı. Üç gün orada cenazemi bekledim" dedi.

Ahmet Kaya, Kahramanmaraş merkezde enkaz kaldırma çalışmalarını inceledi ve depremzedelerin sorunlarını dinledi. Kahramanmaraşlı bir vatandaş, deprem sonrasında yaşadıklarını Ahmet Kaya`ya şöyle anlattı:

"SOYLU GELDİ, ‘HEMEN GÖDNERİYORUM` DEDİ, GİDİŞ O GİDİŞ"

"Ben, burada en üst kattaydım. Kendi imkanlarımla çıktım. Eşimle kızım da karşıdaydı. Yağmur yağıyordu. Kendi gücümüzle ateş yaktık. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu geldi. Burada ateşin içinde, yağmurun altında oturduğumuzu gördüler. Ona da söyledik. ‘Başkanım, buraya çadır istiyoruz, çadır yoksa araba getirin, halk otobüsü getirin. Yağmur yağıyor. Buradan çıkanlar içine girsin, içinde duralım` dedik. ‘Hemen gönderiyorum` dedi, gidiş o gidiş. Odun dahi getirmediler. Bizim belediye başkanımız dahi bir gelip de ‘Geçmiş olsun` demedi. İlçe Başkanı geldi, ‘Hemen Bakan Soylu`nun yanına gidiyorum, çadır getiriyorum` dedi, o da gelmedi. İzmir Milletvekili geldi, ‘Vali`yi arıyorum` dedi, ‘İki sefer aradık, ulaşamadık` dedi, gitti.

"KENDİ GÜCÜYLE DİRİSİNİ ÇIKARAN, CENAZESİNİ ÇIKARAN ÇIKARDI"

‘İlk günden beri gereken yapıldı` diyorlar. Yalan söylüyorlar. Gelsinler, bunu burada söylesinler. Üçüncü günü geldiler. O da ‘AFAD olmazsa` kepçe, ‘giremem` diyor. Kepçe olmazsa AFAD, ‘Giremem` diyor. Üç gün şurada insanlar bağırdılar, canlı. Yalvarıyor, ben neyle çıkarayım? Kendi gücüyle cenazesini çıkaran çıkardı, diri çıkaran çıkardı. Üç gün orada cenazemi bekledim. Benim canım yandı."

"BİZ ANLATINCA HAKARET EDİYORLAR, VATANDAŞLAR DA MI YALAN SÖYLÜYOR"

Ahmet Kaya ise "İşte gerçekler bunlar. Vatandaşın nasıl sıkıntı çektiğine, nasıl yalnız bırakıldığına biz tanık olduk. ‘Vatandaş üç gün yalnız bırakıldı, kaderiyle baş başa bırakıldı` dediğimizde, çıkıp utanmadan ‘Yalan konuşuyorsunuz. Biz, ilk günden beri vatandaşın yanındaydık` diyorlar, hakaretler ediyorlar. İşte enkazdan yaralı çıkan bir amca. Eşini ve torununu enkaz altında kaybeden bir amcamız, yaşadıklarını anlatıyor. Bu amca da mı yalan söylüyor? Çıkıp millete hakaret edenleri Allah ıslah etsin" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA