9 Mayıs 2025 Cuma

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

BAŞKAN YILMAZ; “COŞKUMUZ, HEYECANIMIZ VE MOTİVASYONUMUZ YÜKSEK”


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 28. Dönem MHP Mersin Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısının ardından partilileri iftar sofrasında buluşturdu.

 

Tarih : 13 Nisan 2023 Perşembe 19:05   Okunma : 635

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 28. Dönem MHP Mersin Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısının ardından partilileri iftar sofrasında buluşturdu.

Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenledikleri iftar programında hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, bu kez de Milletvekili Adaylarını, Teşkilat Başkan ve Yöneticileri ile partilileri ve ailelerini ağırladı.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programda, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edilerek, oruçlar açıldı.

İftar Programına; MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin KAÇEP Başkanı Fadime Şen, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, MHP Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz, MHP Mersin Milletvekili Adayları Levent Uysal, Serdar Soydan, Kürşat Türker Ercan, Kıvanç Derya, Zeynel Korkmaz, Ferda Er, Fatih Önge, Ali Kaya, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, partililer ve aileleri katıldı.

“HEDEFİMİZ, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA GURURLA ULAŞMAKTIR”

Ramazan’ın, birlik, beraberlik, kavuşma, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Başkan Yılmaz, tüm misafirlerine iftar sofralarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek; “Her gün farklı bir mahallemizde iftar sofralarımızı kuruyor, vatandaşlarımızla buluşuyor ve kucaklaşıyoruz. Bugün de Milletvekili Aday Tanıtım Toplantımızın ardından ülküdaşlarımızla, kardeşlerimizle bir araya gelmek istedik. Sizler de teşrif ettiniz, hoş geldiniz. Gerçekten son derece coşkulu ve başarılı bir aday tanıtım toplantısı yaşadık. Coşku, heyecan ve motivasyon yüksek. Allah’ın izniyle başarıya ulaşacağız. Ben burada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak bu seçim, normal bir seçim değil. Bu, milli bir mücadele. Türkiye’nin güçlü olmasını, dünyada üçüncü bir güç odağı olmasını, emperyalist güçlerin düzenini bozmasını istemeyenler; dışarıda emperyalist ülkeler ve içeride işbirlikçileri Türkiye’yi zor duruma düşürmek ve önündeki yolu kesmek istiyorlar. Allah’ın izniyle buna müsaade etmeyeceğiz. Milli mücadele ile Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bunu gerçekleştireceğiz inşallah. Sizlerin de bu yönde her türlü çalışmayı yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, daha sonra misafirleriyle tek tek ilgilenerek Ramazan ayını tebrik etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA