31 Ekim 2025 Cuma

13:25   ERDAL İNÖNÜ ANıLDı... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE INSANLAR SIYASETTE MIZAHıN AYNı ANDA AYNı CIDDIYETLE AYNı CÜMLELER IÇINDE YER ALABILECEĞINI ÖĞRENDI   13:23   GRAND KARTAL OTEL YANGıNı DAVASı... AVUKAT YÜKSEL GÜLTEKIN: "ADALET YERINI BULMAZSA KıYAMET KOPAR"   13:22   CHP’LI KıŞ’TAN HÜKÜMETE TEPKI: "ÜLKE YÖNETMEK YERINE VATANDAŞıN CEBINE ÇÖKMEYI MARIFET SAYıYORLAR"   13:20   EKREM İMAMOĞLU’NUN DANıŞMANı İBRAHIM ÖZKAN GÖZALTıNA ALıNDı   13:16   YÜKSELEN FIYATLAR NEDENIYLE IKINCI EL PAZARıNA RAĞBET ARTTı   03:09   CUMHURIYET COŞKUSUYLA TARIH YAZDıLAR: MSK AVRUPA’DA İLK ZAFERINI ALDı!   19:34   “CUMHURIYET, HUKUKUN NEFESIDIR”: MERSIN BAROSU’NDAN 102. YıLA ANLAM YÜKLÜ RESEPSIYON   18:13   SARıULAK FIDANıYLA CUMHURIYETIN İZINI SÜRDÜLER: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN DUYGUSAL MESAJ   17:25   “MERSIN NASıLSA TÜRKIYE DE ÖYLE OLACAK” – SEÇER’DEN İKTIDAR VIZYONU   17:05   TOROSLAR’DA CUMHURIYET MEŞALESI BINLERCE YÜREKLE YANDı   16:49   CUMHURIYETIN 102. YıLıNA SANATLA SELAM: MERSINLI ÇOCUKLAR SAHNEYE TAŞTı   16:45   CUMHURIYETIN RUHU MEZITLI’DE MINIKLERLE BÜYÜDÜ!   16:40   BAŞKAN SEÇER: “CUMHURIYET, HALKıN IRADESIDIR; MERSIN BU IRADENIN SESI OLMAYA DEVAM EDECEK”   23:25   102 METRELIK BAYRAKLA CUMHURIYET’E YÜRÜYEN MERSIN   19:51   CUMHURIYET, TÜRK MILLETININ ŞAHSIYETIDIR: DR. LEVENT UYSAL’DAN 29 EKIM MESAJı   14:26   MERSINLI ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   14:25   CHP’LI KıŞ: “BIR ASıR ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE, BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR”   14:23   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   14:21   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN COŞKULU CUMHURIYET KONSERI   14:19   BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı  
 
     
   

AYLİN NAZLIAKA: “BUGÜN SAYIN GENEL BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜM VE 13. CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU`NUN KABİNESİ`NDE YARIŞMAK ÜZERE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞIMI ÇEKME KARARI ALDIM”


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; “Ben bugün Sayın Genel Başkanımızla görüştüm ve bundan sonraki sürece, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun Kabinesi`nde yarışmak üzere milletvekili aday adaylığımı çekme kararı alarak bugün buraya geldim. İnanıyorum ki o güzel, eşit, aydınlık, özgür günleri hep birlikte kuracağız” dedi.

 

Tarih : 30 Mart 2023 Perşembe 21:15   Okunma : 932

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; “Ben bugün Sayın Genel Başkanımızla görüştüm ve bundan sonraki sürece, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun Kabinesi`nde yarışmak üzere milletvekili aday adaylığımı çekme kararı alarak bugün buraya geldim. İnanıyorum ki o güzel, eşit, aydınlık, özgür günleri hep birlikte kuracağız” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; bu akşam, Yenimahalle Belediyesi`nin düzenlediği iftar yemeğinde; milletvekili aday adayı başvurusu çekeceğini duyurdu. Nazlıaka, şunları söyledi:

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞIMI ÇEKME KARARI ALARAK BUGÜN BURAYA GELDİM”

Buraya aday adayı olarak çıkmadım, bir duyuru yapmak için çıktım. Ben bugün bir karar aldım. Bu kararımı önce çekirdek ailemle paylaştım. Şimdi de büyük ailem CHP ailesiyle paylaşmaya karar verdim. Biliyorsunuz, üç dönem bu güzel şehrin milletvekili olma onurunu yaşadım. Hep sizlerle birlikte omuz omuza, yürek yüreğe güzel Ankara`mız için mücadele ettik. Ben bugün sayın Genel Başkanımızla görüştüm ve bundan sonraki sürece 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun Bakanlar Kabinesi`nde yarışmak üzere milletvekili aday adaylığımı çekme kararı alarak bugün buraya geldim. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Genel Başkanımızın takdiri, sizlerin de elbette desteği, onayıyla bu kutlu yürüyüşü hep beraber sürdüreceğiz. Ben inanıyorum ki o güzel, eşit, aydınlık, özgür günleri hep birlikte kuracağız.

“GEÇEN SEÇİME KIYASLA KADIN BAŞVURULARI İKİ KATINDAN FAZLA ARTTI. BU SEÇİM ASLINDA BİZ KADINLAR İÇİN ÖLÜMLE YAŞAM ARASI BİR SÜREÇTİR”

Burada kadın arkadaşlarıma da özel olarak bir şey söylemek istiyorum. Az önce değerli Belediye Başkanımız bu seçimde yapılan başvuruların ne kadar yüksek sayıda olduğunu söyledi. Bu seçimin bir özelliği daha var. Geçen seçime kıyasla kadın başvuruları iki katından fazla arttı. Bu seçim aslında biz kadınlar için ölümle yaşam arası bir süreçtir. İşte o yüzden kadınlar bu seçimde ‘Ben de varım` diyor. Herkesin yolu açık olsun ama hemcinslerimin yolu daha fazla açık olsun diyorum. Atatürk`ün izinde Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun önderliğinde aydınlık günleri birlikte kuracağımıza yürekten inanıyorum. Bunu da hep birlikte başaracağız. Geliyor gelmekte olan.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA