13 Kasım 2025 Perşembe

16:10   “ZAFER PARTISI: YERLI SANAYI VE TARıMı İTHALATA TESLIM ETMEYECEĞIZ”   15:51   MAHMUDIYE’DEN BAŞLAYAN HIJYEN HAREKETI TÜM AKDENIZ’E YAYıLıYOR   15:47   ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ KıRSALDA KALKıNMAYı YENIDEN YAZıYOR   15:36   BIR YıLDıR TUTUKLU BULUNAN ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı AHMET ÖZER’IN TENSIPLE TAHLIYE EDILMESINE KARAR VERILDI   14:15   TOROSLAR BELEDIYESI YAYLA YOLLARıNı YENILIYOR   14:13   MERSIN BAROSU KOŞU TAKıMıNDAN GURUR VEREN BAŞARı   14:11   TSK’YA AIT C130 KARGO UÇAĞı DÜŞTÜ... 20 ŞEHIDIN KIMLIKLERININ BELLI OLDUĞU KAZAYLA ILGILI INCELEMELER SÜRÜYOR, AKıNCı TİHA DESTEK IÇIN GÖNDERILDI   14:09   GÜLCAN KıŞ: BIR YANDA SARAYıN ıŞıKLARı HIÇ SÖNMÜYOR, DIĞER YANDA VATANDAŞ MUM ıŞıĞıNDA BORÇ HESAPLıYOR   09:30   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE VERGI ÖDEMELERINDE İKINCI DÖNEM BAŞLADı   09:22   MERSIN’DE GÜNE SıCAK BAŞLANGıÇ: ‘1 EKMEK 1 ÇORBA’ 2,5 MILYON VATANDAŞA ULAŞTı   09:03   TARSUS’TAN ANKARA’YA DUYGU DOLU ANLAR: MINIK YÜREKLER ATATÜRK’E MINNETLE   23:55   AHMET ÖZER TAHLIYE SONRASı ILK SÖZLERIYLE GÜNDEM OLDU: “YÜREĞIMIN YARıSı HÂLÂ IÇERIDE!”   23:02   “BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ERGENEKON PAZARı’NA YERINDE ÇÖZÜM: HIJYEN VE DÜZEN ÖNCELIK”   23:01   “DR. LEVENT UYSAL’DAN TBMM’DE GÜÇLÜ MESAJ: MERSIN İŞKUR 25 BIN VATANDAŞA İŞ KAPıSı AÇTı”   21:53   “SEÇER’DEN SERT MESAJ: HALKıN İRADESI YARGı KARARıYLA GASP EDILEMEZ”   21:35   CHP’DEN İBB İDDIANAMESINE SERT TEPKI: “BU BIR MUHTıRA, İDDIANAME DEĞIL”   19:45   C130 ASKERI UÇAĞı GÜRCISTAN’DA DÜŞTÜ: TÜRKIYE YASTA   15:16   237 GÜN SONRA İBB IDDIANAMESININ HAZıR OLDUĞU AÇıKLANDı   13:34   PERIHAN KOCA: TAPETEN MENSUCAT IŞÇILERININ CANıNDAN OLMASı IÇIN BILINÇLI BIR ŞEKILDE UĞRAŞıLıYOR   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASININ TEMELI OLAN HALK IRADESININ BIR TESCILI OLAN SEÇILMIŞLERIN, GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLMALARıNı DOĞRU BULMUYORUZ"  
 
     
   

GELECEK PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞI, AKP GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLENT TURAN`IN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI


Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, 3 yıl önce "İlan ediyorum; Kemal Kılıçdaroğlu 2023`te Cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Cumhurbaşkanlığı`na adayım" diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan`ın aday olması imza kampanyası başlattı.

 

Tarih : 9 Mart 2023 Perşembe 16:22   Okunma : 267

MEHMET ANDAÇ

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, 3 yıl önce "İlan ediyorum; Kemal Kılıçdaroğlu 2023`te Cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Cumhurbaşkanlığı`na adayım" diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan`ın aday olması imza kampanyası başlattı.

Millet İttifakı`nın ortak Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmasının ardından, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan`ın 8 Aralık 2020`de yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu. Turan, "İlan ediyorum; Kemal Kılıçdaroğlu 2023`te Cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Çanakkale Milletvekili Bülent Turan olarak Cumhurbaşkanlığı`na adayım" demişti.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, Bülent Turan`ın Cumhurbaşkanı aday olması için imza kampanyası düzenledi. Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı önünde, Cumhuriyet Meydanı`nda ve Cuma Pazarı`nda bugün kurulan üç stantta, Turan`ın aday olması için halktan imza toplanmaya başlandı.

Kampanyasına ilişkin açıklama yapan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, şunları söyledi:

"Bilindiği üzere, Altılı Masa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı belirledi. Gelecek Partisi Çanakkale il teşkilatı olarak, Genel Merkezi`mizin ve Genel Başkan`ımızın aldığı tüm kararların arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Millet İttifakı adayının da Türkiye Cumhuriyeti`nin 13. Cumhurbaşkanı olacağından hiç şüphemiz yoktur.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan, 2020 yılında yaptığı bir açıklamada, ‘Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa ben de adayım` iddiasında bulunmuştu. Bizler de bugün burada, Sayın Bülent Turan`ın Cumhurbaşkanı adayı olması için gereken 100 bin imza kampanyasını başlatılıyoruz. Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı olarak başlattığımız kampanyada ilk imzayı ben attım, teşkilat mensuplarımız da attı. Standımız bir hafta boyunca partimizin önünde, Cumhuriyet Meydanı`nda ve Cuma Pazarı`nda kurulacak. Ardından, 100 bin imzayı topladığımızda dilekçelerimizi sunacağız ve Sayın Bülent Turan`ın Türkiye Cumhuriyeti`nin 13. Cumhurbaşkanı adayı olması hususunda desteklerimizi belirteceğiz. Sayın Turan`ı, Sayın Kılıçdaroğlu`nu ve Sayın Erdoğan`ı Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istediğimizi ifade etmek istiyoruz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA