29 Mayıs 2024 Çarşamba

16:10   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, ŞIMŞEK`I ELEŞTIRDI   15:05   1 MAYıS TUTUKLULARıNıN AILELERI TBMM ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   14:25   ÖĞRETMENLERIN TBMM ÖNÜNDEKI NÖBETI ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE...   12:05   "ETKI AJANLıĞı" DÜZENLEMESINE TEPKILER SÜRÜYOR...   11:25   CHP HEYETI, BURDUR`DA   11:19   ÖZGÜR ÖZEL, GEZI EYLEMLERININ 11’INCI YıLı DOLAYıSıYLA PAYLAŞıM YAPTı   07:47   HALK BULUŞMASıNDA SEVER’ E YOĞUN ILGI   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"  
 
     
   

DSP`Lİ 51 ESKİ BAKAN VE MİLLETVEKİLİNDEN KILIÇDAROĞLU`NA DESTEK: “DEMOKRATİK SOLCULAR OLARAK KİŞİSEL HİÇBİR BEKLENTİMİZ OLMAKSIZIN MİLLET İTTİFAKI`NI VE ONUN CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU`NU DESTEKLEYECEĞİZ”


Aralarında eski bakan ve milletvekillerinin de olduğu 51 DSP`li CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu desteklediğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Demokratik Sol`un kurucusu ve kuramcısı Bülent Ecevit`in baba ocağı olan CHP ve onun lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cumhurbaşkanı adaylığını oy birliğiyle onaylayan ve açıklayan Millet İttifakı yapacaktır. Dolayısıyla biz demokratik solcular olarak kişisel hiçbir beklentimiz olmaksızın Millet İttifakı`nı ve onun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu destekleyeceğiz” denildi.

 

Tarih : 12 Mart 2023 Pazar 12:58   Okunma : 342

Aralarında eski bakan ve milletvekillerinin de olduğu 51 DSP`li CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu desteklediğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Demokratik Sol`un kurucusu ve kuramcısı Bülent Ecevit`in baba ocağı olan CHP ve onun lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cumhurbaşkanı adaylığını oy birliğiyle onaylayan ve açıklayan Millet İttifakı yapacaktır. Dolayısıyla biz demokratik solcular olarak kişisel hiçbir beklentimiz olmaksızın Millet İttifakı`nı ve onun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu destekleyeceğiz” denildi.

DSP`li 51 eski bakan ve milletvekili bugün yayınladıkları bildiri ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu desteklediklerini açıkladı. Alınan kararı 21. Dönem DSP Samsun Milletvekili Tarık Cengiz kamuoyuna duyurdu. Açıklama şöyle:

“BU SEÇİMLER, CUMHURİYET TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİDİR”

Bu seçimler, Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir. Ya, Cumhuriyet`in bütün kurum ve kazanımlarının içini boşaltan mevcut iktidar yoluna devam edecek ya da Atatürk`ün bize en büyük miras olarak bıraktığı Cumhuriyet kazanacaktır.

“HİÇBİR BEKLENTİMİZ OLMAKSIZIN MİLLET İTTİFAKI`NI VE ONUN CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU`NU DESTEKLEYECEĞİZ

Biz Demokratik Solcular olarak inanıyoruz ki, zafer, tam demokrasi ile taçlandırılacak olan Cumhuriyet`in olacaktır. Bu kazanımın öncülüğünü de Demokratik Sol`un kurucusu ve kuramcısı Bülent Ecevit`in baba ocağı olan CHP ve onun lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cumhurbaşkanı adaylığını oy birliğiyle onaylayan ve açıklayan Millet İttifakı yapacaktır. Dolayısıyla biz demokratik solcular olarak kişisel hiçbir beklentimiz olmaksızın Millet İttifakı`nı ve onun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu destekleyeceğiz. Partili partisiz bütün Demokratik Solcu kardeşlerimizin de aynı doğrultuda hareket edeceklerine inanıyoruz. DSP`nin mevcut genel başkanı ve yönetici kadrolarını aynı noktada buluşmaya, Millet İttifakı`nı da bu önerimizi dikkate almaya davet ediyoruz.”

DESTEK AÇIKLAMASINI DSP`Lİ 51 ESKİ BAKAN VE MİLLETVEKİLİ İMZALADI

Kılıçdaroğlu`na destek açıklamasını DSP`li eski bakan ve milletvekilleri imzaladı. Destek açıklamasını imzalayan DSP`liler:

Ahmet Güzel, Ahmet Tan, Ayşe Jale Ağırbaş, Akif Serin, Ali Arabacı, Ali Günay, Ali Ilıksoy, Ali Tekin, Ayşe Gürocak, Bayram Fırat Dayanıklı, Cengiz Güleç, Çetin Bilgir, Emin Kara, Erdal Kesebir, Fadlı Ağaoğlu, Güler Aslan, Hadi Dilekçi, Halil Çalık, Halit Dikmen, Hasan Akyol, Hasan Gemici, Hasan Macit, Hasan Özgöbek, Hüseyin Mert, İhsan Çabuk, İstemihan Talay, Kemal Vatan, Melda Bayer, Mehmet Çümen, Mehmet Kocabatmaz, Metin Bostancıoğlu, Mustafa Vural, M.Tahir Köse, M.Kemal Tuğmaner, Necdet Tekin, Nural Karagöz, Orhan Ocak, Ömer Üstünkol, Rahmi Sezgin, Sadık Kırbaş, Salih Dayıoğlu, Sancar Sayın, Savaş Yazıcı, Suat Çağlayan, Süleyman Yağız, Şadan Şimşek, Tarık Cengiz, Uluç Gürkan, Yalçın Gürtan, Yavuz Bildik, Yekta Açıkgöz.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA