9 Mayıs 2025 Cuma

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

Mersin Maratonuna Sayılı Günler Kaldı


Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü koşulacak olan Uluslararası Mersin Maratonu’nun Etkinlik Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Tarih : 11 Aralık 2018 Salı 14:04   Okunma : 1597

4. Uluslararası Mersin Maratonu’na sayılı güler kala gerçekleştirilen toplantı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel başkanlığında düzenlendi.

Güncel kayıt sayıları hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantıda 42 KM Koşusuna 374, 15 KM Koşusuna 1336, 5 KM Halk Koşusuna 119 bin 226, Çocuk Maratonu’na 823, Özel Sporcu Koşusuna 513 kişinin kayıt yaptırdığı belirtildi.

Uluslararası Mersin Maratonu saat 08.50’de Tekerlekli Sandalye Parkuru ile start verecek. Saat 09.00’daki 42 Km Koşusu ile devam edecek olan maratonda09.30’da Çocuk Maratonu, 10.00’da Özel Sporcu Koşusu, 11.00’de 15 Km ve 11.30 5 Km Halk Koşusu gerçekleşecek. 12.30’daki Ödül Töreni ile de dereceye giren sporcular ödüllerini alacaklar.

“HEDEFİ AŞTIK”

Uluslararası Mersin Maratonu’nun Etkinlik Komisyonu Toplantısı’nda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Gökbel, “Uluslararası Mersin Maratonu’nda Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın bu yıl bize koyduğu hedef 100 bin kayıt. Allaha şükür ki o hedefi aştık ve 120 bine yakın kayıt oldu. Arzu ettiğimiz hedefin üzerindeyiz. Bu organizasyonun dört dörtlük gerçekleştirilmesi bizim için çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm halkımızla hiçbir grup gözetmeden Mersin’in ortak bir değeri ve markası olarak bu maratonu yapmak oldukça önemli. Mersin halkı da böyle bir organizasyonu benimsedi. Böyle bir organizasyonun Mersin’de birlik ve beraberlik açsından önemli olduğunu hissettiler ve hissetmelerinden dolayıdır ki 57 bin Mersinli geçtiğimiz yıl maratonumuza katılarak, bu düşünceleriniz yansıttılar. Bu yıl bunun çok daha fazlasının gerçekleşeceğine ve ses getirecek bir etkinlik olacağına inanıyorum. Kazasız, belasız, Mersin’in ve Büyükşehir Belediyemizin adına yakışır bir maraton yapacağımızı ümit ediyorum. Verdiğiniz emekler için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

MARATONUN FUARI EĞLENCENİN MERKEZİ OLACAK

14-15 Aralık tarihinde Forum AVM’de Maraton Fuarı düzenlenecek. Fuarda kayıtlar alınmaya devam ederken, kayıt olan vatandaşların göğüs numaraları, çanta ve tişörtleri teslim edilecek. Ayrıca 42 Km ve 15 Km koşacak olan sporcuların çipleri, göğüs numaraları, çanta ve tişörtleri de fuar alanında teslim edilecek.

14 Aralık Cuma günü saat 09.00-09.30 arası Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilinçli Spor tarafından sabah sporu ile başlayacak olan fuar etkinlikleri, 10.00-12.00 saatleri arasında Gazeteci Yazar Murat Ağca’nın moderatörlüğünde, spor muhabiri Serhan Türk, Youtuber Tuğçe, Youtuber Seda ve spor eğitmeni Naumman Mazıcıoğlu’nun katılımı ile Sporun Mutfağındakiler Paneli devam edecek. Fuar etkinlikleri kapsamında ayrıca halk oyunları ve müzikal gösterileri, Zumba, Rock And Roll ve Hip Hop gibi dans gösterileri ile Mersinliler eğlenme fırsatı bulacak.

15 Aralık Cumartesi günü ise yine sabah sporu ile başlayacak olan fuar, Sporun Mutfağındakiler Paneli ile devam edecek. Saat 10.00-12.00 arası Gazeteci Uğur Önver’in moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde CNN Türk Spor Müdürü Cem Yılmaz, Türkiye Atletizm Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Terzi, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Yurdadön, eski atletlerden Veli Ballı ile Serap Aktaş Mersinliler ile bir araya gelecek.

Saat 13.00-15.00 arasında da DHA Spor Müdürü Uğur Demirkırdı’nın moderatörlüğünü üstlendiği Sporun Mutfağındakiler Paneli’nde Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, spor eğitmeni İnanç Akbaş, efsane atlet İsmail Akçay, eski atlet Ahmet Altun deneyimlerini paylaşacak.

Fuarda müzikal dinletisinin yanı sıra salsa, rueda, sirtaki, zumba, hip hop gibi gösteriler ile Mersinliler eğlence dolu dakikalar geçirilecek. Maraton Fuarı akşam saat 19.30’da Gatto Gabriel’in konseri ile sona erecek.

PAZAR GÜNÜ BU YOLLARA DİKKAT!

15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 22.00’dan, 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 13.30’a kadar sporcuların geçiş güzergâhındaki birçok bulvar ve cadde araç trafiğine kapatılacak. Güzergâh üzerine park edilmiş olan araçlar ise yetkililer tarafından çekilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA